Kultura

Bijela princeza nova je raskošna serija o moći, obitelji, ljubavi i izdaji

Pogledajte trailer za raskošnu novu seriju Bijela princeza koju ćete jedva čekati gledati.

Izložba uz Međunarodni Dan muzeja

Na Međunarodni Dan muzeja, 18. svibnja, u Nacionalnom muzeju moderne umjetnosti publika će imati priliku razgledati novi kronološki postav zbirke 1850. – 2021.

Pročitajte ovu sjajnu knjigu koja dira u srce i oduzima dah

Iz pera Kathleen Glasgow dolazi nam sjajan roman “Kako se sprijateljiti s tamom”, slojevita priča o tuzi i obitelji te nevjerojatnoj ljubavi koja pomaže prebroditi najteže trenutke.

Let The Music Be Free – prava glazbena poslastica

Marco Carola, Luciano i Claptone glavne su zvijezde premijernog izdanja glazbenog festivala koji u Zagreb dovodi kremu svjetske elektroničke scene.

Nova skandi serija – Kad se slegne prašina

Izvrsna nova danska kriminalistička serija Kad se slegne prašina (Når støvet har lagt sig) (2020.) stiže na Pickbox NOW.

Jesu li odmetnici zalog boljoj budućnosti?

Romani o avanturama „Doca“ Hollidaya, zubara, kockara i revolveraša s Divljeg zapada, nosili su napomenu: „Došao je tiho i ušao u legendu“

Skice iz Edena

… jer što je život ako nije doživljen u svojoj punini i bogatstvu? Povratak prirodi nameće se kao jedan od prioriteta u 21. stoljeću

Što niste znali o rock legendi Sir Rodu Stewartu

Jedinstveni umjetnik, pjevačka legenda, rock superstar, sve je to Sir Rod Stewart i sve su to nadimci su pod kojim poznajemo pjevača koji je obilježio svjetsku glazbenu scenu.

Pripremite se za filmske poslastice ovog svibnja

Pripremite grickalice jer vam donosimo popis pravih filmskih poslastica uz koje se možete opustiti nakon svakog radnog dana.