Upoznajte Kantinu MM – novu destinaciju koja će vas osvojiti vrhunskom gastronomijom i iznimnim interijerom.
Romantična večera uz svijeće u Zinfandel’su uz ljubavne evergreene u izvedbi Artemije Stanić, pet sljedova neodoljivih delicija po izboru chefa Ane Grgić
Dnevni meni sve više postaje rutina brojnih poslovnih ljudi, turista, ali i nas običnih građana diljem svijeta.
Početak godine idealno je vrijeme za predstavljanje novih gastronomskih trendova na sceni.
Teško da neki od restorana ima toliko veliki uspjeh, a smješten je u prolazu između dvije ulice i nije pristupačan oku prolaznika.
Novi kreativni à la carte jelovnik nadahnut je svježim lokalnim namirnicama i zimskim okusima s dodirom pariškog šika.
Vrhunski talijanski specijaliteti s kreativnim potpisom popularnog chefa.
Restoran El Toro u svojoj kuhinji ugošćuje kolumbijskog chefa Leonarda Fonsecu.
Može zvučati kao bajka, ali to je stvarnost nevjerojatne karijere Quiquea Dacoste. Od rane mladosti počeo je raditi kao kuhinjski pomoćnik u restoranu koji sada nosi njegovo ime
Prateći svjetske trendove i gastro ponudu u Zagrebu u restoranu Batak opet je genijalan tim svojim gostima pripremio nešto novo i drugačije. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji isto tako uživaju u modernom uređenju interijera
Restoran & bar El Toro na domaću je gastro scenu unio je dašak svježine, mnogo nove energije, sočne okuse i odlične koncepte.
U Khali se sljubljuju peruanski, mediteranski i japanski okusi poneseni inspiracijom Chefa Ivana Milas koji je svoja iskustva skupljao radeći diljem svijeta i učeći od majstora kuhinja koji su dolazili iz različitih podneblja