Zanimljiv koncept gastronomije, glazbe i street arta

Otok Korčula jedan je od naših najšarmantnijih otoka, s kristalno čistim i plavim morem, skrovitim uvalama i skromnom te još uvijek nerazvikanom, ali posve zadivljujućom ljepotom.

supper-klub-1

Pored prirodnih ljepota, Korčula se može pohvaliti i bogatom poviješću i vrhunskom gastronomijom, što ju čini idealnim mjestom za sve istinske ljubitelje dobrog zalogaja i gutljaja.

supper-klub-2

No ovog ljeta, posjetitelje otoka Korčule, očekuje još jedna poslastica. Svoja vrata ekskluzivno otvara Supper Club – sjajno osmišljen koncept koji spaja dobru hranu, piće, kvalitetnu muziku i zanimljiv interijer.

Smješten u mjestu Korčula, u samom srcu otoka s adresom trga kralja Tomislava 2, okružen srednjevjekovnim kamenim zidinama, Supper Club nesumnjivo će postati jedno od najpopularnijih odredišta na Korčuli.

supper-klub-3

Misao vodilja kojom su se vodili vlasnici prilikom uređenja interijera, kao i prostrane vanjske terase, bila je urbani street art. Tako su tu svoje mjesto pronašli inspirativni natpisi, street grafiti, šarene fotelje i viseće industrial lampe, koje bitno pridonose cjelokupnom ugođaju.

Od gastronomske ponude Supper Cluba izdvajaju se Mason burgeri, osmišljeni pod palicom kuhara Ivana Zidara, vlasnike istoimene franšize.

supper-klub-4

Mason burgeri nositelji su titule najboljih burgera 2017. godine u Hrvatskoj, a odlikuju se svojim fantastičnim okusima i mirisima, kao i uvijek inovativnim kombinacijama različitih sastojaka. Tu su još i vrhunski steak-ovi, kao i širok izbor pizza, koje će pripremati renomirani pizza majstor Toni Profito.

supper-klub-6

Bogata ponuda ljetnih koktela, ginova i ostalih pića, kao i gostovanja inozemnih house DJ-eva upotpunjuju super ponudu Supper Cluba.

supper-klub-5

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button