Film

Film Dina osvojio je publiku Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji

Dugoiščekivana filmska adaptacija znanstveno-fantastičnog romana DINA pisca Franka Herberta, koju je režirao redatelj Denis Villeneuve, u petak je premijerno prikazana na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

Neobična najava premijere nove predstave „Jel’ tako, Zorane?“

Glumci kazališta Moruzgva predvođeni glumicom i osnivačicom kazališta – Ecijom Ojdanić na neobičan način najavili su premijeru nove predstave „Jel’ tako, Zorane?“.

Nova filmska Dokukino KIC sezona počinje

Nova Dokukino KIC sezona počinje s programom koji u fokus stavlja koncept univerzalne ljubavi te je u znaku solidarnosti s afganistanskim narodom

Serija ‘Područje bez signala’ osvojila je Grand Prix za najbolju seriju

Prva hrvatska serija nagrađena na najznačajnijem festivalu serija na svijetu! TV serija ‘Područje bez signala’ osvojila je Grand Prix kao najbolja serija

Posebno priznanje glavnog žirija hrvatskom filmu “Zbornica”

Film Sonje Tarokić dobio i priznanje Ekumenskog žirija.

Agatha i ponoćna ubojstva ili kako je Agatha Christie likvidirala najslavniji lik

Vrijeme je da Agatha Christie likvidira svojeg najslavnijeg lika u filmu Agatha i ponoćna ubojstva. Otkrijte Agathin plan za spas svoje budućnosti premijerno na programu Epic Drama.

Bono Vox i Wim Wenders na crvenom tepihu 27. Sarajevo Film Festivala

Na premijernom prikazivanju novorestaurirane verzije filma HOTEL OD MILIJUN DOLARA Wima Wendersa, dobitnika Počasnog Srca Sarajeva 27. Sarajevo Film Festivala, redatelju filma pridružio se i Bono Vox.

Velika zlatna arena filmu Plavi cvijet redatelja Zrinka Ogreste

Svečanom dodjelom nagrada završen je 68. Pulski filmski festival, na kojem je u proteklih 8 dana prikazano je 88 projekcija na 13 lokacija.

Gledajte uzbudljivu azijsku pustolovinu s Ray Mearsom

Upoznajte se s čudesnim životinjskim svijetom koji živi u Kini te otkrijte kakav je odnos lokalnog stanovništva s ovom veličanstvenom zemljom

Nova sezona serije Manhattan kao stvorena za duge ljetne dane

Pratite sve zamršenije živote stanovnika Los Alamosa, u novoj sezoni serije Manhattan, koji su i dalje zatvoreni u najtajnovitijem gradu na svijetu.