Film

Blagdani nisu blagdani bez nezaboravnih božićnih filmova

Svaki dan od 10. prosinca čekaju vas božićni filmovi u kojima ćete se potpuno opustiti i nasmijati dok pod toplom dekicom ispijate svoj najdraži blagdanski napitak poput mirisnog punča!

Hrvatska napokon ima europskog Oscara!

Nakon svjetske premijere na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, gdje je popraćen ovacijama publike, turski film „Dani suše“ nastavlja nizati uspjehe na međunarodnim filmskim festivalima.

Nepredvidiva priroda kao najveći izazov vrhunskih sportaša

Najbolji sportaši svijeta znaju da je tanka granica između pobjede i poraza, ali i koliko je važna motivacija u trenucima kad jedini izlaz vide u odustajanju.

Pretpremijera filma „The Menu“ privukla poznata lica

U sklopu eksluzivne filmske večeri „Kino i Vino“, u Kaptol Boutique Cinema i Gold Classu, prikazan je film koji otkriva kontroverznu stranu kulinarskog svijeta.

John Wick 4 – prvi trailer za najiščekivaniji akcijski spektakl

Filmska kompanija Lionsgate objavila je novi trailer za “John Wick 4″, četvrti nastavak akcijske franšize s Keanu Reevesom.

Meni film o intrigantnom svijetu visoke kuhinje koji jedva čekamo

Film Meni je neobičan spoj trilera, horora i komedije, redatelja Marka Myloda, autora serija kao što su “Shameless”, “Game of Thrones” i “Succession”, a radnja je smještena u luksuzni restoran na otoku s kojeg će se neki možda vratiti, a neki ne.

Whitney Houston kroz film I Wanna Dance with Somebody

Od 22. prosinca 2022. domaća kino publika imat će priliku proslaviti izvanredan život iza legendarnog glasa u filmu I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston.

Serije koje će vas oduševiti ove jeseni

Hladniji dani idealni su za gledanje nekih od najboljih filmova, serija ili premijera na televizijskim kanalima zato već ovog studenog 2022. počnite pratiti vama neku od najdražih premijera.

Nove uzbudljive serije u studenom 2022. dodatno će nas ugrijati

Saznajte koje vas sjajne serije čekaju na tv ekranima na kanalu Epic Drama ovog studenog 2022.

Prva fotografija Kate Beckinsale sa snimanja filma u Zagrebu

Trenutno se na raznim lokacijama u Zagrebu odvija glavno snimanje akcijskog trilera Canary Black sa Kate Beckinsale u glavnoj ulozi.