Wish dom

Zajednica dizajnera interijera (ZADIN) organizirala je izlet za dizajnere i medije koji je bio pravo okupljanje kreativaca inspiriranih prirodom i kreativnošću.

Organizirana kuhinja može učiniti čuda za dodatno vrijeme i vaš svakodnevni život, dobra organizacija u kuhinji smanjuje stres i čini pripremu obroka bržom i jednostavnijom.

Kada je prostor ograničen, svaki centimetar postaje važan, ali to ne znači da morate žrtvovati stil i udobnost. Naprotiv, mali prostori pružaju savršenu priliku da pustite mašti na volju i stvorite nešto zaista posebno.

Uređenje ureda uvelike utječe na produktivnosti, udobnost i zadovoljstvo onih koji u njemu rade.

Kao najnježnije i najtemeljitije sredstvo za čišćenje, voda zauzima središte pozornosti u našoj potrazi za čistoćom.

Pregled najnovijih trendova vrtnog namještaja.

Kuće s krovom od slame su dio bogate tradicije graditeljstva u mnogim kulturama širom svijeta. One su prepoznate po svojoj ekološkoj održivosti, izolacijskim svojstvima i jedinstvenom estetskom izgledu.

Vrijeme je za prve radove u vrtu ili balkonu i zato vam donosimo vodič kroz vrtlarske radove na vašim balkonima, terasama ili vrtovima .

Jeste li se zapitali zašto su tulipani ponovno veliki hit?
Tulipani su, kao jedan od najpopularnijih proljetnih cvjetova, ponovno zarobili srca i umove ljudi diljem svijeta.

U svijetu mirisa i aromaterapije, gdje svaka nota priča svoju priču, nije ni čudo što su mirisne svijeće postale ne samo predmeti luksuza, već i nositelji atmosfere i emocija u našim domovima.

Hygge je koncept koji potječe iz Danske, a posljednjih je godina postao popularan diljem svijeta kao način života koji naglašava udobnost.

Kao što se priroda budi iz zimskog sna, tako i mi možemo iskoristiti ovaj prirodni ciklus obnove kako bismo osvježili svoj životni stil i navike.