Grand Provence, Južna Afrika

Ovo slavno imanje utemeljeno je prije više od 300 godina od strane francuskog hugenota Pierrea Jouberta, koji je podigao uspješnu farmu i grandiozne vinograde u svom kutku današnje vinske regije Franschhoek.

grande-provence-2

Grand Provence predstavlja zapanjujući primjer imanja nizozemske arhitekture je svakako kuća Manor House smještena unutar redova i redova vinograda cabernet sauvignona i petit verdota.

Odsjesti se može u očaravajućoj Owner’s Cottage, na bazi noćenja s doručkom, a može se i unajmiti peterosobni obiteljski apartman koji se sastoji od impresivnog dnevnog boravka, zimskog vrta i bazena za potpuno opuštanje i uživanje u odmoru. U slučaju želje za manjim apartmanom na raspolaganju je dvosobni apartman La Provençale, koji također pruža udoban i ležern odmor.

grande-provence-1

Naravno vino je u centru pažnje pri svakom boravku u regiji Grand Provence sa mnogim mogućnostima za kušanje vinske kapljice najfinijh sorti. U prisutnosti potpunog hedonizama sve je uvijek popraćeno i zaokruženo s izuzetnom biranom hranom koja se na izboru na svakom mjestu u ovom kraju, bilo da se o izvrsnim restoranu ili ekskluzivnoj privatnoj večeri u nekom vinskom podrumu.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially

Facebook Like Button