Restauranti

Koncept fantastičnog baskijskog restorana Sagardi Shoreditch naslanja se na uspjeh prethodnih restorana diljem Španjolske

Zagrebački restoran, Restoran&Bar Frida, smjestio se u Kaptol Centru i vrlo brzo postao omiljeno odredište za uživanje u neobaveznom ručku, romantičnoj večeri, organiziranim proslavama ili domjencima.

Dva nagrađivana lošinjska restorana – Alfred Keller i Matsunoki nastavljaju se probijati na svjetski gastronomski vrh, što su potvrdili i novim globalno prepoznatim priznanjima koja dodjeljuje World Culinary Awards.

Izlasci u grad petkom dobili su sasvim novo značenje otvorenjem prvog Tunaholic fish bara u Petrinjskoj 47.

Posljednjih nekoliko godina Advent u Bote jedno je od mjesta kojima se rado vraćamo.

Zagreb je dobio svoju prvu cicchetteriu – Cicchetti.

Pašta je jelo koje je nebrojno puta proglašeno najomiljenijm u cijelom svijetu, a svojim bogatstvom okusa osvaja još od davnina.

Još uvijek traje Tjedan crne slavonske svinje. Za vikend brojni restorani u Osijeku na tanjurima nude najbolje od Slavonije.

Otvoren novi RougeMarin City, restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Zagrebu i Hrvatskoj!

Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.

Da je restoran ZOI pravo mjesto za uživanje u sofisticiranim jelima, vinu, druženju i romantici, prepoznala je i struka, dodijelivši mu još jedno priznanje

The Signature Dish: 4 of a Kind nesvakidašnja je serija ekskluzivnih fine-dining večera koju, krajem listopada u Rovinju i Balama, pripremaju četiri impresivna imena hrvatske gourmet scene