Film

Iščekivani Osmi povjerenik stiže u kina!

Mora da ste čuli za Trećić! Naš najudaljeniji naseljeni otok na Jadranu djeluje poput neke nedostižne utopije na kojoj ne vrijede pravila niti dosezi suvremene civilizacije.

Tjedan u Kinoteci uz filmskog negativca broj 1

Čuvenog britanskog glumca, Donalda Pleasencea, ovaj tjedan gledamo u filmovima Dona Siegela, Woodyja Allena i Johna Sturgesa.

Julia Roberts u novom filmskom kino hitu Čudo

Temeljeno na bestseleru New York Timesa, Čudo je nevjerojatna inspirativna priča o Augustu Pullmanu, desetogodišnjem dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Novi glazbeni program Kinoteci

Uz glazbeno osvježenje programa, kino Kinoteka ovaj tjedan donosi i opus čuvenog britanskog glumca Donalda Pleasencea.

Potraga za skrivenim novcem Pabla Escobara

Narcos, ali ovaj put sa stvarnim agentima i suradnicma Pabla Escobara, “kralja kokaina”, jednog od najtraženijih i najbogatijih kriminalaca u povijesti

Najiščekivaniji film koji ruši sve tabue

Jedan od najpoznatijih i najnagrađivanijih hrvatskih redatelja, Branko Schmidt donosi u hrvatska kina 30. studenoga svoj novi film “Agape”

Skandalozno savršena serija Skandal

Zbog moćne drame Shonde Rhimes politiku ćete gledati drugim očima Kompletan politički triler Skandal na Pickboxu od 20. 11.

Ne propustite seriju o Dian Fossey: Tajne u magli

U Afriku me nisu odveli ni sudbina ni kob. Ni ljubav. Imala sam duboku želju vidjeti i živjeti s divljim životinjama u svijetu koji ljudi nisu još promijenili. – Dian Fossey

U Kinoteku se vraća Alfred Hitchcock

Novi tjedan u Kinoteci stavlja fokus na Alfreda Hitchcocka i prikazuje tri odabrana naslova ovog kultnog britanskog redatelja: “Krivi čovjek”, “Nepoznati iz Nord ek-spresa” i “Nazovi M radi ubojstva”.

Jesenska shema krimi serija

Krimi serije koje se napeto gledaju ispod dekica uz topli čaj ili kakao. Savršena hladna popodneva mogu početi.