Marokanski Tagine najbolji je spravljen u originalnoj glinenoj posudi u živopisnim bojama, koja također nosi naziv tagine (tajine).
Savršeno je vrijeme za pripremu jela od patlidžana! Blogerica Katarina Štimac opet je pripremila savršen obrok za cijelu obitelj. Podijelila je s nama sjajan recept!
Ukusno jelo Matoke priprema se najčešće u Keniji te je iznimno zanimljivo, jer je jedan od sastojaka i voće banana. Probajte, odlično je!
Iz živopisne Kenije donosimo vam recept sa smokvom i datuljama.
Tradicionalan bliskoistočni desert koji se na sjeveru Crnog kontinenta spravlja s punjenjem od pistacija.
Koshari je nacionalno jelo Egipta, a ujedno zdrav i ukusan vegetarijanski obrok za svaku priliku.
Ovaj složenac iz tave brzo se i jednostavno priprema, a ako su vam dosadila uobičajena jela u vašoj kuhinji ovaj će recept biti pravo osvježenje.