Dobar život

Donna Vekić predstavila najveće mlade nade hrvatskog tenisa

Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ”jedan na jedan”, a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje.

Čarobni Attersee – luksuz, priroda i Klimtove tajne na najvećem jezeru Salzkammerguta

U srcu Austrije, zagrljen bujnim šumama i uzvišenim Alpama, leži Attersee, najveće jezero u idiličnoj regiji Salzkammergut. Ovo jezero, poznato po svojoj smaragdno zelenoj boji i kristalno čistoj vodi, pruža ne samo prirodnu ljepotu nego i bogato kulturno naslijeđe.

Otkrijte Hallstatt uz vodič za najbolje atrakcije, lokalnu hranu i ostale skrivene dragulje ovog austrijskog mjesta

Nedavno smo imali priliku posjetiti Hallstatt, prelijepi alpski gradić u Austriji, i moramo vam reći – ovo je destinacija koju jednostavno morate doživjeti. Hallstatt je kao iz bajke, sa svojim uskim uličicama, šarenim kućicama i predivnim pogledom na jezero i planine.

5 malih prostora pretvorenih u inspirativne oaze

Kada je prostor ograničen, svaki centimetar postaje važan, ali to ne znači da morate žrtvovati stil i udobnost. Naprotiv, mali prostori pružaju savršenu priliku da pustite mašti na volju i stvorite nešto zaista posebno.

Sankt Wolfgang i jezero Wolfgangsee – 1.100 godina povijesti u zagrljaju Alpa

Ah, to slikovito jezero Wolfgangsee, smješteno u srcu Austrije, okruženo vrletima Alpa, pravo je mjesto za bijeg od svakodnevice i uranjanje u romantiku i prirodu koja spaja plavetne boje jezera, zelene padine planina i snježno bijele vrhove Alpa.

Savršen piknik – korak po korak za savršenu pripremu nezaboravnog piknika

Kada organizirate piknik, važno je prilagoditi se interesima i potrebama svih sudionika na pikniku, bilo da su u pitanju mlađe osobe u potrazi za zabavom, obitelji s djecom ili parovi koji žele romantično popodne.

Otkrijte Janju Goru: Savršena destinacija za opuštanje u srcu Like

U srcu netaknute Like, svega sat i pol vožnje od Zagreba ili Rijeke, nalazi se Janja Gora – pravo otkriće za sve koji traže idealno mjesto za team building, proslave ili jednostavno bijeg od svakodnevice.

Namještaj za ured: Stvorite atmosferu uspjeha!

Uređenje ureda uvelike utječe na produktivnosti, udobnost i zadovoljstvo onih koji u njemu rade.

Tjedan opuštanja, rekreacije i otkrivanja prirodnih ljepota Mljeta – The Great Refresh

Raste broj prijava za Mljet trail i prvi trail maraton u sklopu outdoor tjedna The Great Refresh u Nacionalnom parku Mljet!

Zaronite u povijest i luksuz u Bad Ischlu: Posjetite Grad Kulture 2024!

Posjetili smo Bad Ischl, maleni, ali sjajan biser u srcu regije Salzkammergut u Austriji, poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturi. Ovaj grad, koji će 2024. godine nositi titulu grada kulture