Recepti svijeta

Pileća juha s đumbirom – lagano ukusno jelo s 5 namirnica

Današnji prijedlog za lagano ukusno jelo, pileća juha s đumbirom, prije svega je jednostavno za pripremu jer se sastoji od samo 5 namirnica.

File od tune i mladi špinat – ručak koji će vas oduševiti

Poznati kuhar zagrebačkog restorana Apetit City Stjepan Bistrički ovaj nas puta časti s izvrsnim, jednostavnim a tako hranjivim, receptom koji ćete rado spravljati u svom domu.

Limoncello – originalni liker od limuna

Zadivit će vas kako je originalni talijanski liker od limuna lagano za napraviti. Samo četiri sastojaka i malo vremena dovoljno je za pripremu likera koji pruža puno više od uloženg. A što ima boljeg od domaćeg napitka koji ste napravili sami.

Sad se jedu krafne ili pokladnice: napravite najbolje

U vrijeme maškara, maškarade, popularne su krafne ili pokladnice.

Sekeli gulaš nezaobilazni recept zimske kuhinje

Nezaobilazni recept tradicionalne mađarske kuhinje zasigurno je Sekeli gulaš ili kako ga još zovu Szekely gulaš, specijalitet koji se spravlja od kiselog zelja, mesa, vrhnjem i finim začinima. Ovu vrhunsku domaću poslasticu kuhari preporučuju jesti u hladnijim danima.

Smoothie Zelena zvijer za sve kojima treba energije

Savršeno usklađeni sastojci ovog zelenog smoothia zadovoljiti će ljude kojima je potrebna energija

Svinjski odresci u bijelom vinu s kaparama i crnim maslinama

Svinjsko meso često zna biti najteže za pripremu.

Rižoto sa bijelim vinom, piletinom i gljivama

Ovaj rižoto naprosto je veličanstven! Ima rižota i rižota i većina nas ih obožava, ali kada probate ovaj recept uvijek ćete mu se iznova vraćati.

Topli kokteli za hladne dane

Topli kokteli u kombinaciji sa zdravim namirnicama ono je što će nas zagrijati u ovim hladnim danima.

Nizozemska gusta juha od graška erwtensoep

Ova tradicionalna gusta juha od sušenog graška, povrća i sušene svinjetine priprema od jeseni do zime a posebno mjesto u Nizozemskoj zauzima na novogodišnjem blagdanskom stolu kada se poslužuje kao specijalitet.