Vratila se jedna od najljepših zagrebačkih adresa adventa

Posljednjih nekoliko godina Advent u Bote jedno je od mjesta kojima se rado vraćamo.

advent-sare-bota-restoran-1

Ovu godinu Zvonimirova 124, mjesto je u kojem ćemo usred gradske vreve uživati u mirnoj oazi u kojoj nas očekuje pravi hedonizam. Duhu Božića i važnosti zajedništva u velikoj obitelji Šare oduvijek se pridaje posebna pažnja a želja je isto prenijeti i gostima restorana.

advent-sare-bota-restoran-2

„Tema ovogodišnjeg Adventa u Bote je čarobna šuma koja svakom pruža priliku sa se izgubi u božićnoj bajci prepunoj nevjerojatnih okusa i mirisa. Na samom ulazu čekaju vas velike zvijezde koje su uistinu pale u našu čarobnu šumu kako bi ljudima osvijetlile i uljepašale ovo posebno doba godine. Bota je sada mjesto u kojem nestaje stvarnost i kreće hedonizam!“ – otkriva dizajnerica interijera Nina – Pixy With Love.

advent-sare-bota-restoran-3

Restoran Bota Šare za vrijeme Adventa svakog će četvrtka i petka uz živu glazbu gostima predstaviti svoje najbolje specijalitete. „Čitav tim restorana Bota zasukao je rukave da bi svoj okoliš, interijer i gastro ponudu pretvorili u pravu gastro bajku!“ – ističe Antonela Šare.

advent-sare-bota-restoran-4

Ove godinu na Vašoj najdražoj zagrebačkoj gastro adresi u Čarobnoj šumi čekaju Vas brojna iznenađenja. Živa vatra, velike zvijezde i njihalica za dvoje prekrivena baršunom idealna je kulisa za božićnu fotku koja će nam još dugo ostati kao draga uspomena.

advent-sare-bota-restoran-5

Iz uvijek bogate Botine riblje vitirine odabrani su najbolji komadi svježe jadranske ribe za tri jela dostojna blagdanskog stola, a koja možete napraviti i u svom domu. To su carpaccio od orade iz Malog Stona s divljom narančom, brudet od brancina i cipola te jadranske lignje na dubrovački s toplim krumpirom i rikulom.

advent-sare-bota-restoran-6

Advent u Bote ovog Božića mjesto je okupljanja, slavlja i stvaranja najljepših uspomena u krugu obitelji, prijatelja, poslovnih partnera i svih dragih ljudi koje ćemo tek upoznati na ovoj adresi.

advent-sare-bota-restoran-7

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)

Facebook Like Button