Dobar život

Dubai je najbolja destinacija za ljetni odmor usred zime

Ljeto i godišnji odmori još su daleko, a uživanje u koktelima na plaži i bezbrižno šetanje živopisnim ulicama u toplim večerima čine se kao daleka budućnost, ali zato vas čeka Dubai mjesto prepuno sunca i neopisivih doživljaja.

Vrtovi Italije koji ostavljaju bez daha

Upoznajte neke od najljepših vrtova Italije.
Italija je poznata zbog svojih znamenitosti, umjetnosti, kulture i brojnih spomenika, no i po svojim mnogobrojnim prekrasnim vrtovima.

5 slovenskih skijališta koja su idealna za skijanje u 2022. godini

Za one koji ne mogu zamisliti zimu bez godišnjeg odmora na snijegu, skijanja, bordanja, trčanja na snijegu ili večernjeg užitka na wellnessu donosimo 5 sjajnih skijališta u Sloveniji na kojima ćete zasigurno uživati u ovoj 2022. godini.

Kroz svoj kineski horoskop za 2022. pronađite inspiraciju za svoja putovanja

Kineska 2022. Nova godina slavi se 1. veljače i obilježit će kraj godine bivola i početak godine tigra, a kroz svoj kineski horoskopski znak, jedne od životinja, saznajte gdje je nabolje putovati u 2022. godini.

Bordanje na snijegu – previše ekstremno?

Snowboarding ili popularno zvano bordanje je uz skijanje postala jedna od najboljih i najzabavnijih razbibriga na skijaškim stazama cijelog svijeta.

Kako realizirati dobru novogodišnju odluku

Kraj jedne i početak druge godine neminovno donose razmišljanje o važnim odlukama i stvarima koje želimo mijenjati na sebi i oko sebe.

Tjelesna aktivnost izvrsna je novogodišnja odluka

Jedna od novogodišnjih odluka često je i povećana tjelesna aktivnost, naročito iza samih blagdana. Ako se povedemo time i našoj sklonosti da nakon blagdanske pasivnosti doslovce odjurimo vježbati na neku od sportskih sprava, lako se dovodimo do neželjenih posljedica.

Ne propustite posljednje trendove božićnog uređenja!

Božić nam lagano kuca na vrata, a sve preuzima blagdanska euforija.

Pripremite tijelo za skijanje na najbolji mogući način

Skijanje može biti naporno ako tijelo niste pripremili za napore koje slijede na skijalištu

Kako smanjiti otpad u vrijeme blagdana

Kako su se Bečani dosjetili smanjiti otpad u vrijeme božićnih blagdana zaista oduševljava!