Kultura

Jedinstveni koncert u čast Vici Vukovu

Jedan od najboljih hrvatskih tenora Đani Stipaničev s veseljem se priprema za gala koncert To je tvoja zemlja

Misteriozna serija Istina o slučaju Harryja Queberta

Istina o slučaju Harryja Queberta (The Truth About the Harry Quebert Affair) nova je američka misteriozna miniserija koja na Pickboxu premijerno kreće 19. siječnja.

Velike glazbene zvijezde u 2019. stižu u Beč

2019. će godina u Beču proteći u znaku pop i rock glazbe. Mnoge su svjetske glazbene zvijezde već najavile svoj dolazak u austrijsku metropolu.

U Kinoteci super dokumentarci o velikim glazbenim zvijezdama

Do kraja siječnja u kinu Kinoteka ne propustite dokumentarce o Whitney Houston i Grace Jones, najbolji europski film Hladni rat Pawela Pawlikowskog, biografiju Marije, kraljice Škotske i domaći kino-hit Vinka Brešana Koja je ovo država.

‘Metoda za brak’ stota urnebesna komedija u Vidri

Nezavisno kazalište Hit teatar, koje uspješno vodi producentica i glumica Matea Elezović-Brdar, ponovno ima veliki razlog za slavlje.

Omiljena slikarica Ivana Kobilca

Obilježavajući prvo stoljeće (1918.-2018.) svojeg djelovanja, jedna od najljepših i najvažnijih slovenskih galerija, Narodna galerija u Ljubljani, upriličila je od 21.6.2018. – 10.2.2019. retrospektivnu izložbu slika omiljene slovenske autorice Ivane Kobilce (1861.-1926.).

Film koji će vas očarati – Moj osobni rat

Biografska drama o tragično preminuloj ratnoj reporterki Marie Colvin koju je utjelovila Rosamund Pike, nominirana za nagradu Oscar®.

Prodajna umjetnička izložba u Laubi

Lauba prati svjetske trendove koji prikazuju pozitivan utjecaj tržišta na suvremenu umjetničku scenu te se odlučila na izlazak na tržište umjetnina

Izložba Igora Gržetića MediaCraft

Otvorenje izložbe biti će u petak, 11. siječnja u 19 sati u galeriji Juraj Klović, Rijeka, Verdijeva 19 b.

Iron Nudži nije običan film o trčanju

Ovo nije običan film o trčanju – ovo je film o mladoj ženi koja je odlučila pretrčati sve svoje tragedije i društvene predrasude.