Zagrebački Food & Cocktail bar najavljuje novitete u gastro ponudi

Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.

jellyfish-proslava-11

Popularne zagrebačke gastro oaze omiljena su okupljališta onima koji vole uživati u dobrom zalogaju i ugodnom ambijentu. Iz godine u godinu ponuda istih se povećava, pogotovo kada je riječ o gradu Zagrebu koji se uvrstio među top deset europskih gastro destinacija. Među brojnim mjestima koja se razlikuju ponudom jela, posebno se ističe Jellyfish In Space, food & cocktail bar.

jellyfish-proslava-1

Pokrenut je od strane dvojice prijatelja u želji da gradu Zagrebu ponude nešto novo i lokaciju koja spaja najbolje od barskog i street food svijeta uz pristupačne cijene i ugodno okruženje.

jellyfish-proslava-2

Jelovnik se temelji na kombinaciji latino i istočnjačke kuhinje, koja je inspirirala street food ponudu, spojenu sa svježim i sezonskim namirnicama. U želji da prekinu svakodnevnu rutinu stvorena je relaxing atmosfera u kojoj se svaki gost osjeća ugodno i slobodno.

jellyfish-proslava-3

Tri godine uspješnog poslovanja obilježen je veličanstvenom proslavom rođendana na dvije lokacije. U suradnji sa ZET-om, zabava je započela vožnjom glazbenim tramvajem gradom Zagrebom uz tematsku večer raznih izvođača i brojne goste, među kojima su bili i: Anamaria Raič, Lara Vukušić, Brita Bobetić, Ivana Pirizović, Marija Čamber i drugi.

jellyfish-proslava-4

Nakon toga, proslava rođendana se nastavila u u prostorijama Jellyfisha, gdje su uzvanici uz obilje dobre atmosfere uživali u ukusnim zalogajima s originalnim potpisom i obilježili uspješno postojanje popularnog zagrebačkog gastro okupljališta.

jellyfish-proslava-45

Povodom 3. rođendana popularnog zagrebačkog mjesta, odlučili su obogatiti svoju ponudu novitetima te tako proširiti svoj asortiman hrane i pića. U sklopu trenutnog prostora otvara se Jelly Deli, delikatesni sendvič bar koji će nuditi: kroasane sendviče, paninije, steak sendviče, razne wrapove, ciabatte, salate, coffe to go s okusima i razne druge novosti.

jellyfish-proslava-6

Svake godine podižu kvalitetu namirnica pa osim dugogodišnje suradnje po pitanju čajeva, proširili su suradnju s Harrisa Spice storeom, te dogovorili ekskluzivnu suradnju s pekarnicom Kroštula i Lareto food. S iskustvom iz beogradskog Tora, Miodrag Radulović donio je novosti u segmentu ponude tacosa i burritosa.

jellyfish-proslava-7

Brunch, koji je izuzetno dobro prihvaćen kao koncept, dobit će i jedno novo lice, te ga planiraju promaknuti u termin u kojem se ljudi kvalitetno druže i zabavljaju. Subota će osim špice u centru dobiti još jednu lokaciju u gradu na kojoj se može kvalitetno provesti vrijeme.

jellyfish-proslava-8

Tomislav Sulić, suvlasnik i dosadašnji manager Carpe Diem Beacha na otoku Hvaru, u segmentu pića sprema nove koktele kojima će obogatiti zimsku ponudu.

jellyfish-proslava-9

U planu je i uvođenje novih kava, čajeva i ostalih toplih napitaka. Sve u svemu, ulazak u četvrtu godinu poslovanja donosi dosta zabave, glazbe i ostalih zanimljivosti u kojima se može uživati na dobro poznatoj zagrebačkoj adresi Martićeva ulica 71.

jellyfish-proslava-10

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button