Restauranti

Staro istarsko obiteljsko imanje s pripadajućim autentičnim zgradama godine 2004. godine pretvoreno je u ekskluzivan hotel i restoran

Ljetovanje je vrijeme kada se želimo opustiti u svakom pogledu pa tako i uživati u finim delicijama nekog od restorana.

Eksplozija boja i okusa u novim autorskim jelima chefa Ane Grgić u gurmansko ljetu Le Bistroa Esplanade.

Hvar već godinama slovi kao jedno od najpopularnijih ljetnih odredišta u Hrvatskoj, a restoran Passarola zasigurno najomiljenije mjesto za prave gurmane.

Japanski veleposlanik, vrhunski sushi chefovi i najbolja vijest za ljubitelje japanskih delicija – u Falkensteinerovom Hotelu & Spa Iadera otvoren Sushi pop-up restoran Jiro.

Otok Korčula jedan je od naših najšarmantnijih otoka, s kristalno čistim i plavim morem, skrovitim uvalama i skromnom te još uvijek nerazvikanom, ali posve zadivljujućom ljepotom.

Basta Gourmet Bar od sada i na atraktivnoj splitskoj adresi opčiniti će istančana nepca ljubitelja finih zalogaja uz savršen užitak u izuzetno atraktivnom mediteranskom ambijentu.

Poznata šefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade, Ana Grgić osmislila je sezonski jelovnik koji objedinjuje zavodljive gastronomske note proljeća

Grad Hvar ugostit će 5. Međunarodni Festival Taste the Mediterranean/Okusi Mediteran!

Tihana Harapin Zalepugin, Lana Klingor Mihić, Tončica Čeljuska i mnogi ostali uzvanici uživali su u odličnoj atmosferi i Belvedere koktelima, na 26.katu najvišeg nebodera u Hrvatskoj

Dubrovački „morski“ Takenoko već treću godinu privlači brojne ljubitelje vrhunskog zalogaja iz cijelog svijeta u restoran koji ima najljepši pogled na Grad Dubrovnik.

Od kada se otvorio prije nešto više od godinu dana, El Toro restoran&bar osvojio je srca i nepca Zagrepčana