Okusite Beč kroz njegove organske restorane

Mnogi restorani u svijetu žele biti na prvoj poziciji po pitanju zdrave i prirodne hrane u ponudi, a mi smo prošetali Bečom i donosimo vam pregled upravo takvih restorana. Njihov jedini cilj je zadovoljiti svakog svog gosta s izvrsnom hranom, ističući riječ “prirodno” kao prioritet.

U svijetu pa tako i u Beču dolazi do izražaja sve veći trend za pronalaženjem mjesta, bilo trgovina bilo restorana, s organskom hranom i izvrsnom kvalitetom iste. Sve veći broj potrošača cijeni održivost, etiku, kvalitetu i užitak u jednakoj mjeri, bilo da žele neki proizvod koji ima prihvatljivo porijeklo u proizvodnji, ili da je u pitanju hrana čiji je uzgoj što prirodniji. 

restoran u becu

Ako ste u posjetu Beču nemojte zaobići i restoransku scenu koja se ponosi svojom pripremom i dobavljanjem organske hrane dobivene od ekološko ispravnog uzgoja.

U Beču se trgovine organske i zdrave hrane mogu naći u novim i kreativnim područjima grada u većoj mjeri, ali svakako ih ima i na mnogobrojnim bečkim tržnicama. Spektar organskih restorana svakako je raznolik i jako dobar.

Za ljubitelje ekologije, zdravog života i provjereno proizvedene hrane, donosimo najbolje organske restorane u raskošno lijepom Beču.

Tewa
Naschmarkt 672
1060 Wien

Tewa
Karmelitermarkt, Stand 26-32
1020 Wien

Hollman Salon
Grashofgasse 3 / Heiligenkreuzerhof
1010 Wien

Dreiklang
Wasagasse 28
1090 Wien

Naturkost St. Josef
Zollergasse 26
1070 Wien

Cuchina
Lilienbrunnengasse 3
1020 Wien

Lebenbauer
Teinfaltstraße 3
1010 Wien

Wrenkh
Bauernmarkt 10
1010 Wien

Vineyards Restaurant Hajszan-Neumann
Grinzinger Straße 86
1190 Wien

Yamm!
Universitätsring 10
1010 Wien

Facebook Like Button