Dobar život

Mini makeoveri koji će osvježiti vaš dom

Kod svih se povremeno budi želja da u prostor u kojem živimo i radimo unesemo nešto novo, nešto što će naš prostor činiti modernijim, svježijim i gdje ćemo imati veću motivaciju za stvaranjem, radom ili ugodnim odmorom.

Za sve zaljubljenike u lijepe interijere

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, zajedno sa svojim timom, donosi nove uzbudljive epizode za sve zaljubljenike u lijepe interijere – kao i one koji će to tek postati!

Najljepše ogrlice i povodci za vašeg ljubimca

Drugačija, posebna ogrlica, povodac ili čak modni dodatak za pse sve više je interesu vlasnika pasa.

Današnji dan posvećujemo čokoladi jer ova slatka kraljica obilježava svoj dan

Nekad sredstvo plaćanja i „hrana bogova“, a danas omiljena slastica – čokolada danas obilježava svoj dan. Diljem svijeta 7. srpnja dan je kad se slavi čokolada jer je po nekim izvorima upravo na današnji dan u 16. stoljeću prvi put stigla u Europu.

Splitski KaKatun je coffee i gin bar koji je postao oaza pravih ljetnih užitaka

KaKantun je specialty coffee i gin bar u centru Splita, iza zanimljivog koncepta stoje Tea i Karlo, par koji je zaljubljen u kavu, putovanja i knjige.

Volite li Gauda sir krenite s nama u grad Goudu nizozemsku prijestolnicu siroljubaca

Jedan od vrlo zanimljivih nizozemskih gradova Gouda nalazi se u zapadnom dijelu zemlje, točnije između Utrechta i Rotterdama, a u njemu je rođen svjetski poznati sir Gauda.

7 savjeta za vlasnike pasa koji imaju višak kilograma

Pretilost odnosno prekomjerna tjelesna težina problem je s kojim se ne susreću samo ljudi već i psi.

Zavirite u najljepši Dubrovački ured

Pogledajte jedan prekrasan ured u Dubrovniku i radni prostor koji vas može inspirirati za pravu dizajnersku oazu.

Savjeti i trikovi za kupanje vašeg psa

Vlasnici pasa dobro su upoznati s ponekim problemima kada kupaju svoje kućne ljubimce.

Naučnici dizajnirali tanjure koji utječu na okus hrane

Gastrofizika je otvorila oči prema drugačijem svijetu ‘sastojaka’ koji dolaze u igru nakon što se hrana skuha: elementi koji utječu na to kakvog je okusa hrana kada se poslužuje.