Dobar život

Proljetna inspiracija za uređenje interijera u 2023.

S nestrpljenjem, očekivano doba buđenja prirode unosi optimizam u naše živote kao i želju za promjenama. Neka među prvim ovogodišnjim odlukama bude upravo promjena vašeg okruženja u domu.

Mala zlatna pravila pri kupnji rabljenog namještaja

Trošenje novca na novi namještaj, kako bi sagradili udoban i prikladan prostor u svom stanu ili kći, ne može biti opcija za one s malo manje novca na raspolaganju.

Beč će uskoro imati filmski studio kao onaj u Hollywoodu

Do 2024. austrijska metropola Beč dobit će studio s dvjema dvoranama za filmsku produkciju ukupne površine oko 3.000 kvadratnih metara. Novi filmski studio bit će na razini Hollywooda, najavljuju u Beču

Tjelesna aktivnost izvrsna je novogodišnja odluka

Jedna od novogodišnjih odluka često je i povećana tjelesna aktivnost, naročito iza samih blagdana. Ako se povedemo time i našoj sklonosti da nakon blagdanske pasivnosti doslovce odjurimo vježbati na neku od sportskih sprava, lako se dovodimo do neželjenih posljedica.

Najbolje europske destinacije za odmor u Novoj godini

Gradovi i mjesta koja osvajaju srca mogu biti i vaša destinacija za doček Nove godine i za nezoboravan zimski godišnji odmor.

Četiri odredišta za savršeno skijanje

Počela je skijaška sezona i mnogi putnici ove godine žele se spustiti skijaškim stazama.

Moj ekološki dom – napravite najbolje eko okruženje u stanu ili kući

Živimo u vremenu kada se najveća pozornost na globalnoj razini posvećuje ekološkim problemima. Dok neki stručnjaci smatraju da smo danas izloženi prevelikoj količini informacija vezanih za zaštitu okoliša, s druge strane stoji teza: “Nije li to mala cijena kada je zaštita okoliša u pitanju?”

Top pet planinskih odredišta u kojima ćete poželjeti uživati ove zime

Zimsko vrijeme praznika oko blagdana idealni su razdoblje odmora u planinama za sve koji žele pobjeći od stvarnosti i pronaći ravnotežu u užurbanoj svakodnevici.

Kako odabrati idealno božićno drvce

Dobrim odabirom božićnog drvca, smreke ili jelke, imat ćete dulji ugođaj blagdana u vašem domu, savjetuje nas Fran Poštenjak prvi hrvatski doktor za drveće.

Gradovi koje se isplati posjetiti tijekom sljedećeg godišnjeg odmora

Ukoliko razmišljate o sljedećoj destinaciji za vaš godišnji odmor, provjerite ova tri grada koji nude savršen omjer kulture, umjetnosti i zabave. A što je najbolje od svega, do sva tri grada lako možete stići i avionom iz Hrvatske.