Vježbanje

Plivanje je jedan od najcjelovitijih i najzabavnijih oblika relaksacije i vježbanja koje donosi brojne zdravstvene prednosti za naše cijelo tijelo.

Svaka žena mašta o nogama bez celulita, ravnom trbuhu i čvrstoj stražnjici, a ako u tome teško uspijevamo želja postaje sve veća.

Otkrijte koji ste tip tjelesne građe i koje vježbe su pogodne za vašu konstituciju.

Proljeće je kao stvorene za cjelovite detoksikacije organizma, kako iznutra tako i izvana. Vježbanje podrazumijeva pravi detox za cijelo tijelo, jer kada smo fizički u kondiciji naše tijelo, uz kvalitetnu i zdravu prehranu, postaje zahvalno.

Besplatan program interesantnog naziva „Mrzim Vježbat Doma“, donosi pozitivnu i zdravu promjenu i to u udobnosti vlastitog doma.

Ima jutara kada nakon buđenja imate grižnju savjesti oko toga što ste sve i u koliko sati večerali, a pogled na vaš trbuh u ogledalu ne ostavlja vas ravnodušnima.

Postajete nervozni, nezadovoljni sobom i ljuti na cijeli svijet jer ne možete otići vježbati u teretanu

Ne trebate trošiti novac na teretanu i osobnog trenera, jer za početak možete krenuti s ovih 6 vježbica koje će aktivirati vaše tijelo, a budete li malo uporniji uz ove ćete vježbe ubrzo vidjeti i rezultate.

Kada želja za slatkim proradi, najlakše nam je posegnuti za čokoladom, keksima ili kolačima iz dućana.

Postanite aktivna buduća mama.

Saznajte zašto ćete zavoljeti nordijsko hodanje i koje su blagodati hodanja sa štapovima.

Mnoge moje prijateljice pa tako i ja sama sklanjam se od vježbanja s bučicama.