Belvedere Rooftop Garden:najbolja ljetna zabava u Zagrebu

Tihana Harapin Zalepugin, Lana Klingor Mihić, Tončica Čeljuska i mnogi ostali uzvanici uživali su u odličnoj atmosferi i Belvedere koktelima, na 26.katu najvišeg nebodera u Hrvatskoj, ujedno i prvom pravom zagrebačkom „rooftopu“.

U suradnji Miva galerije vina i Rooftop Laterala predstavljen je program Belvedere Garden koji će trajati do 16.srpnja!

belvedere-rooftop-garden-2

Oaza zelenila, odlična atmosfera i muzika, fini zalogaji i Belvedere kokteli, tako je to izgledalo na predstavljanju Belvedere Rooftop Gardena u popularnom VMD kvartu na 26.katu najvišeg nebodera u Hrvatskoj.

belvedere-rooftop-garden-5

Rooftop Lateral otvoren je prije više od godinu dana i jedini je pravi otvoreni rooftop prostor u Zagrebu. Pravi vrtni ambijent s jedinstvenim pogledom na metropolu privukao je mnoge uzvanike koji su prisustvovali predstavljanju Belvedere Gardena koji će na Rooftop Lateralu biti aktivan sve do 16.srpnja.

belvedere-rooftop-garden-1

Osim zaista svjetskog ambijenta i očaravajućeg pogleda, iduća dva mjeseca svi koji požele moći će uživati u izvrsnim Belvedere koktelima, najbolje svjetske vodke, koja je dio prestižnog Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) portfelja, iznimne čistoće i stoga idealna za koktele.

U proizvodnji se koristi samo raž iz doline Dankowskie tkz. Zlatna raž koja mora biti izuzetno visoke kvalitete da bi vodka mogla nositi oznaku super premium, a to podrazumijeva da voda koja se koristi u destilaciji mora dolaziti iz Poljske.

belvedere-rooftop-garden-3

Sve navedeno sasvim je dovoljan razlog da se opustite na Belvedere Rooftop Gardenu, a svaki petak do 16. srpnja sve posjetitelje očekuje muzički i zabavni program, te zanimljive radionice.

belvedere-rooftop-garden-4

Već u petak 18. svibnja naučite kako napraviti savršen koktel. Uz stručne upute barmena imate mogućnost sami kreirati koktel koji naručujete.

Belvedere koktel u ruci i pogled na metropolu. Savršen početak svakog vikenda.

Uz dopuštenje: Miva (sve fotografije)

Facebook Like Button