Film

Viasat History premijere

Viasat History ponedjeljkom i nedjeljom donosi potpuno nove dokumentarne serije koje pokrivaju široki spektar tema – od zabranjene povijesti pa sve do šivanja i pariških misterija.

Scream for me Sarajevo u kinima

Najemotivniji dokumentarac godine od sutra u hrvatskim kinima!

“Hladni rat“ Pawela Pawlikowskog otvara 24. Sarajevo Film Festival

Dvadeset i četvrto izdanje Sarajevo Film Festivala bit će otvoreno 10. kolovoza filmom HLADNI RAT oskarovca Pawela Pawlikowskog, koji je za ovo ostvarenje nagrađen za najbolju režiju na nedavno završenom 71. Cannes Film Festivalu.

Scream For Me Sarajevo

Priča o glazbenicima koji su riskirali svoje živote kako bi došli svirati ljudima, koji su isto tako riskirali svoje živote kako bi ih došli slušati.

Druga sezona komedije „Bez riječi“

Nevjerojatno zabavna priča o članovima obitelji DiMeo koja svoje ‘trenutke pod suncem’ pronalazi noseći se s ponekad teškim i frustrirajućim trenucima svakodnevnice, dobiva novu drugu sezonu.

Film „Do kraja smrti“ na Pula Film Festivalu

Na ovogodišnjem, 65. Pula Film Festivalu, ime koje će se često čuti je ime Anđela Jurkasa, redatelja i scenarista koji ove godine izlazi s dva nova filmska naslova

S druge strane ekrana…

Kako izgleda rad na televiziji, što se događa unutar redakcija i kakvi sve živopisni likovi rade na stvaranju televizijskog sadržaja – dočarala je serija Televizijska posla (30 Rock)

Konačno serija koja će nas nasmijati do suza: Otac i sin

Serija koja je nastala po uzoru na sjajnu, gotovo istoimenu predstavu u kojoj će nas nasmijati do suza Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar.

Filmsko-glazbeni klasici u Kinoteci

Iz glazbenog opusa Kinoteke ne propustite filmove o glazbenim velikanima Charlieju Parkeru i Sixtu Rodriguezu te klasike Pink Floyd: The Wall, Pjevač jazza i Raskrižje.

Dokukino gostuje u Kinoteci

Ovaj tjedan, od utorka do subote, kino Kinoteka će ugostiti program za-grebačkog Dokukina.