Hladna pašta s piletinom i povrćem koja grije dušu

Ovaj recept je savršena kombinacija piletine, rajčice i tjestenine u skladu okusa i mirisa.

Ako tražite osvježavajući i lagani recept za ručak ili večeru onda je ova pašta kao stvorena za vas.

OVDJE pronađite još dva izvrsna recepta za paštu

Crvena pašta s maslinama
Pasta alla Sicilia savršeno brz i ukusan obrok

Sastojci za recept (za 2 osobe):

150 g pilećih prsa
60 g mozzarelle
180 g kiselog vrhnja Tonka
250 g puža Paštaria
100 g tikvica
crvena paprika
5 mini rajčica
peršin
kokosov maslac
začini: sol, papar

Priprema recepta:
Meso, rajčice, papriku i tikvice narezati na manje komade. Piletinu začiniti i ispeći na kokosovu maslacu. Kad je gotovo, odvojiti je u zasebnu posudu. Paštu skuhati prema uputama.
Narezano povrće pomiješati s piletinom i dodati kiselo vrhnje. U tu smjesu dodati skuhanu paštu i mozzarellu.

Recept: Paštaria

Facebook Like Button