
Masline, obožavani sastojak u jelima, dio su i ovog recepta crevene pašte u kojoj će ljubitelji tjestenine doći na svoje.
OVDJE ćete pronaći još nekoliko sjajnih recepata s maslinama i maslinovim uljem
Sušena rajčica u maslinovu ulju
Rižoto s bijelim tartufom parmezanom i maslinovim uljem
Pileća tažina s limunom i maslinama
Sastojci za recept
crveni luk
2 režnja češnjaka
500 g peneta Paštaria
1 kg mini rajčica
10 dag crnih maslina
maslinovo ulje
vezica peršina
začini: sol, papar, bosiljak
Priprema recepta
Narezati luk, mini rajčice, masline i peršin.
Luk popržiti na maslinovu ulju, dodati zgnječeni češnjak i pasirane mini rajčice. U sve dodati peršin i masline te ubaciti par listova bosiljka.
Paštu skuhati prema uputama. Kad je gotova, pomiješati je s umakom.
Recept: Paštaria
