Intervju

Magistrirala je u Rimu, nastupala na gotovo svim kontinentima, pjevala pred dvojicom papa te redovite piše i govori o važnosti glasa i mentalnoj vitalnosti poslovnih žena i poduzetnica.

U najnovijem intervjuu sa Sekom Zebić otkrivamo sve o ImunoD3erm serumu kojem se klanjaju i najveći beauty influenceri.

Sommelierka Jelena Šimić Valentić, jedna je od najcjenjenijih i najpoznatijih sommelierki na našim prostorima čiji autoritet u vinskom svijetu stalno raste.

Kuću čine ukućani, a restoran oni koji kuhaju sa srcem pa se tako i vlasnici, supruga i suprug Miletić, kultnog zagrebačkog restorana Tač mogu pohvaliti sa, kako sami kažu, iskrenom kuhinjom!.

Poznati chef mate Janković otkriva nam sve o eksperimentiranju u kuhinji, najmaštovitijim gastronomijama i grahu kao omiljenom blagdanskom jelu.

Mirsad Denjalić trostruki je prvak Hrvatske u borilačkom sportu K-1 te je stalni reprezentativac Hrvatske

Razgovarali smo s cijenjenim hrvatskim scenaristom i filmskim redateljem Zrinkom Ogrestom.

U vremenima koja nam svakodnevno donose mnoga uzbuđenja po pitanju budućnosti teško je zadržati prisebnost duha i veselje u srcu.

Sandra Rončević osebujna je kuharica te autorica bloga “O slanom i slatkom: o svemu”, a njezini se recepti mogu pronaći i u knjizi, najnovijoj kuharici, “Mrvu ovog, zeru onog” koja je već na prvu osvojila sve koji vole dobre recepte i kuhanje.

Ljekovito bilje od davnina je među nama. Pripravljanje napitaka i čajeva te liječenje ljekovitim biljem nekada je bila povlastica malene skupine travara i narodnih liječnika koji su ljubomorno čuvali svoje znanje i iskustva u korištenju snage bilja.

Saami su narod koji imaju dugu povijest, a smatraju se starosjediocima krajnje sjevernih krajeva Europe.

Tatjana Kelemen pokrenula i dovršila nesvakidašnji projekt izgradnje male hidroelektrane na rijeci Mrežnici što je stavlja u sam vrh je hrabrih, upornih i uspješnih žena.
Ova energična žena smatra da bi ovakvih hidroelektrana trebalo biti više u Hrvatskoj, ali da nažalost pojedine eko udruge djeluju bez ikakvih stručnih podloga i analiza te da je s njima lako manipulirati što zna biti vrlo opasno za naše gospodarstvo i poduzetnike.