Restoran Navigare Novigradski biser okusa

Morski ambijent i primamljiva gastronomska ponuda osvojit će vas na prvi zalogaj.

Neodoljiv šarm i pogled na prirodne ljepote povijesnog istarskog gradića, predstavljaju idealnu pozivnicu za posjet novigradskom biseru prepunog čarobnih okusa – restoranu Navigare, smještenog u najljepšoj marini na Jadranu – Marini Nautica u sklopu hotela Nautica.

restoran-navigare-1

Uz intimnu atmosferu restorana i jedinstvenu a la carte ponudu, koja čini savršen spoj mediteranske, istarske i moderne svjetske kuhinje, doživjet ćete gurmanski užitak u koji ćete se zaljubiti. Za bogatstvo okusa vrhunski pripremljenih delicija, koje se mogu kušati u restoranu Navigare, zaslužne su autohtone namirnice čarobne Istre, kao što su divlje šparoge, uvijek svježe jadranske školjke, tuna i riba, kozji sir, domaći pršut te neodoljivi tartufi.

restoran-navigare-2

Impresivna prezentacija jela stvara od svakog tanjura remek djelo, čijom se punoćom okusa i zamamnim mirisima ponosi ovaj ekskluzivni restoran, koji svojim stilski uređenim interijerom osvaja svakog gosta. Tople boje i drveni elementi koji prevladavaju restoranom pružaju lijepu prirodnu ravnotežu i stvaraju intiman ugođaj idealan za svakodnevno uživanje u slasnom obroku. Toplini ambijenta restorana pridonosi i čarobni kamin, pod čijim se okriljem pripremaju najukusnija jela.

restoran-navigare-3

Za potpuni gastronomski doživljaj, uz odlične zalogaje, restoran Navigare u svojoj ponudi nudi i pomno selektiranu vinsku kartu, vrhunskih vina. A kako bi posjet Novigradu uistinu bio potpun i prepun uspomena, svakako posjetite prostrani Wellness & Spa centar hotela Nautica, koji svojim cjelovitim pristupom obnovi tijela i duha pruža svojim klijentima potpunu relaksaciju i revitalizaciju.

restoran-navigare-4

Idealno je vrijeme da osjetite sklad i izuzetan spa i gastro užitak prilikom boravka u hotelu Nautica, bilo da ste na odmoru ili na kratkom romantičnom bijegu od užurbane svakodnevice.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button