Film

Četvrta Noć hrvatskog filma i novih medija

Osvojite nagrade na filmskom kvizu, pogledajte preteču prve hrvatske sapunice i uživajte besplatno u maratonu hrvatskih filmova svih žanrova.

Dokumentarni film o najpoznatijem saksofonistu svih vremena

John William Coltrane znani kao Trane jedan je od najpoznatijih jazz saksofonista i kompozitora. Rođen 23.9.1926. u Sjevernoj Karolini od malih nogu bio je opsjednut glazbom i pločama Count Basie i Lestera Younga.

Stižu valovi novih francuskih naslova u Kinoteku

U novom tjednu Kinoteka donosi Rendez-vous au cinéma, ciklus Jeana Renoira i za-grebačku premijeru dokukomedije Funne: Djevojke koje sanjaju more.

Stiže izvanredna 5. sezona Vikinga

Vikinzi, sirovi ratnici sa sjevernih mora, svaki bi čas trebali zaploviti prema vašim TV ekranima.

Premijera serije Fargo s Gordanom Bogdanom

Treća sezona serije Fargo, ovjenčane nagradama Emmy® i Golden Globe® premijerno od 12. listopada u 22 sata na kanalu AMC.

Još jedan francuski tjedan u kinu Kinoteka

U režiji dvojice genija, Truffauta i Godarda, ovaj tjedan družimo se s francuskim glumačkim ikonama: Jean-Louisom Trintignantom, Michelom Piccolijem, Catherine Deneuve, Gérardom Depardieuom i vječnom Brigitte Bardot u ulozi života.

Pogledajte superherojski film

Warner Bros. je objavio novi trailer za Snyderov superherojski film Liga pravde.

Mel Gibson u nemogućoj komediji

Will Ferrell i Mark Wahlberg će dobiti pojačanje legendarnog Mela Gibsona i Johna Lithgowa u nastavku komedije TATICA SE VRATIO iz 2015.godine.

Novi „SHERLOCK“ držati ćes nas napetima do kraja

Malo je toga što nije rečeno o najpoznatijem detektivu današnjice – Sherlocku Holmesu i njegovom vjernom partneru Johnu Watsonu.

Francuski chic i dalje je u Kinoteci

Nakon Godarda u Kinoteku stiže još jedno veliko ime francuskog film.