Restauranti

U Kotányi Gourmet klubu u Zagrebu, najavljena je suradnja tvrtke Kotányi i svjetskog vodiča Gault & Millau Croatia.

Dodjela godišnjih Gault&Millau trofeja, kulinarskih Oscara najboljim hrvatskim chefovima u ožujku, prilikom izlaska Gault&Millau Croatia 2019

Jesenski ručak većini nas je omiljen. Ovo vrijeme godine dozvoljava težu te masniju hranu, no uvijek trebamo paziti na ravnomjeran unos kalorija.

Zagreb je od danas bogatiji za stari/novi Mojo bar kojem se pridružila konoba Buža, kao nezaobilazna mjesta dobre dnevne vibre, noćnog provoda, ali i odlične ponude pića i hrane.

U Zagrebu je održano ekskluzivno medijsko predstavljanje restorana Kalelarga (V. Ravnice 2), kojeg je nedavno preuzeo novi vlasnik

Svježa jutra, sunčana poslijepodneva i maglovite zagrebačke jeseni kao stvorene su za okupljanje i druženje u lounge ambijentu Esplanade 1925 bara.

Jesenski dani obično su sinonim za težu hranu koja nas pripremna za zimu.

Dugogodišnjoj stagnaciji nekad omiljene gradske lokacije za opuštanje i druženje došao je kraj – na veliku radost nostalgičara za bogatom poviješću metropole javnosti će uskoro biti predstavljeno novo ruho Kavkaza.

Mnogi restorani u svijetu žele biti na prvoj poziciji po pitanju zdrave i prirodne hrane u ponudi, a mi smo prošetali Bečom i donosimo vam pregled upravo takvih restorana. Njihov jedini cilj je zadovoljiti svakog svog gosta s izvrsnom hranom, ističući riječ “prirodno” kao prioritet.

El Toro restoran&bar otvorio se u ožujku prošle godine kao jedini latinoamerički restoran u zemlji, a u ovih godinu i pol poslovanja etablirao se kao jedan od najboljih zagrebačkih restorana

Raznolika lokalna i tradicijska ponuda najbolja je pozivnica za posjet Požeško-slavonskoj županiji.

Gault & Millau Croatia 2018, prvo izdanje prestižnog gastronomskog vodiča za Hrvatsku, na domaćem je tržištu tek nešto više od tri mjeseca