Film

Nova serija Dijamanti okupila je snažnu ekipu

Dijamanti (Ice): Nova dramska krimi serija o dijamantima s Donaldom Sutherlendom.

Okus cementa u kinima

Sirijski redatelj Ziad Kalthoum stiže u Hrvatsku predstaviti svoj snažan dokumentarac koji je oduševio publiku i kritiku.

Kako su nastali zadivljujući kostimi za film Rocketman

Elton John – jedan od najuspješnijih pop rock pjevača u Velikoj Britaniji, koji je u svojoj karijeri prodao više od 250 milijuna albuma

Tropski recepti s Nove Kaledonije

Zvijezda najgledanije australske kulinarske emisije „Svakodnevni gurman“ – Justine Schofield u emisiji „Tropski gurman: Nova Kaledonija“ odlazi na čarobno otočje kako bi istražila njegova prirodna bogatstva.

Pogledate prvi trailer filma Blizanac

Dva Willa Smitha – jedan sofisticiran, a drugim beskrajno iskrenvladaju ovom znamljivom filmskom scenom u filmu Blizanac.

Hrvatski filmovi i Dani smijeha u kinu Kinoteka

Tjedan u kinu Kinoteka u znaku recentnih hrvatskih naslova i Chaplinovog Skitnice.

Najiščekivaniji film Osvetnici obara sve rekorde

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Osvetnici: Završnica, u prvom vikendu prikazivanja oborio je rekord i u samo pet dana zaradio 1,209 milijarde dolara.

5 filmova koji se moraju pogledati barem jednom u životu

Neki su filmovi vječni, a to postaju iz različitih razloga – neki imaju bezvremenske teme, neki su kultna ostvarenja jer su donijeli nešto novo na scenu, neki nose određenu atmosferu ili emociju koju ćemo zauvijek pamtiti.

Svijet pokretan lavom

Magma, rastaljeni stijenski materijal, nalazi se ispod Zemljine površine, a i površine drugih terestričkih planeta i prirodnih satelita.

Ciklus filmskih klasika s poznatim glazbenim temama

Ako ste ljubitelj filmske glazbe ne propustite izbor filmova iz ovotjednog programa „Glazba na filmu – stara škola“.