Wish dom

Zašto su kuće s krovom od slame novi sve traženiji trend u modernoj arhitekturi

Kuće s krovom od slame su dio bogate tradicije graditeljstva u mnogim kulturama širom svijeta. One su prepoznate po svojoj ekološkoj održivosti, izolacijskim svojstvima i jedinstvenom estetskom izgledu.

Vrt ili balkon – što se sadi u proljeće

Vrijeme je za prve radove u vrtu ili balkonu i zato vam donosimo vodič kroz vrtlarske radove na vašim balkonima, terasama ili vrtovima .

Od povijesti do tanjura: Fascinantna priča o tulipanima i kako ih integrirati u svaki aspekt života

Jeste li se zapitali zašto su tulipani ponovno veliki hit?
Tulipani su, kao jedan od najpopularnijih proljetnih cvjetova, ponovno zarobili srca i umove ljudi diljem svijeta.

Otkrivanje tajni najpopularnijih mirisnih svijeća: Od pariškog šika do urbane simfonije

U svijetu mirisa i aromaterapije, gdje svaka nota priča svoju priču, nije ni čudo što su mirisne svijeće postale ne samo predmeti luksuza, već i nositelji atmosfere i emocija u našim domovima.

Kako postići hygge atmosferu u svom domu

Hygge je koncept koji potječe iz Danske, a posljednjih je godina postao popularan diljem svijeta kao način života koji naglašava udobnost.

Pripremite se za proljeće uz nove Samsung kuhinjske uređaje

Kao što se priroda budi iz zimskog sna, tako i mi možemo iskoristiti ovaj prirodni ciklus obnove kako bismo osvježili svoj životni stil i navike.

Znate li kako opremiti apartman i iskoristiti njegov puni potencijal?

Intenzivne pripreme za novu ljetnu sezonu su počele. Želimo li nadmašiti očekivanja naših gostiju, ugodno i praktično uređen apartman najbolja je pozivnica za njihov boravak.

Po vašem ukusu: Odaberite TV koji će se savršeno uklopiti u dnevni boravak

Televizor je davno prestao biti kutija za zabavu koju zamijenimo novom kada se stara pokvari. Danas se uređaji prilagođavaju interijerima u skladnu cjelinu, a svojim performansama i dizajnom odgovaraju na naše potrebe bolje nego ikada.

Otkrili smo urbane zelene krovove koji oduševljavaju umjetnike, arhitekte i stanovnike gradova

Zeleni krovovi se mogu naći već stoljećima u sjevernoj Skandinaviji, no postali su popularni tek posljednjih nekoliko desetljeća.