Wish dom

Luksuz u bijelom nove su dimenzije vašeg stana ili kuće

Bilo da to nazivate modernim minimalizmom, skandinavskom zasićenošću ili samo pukom ljubavnom vezom s neutralnim bojama, nemoguće je pobjeći od činjenice koliko su u zadnje vrijeme posve bijeli interijeri postali popularni.

Napravite terarij za kućne biljke u 5 jednostavnih koraka

Sve popularniji trend uređenja doma s kućnim biljkama u terariju moguće je napraviti kod kućea u par koraka, a njegova prednost pred kupovnim terarijima jest ta što možete sami odabrati koje biljke želite kao i dizajn staklenih teglica.

Inspiracija za blagdansko dekoriranje s božićnim zvijezdama u prirodnom stilu

Božićne zvijezde sjaje u svim vrstama prirodnih stilova blagdanskog uređenja i jedno su od najljepših božićnih dekoracija u domu.

Pogledajte mobilni ured koji savršeno odgovora funkcionalnosti i udobnosti rada od kuće

Movo mobilni ured, inovacija tvrtke Sobočan iz Murskog Središća, osvojio je nagradu „Best of Best“ na međunarodnom natjecanju ICONIC AWARDS 2021: Innovative Interior koju dodjeljuje Njemačko vijeće za dizajn.

Moderna minimalistička oaza Stjepana Čaglja “Kuća u Vinograskoj”

Zavirite u savršen spoj elegancije i funkcionalnosti čiji je interijer u jednoj dvokatnici u srcu Zagreba dizajner Mladen Čagalj pretvorio u modernu minimalističku oazu stanovanja.

Nova linija proizvoda za dom

Kako sve više vremena provodimo unutar svoja četiri zida, cilj je postići ugodnu atmosferu u sigurnosti vlastitog doma.

Mali stan za Božić uređen kao najtopliji kutak svijeta

Uređenje malih prostora naizgled može izgledati vrlo zahtjevno, jer kako dodati još više stvari u stan u kojem već sad nema dovoljno mjesta?

Tajna idealnog ormara krije se malim dnevnim rutinama

Svaka je žena izuzetno zadovoljna prilikom kupovine nove odjeće ili tekstila za dom, a osjeća i navalu adrenalina kada pronađe nešto stvoreno samo za sebe.

Mirjana Mikulec ovjenčana još jednom nagradom za dizajn

Studio Mirjane Mikulec dobio je novu prestižnu nagradu BigSEE u kategoriji Interior Design Award 2020.

Mala kuhinja s dobrim idejama za uređenje

Mala kuhinja može biti prava mala oaza kulinarstva i veselja u kojoj pripremamo svoje najdraže obroke ili prvu jutarnju kavu.