Wish dom

Zagreb Design Week pogledajte na Zagrebačkom velesajmu

Jubilarno 10. izdanje Zagreb Design Weeka koje će se na novoj središnjoj lokaciji, Zagrebačkom velesajmu, održati od 26. rujna do 1. listopada

Vile Borghetto u Istri zadovoljit će i one najistančanijeg ukusa

Boravak u luksuznoj vili s četiri sobe i bazenom pruža nevjerojatno iskustvo opuštanja i udobnosti, a još kad je to u jednom od najpoželjnijih gradova Istre, u Poreču, onda želja za odlaskom postaje još veća.

Akvarij s ribicama postaje relax zona modernog doma

O dobrobitima gledanja u akvarije s ribicama i njihovu opuštajućem efektu napravljena su brojna istraživanja i ispisani brojni tekstovi.

Feng shui u spavaćoj sobi – najbolji savjeti prilikom uređenja spavaće sobe

Spavajući provedemo trećinu svog života. Ako želimo preostale dvije trećine provesti kvalitetno i sretno, od velike je važnosti posvetiti potrebnu pažnju kvaliteti sna.

10 savjeta kako da odjeća iz perilice uvijek bude čista i mirisna

Pametne perilice i sušilice rublja novijih generacija osmišljene su tako da troše minimalne količine vode i struje, učinkovito čiste odjeću te je čine mirisnom i dugotrajnom.

Vodimo vas u raritetni dubrovački stan na impresivnoj lokaciji

Smješten u Pilama, s pogledom na Lovrijenac i zadivljujućim vrtom koji osvaja opojnim mirisima, jedinstveni stan

Zlatni savjeti: Kako odabrati najbolju perilicu za rublje?

Smanjena potrošnja deterdženta i omekšivača, a samim time i vode koja se troši za ispiranje, viši energetski razredi, kao i samozatajni uređaji koji ne divljaju dok vi spavate, samo su neke od odlika štedljivih i učinkovitih „perilica iz budućnosti“.

Više nema razloga za ponavljanjem pogrešaka u čišćenju, saznajte kako i zašto

Pun puta nam se čini da u kuhinji radimo iste greške u kuhinji te da ponekad sve radimo krivo i uzalud? Naravo, nameće se pitanje gdje točno griješimo?

Genijalni savjeti za stress free godišnji odmor

Kako ljeto vide i provode, navodno najsretniji ljudi na svijetu, Danci i kako ga znaju uljepšati da postane stress free godišnji odmor.

Živite ljepše uz pelargonije, čudo od cvijeća koje garantira dobar osjećaj

Pelargonije svojim šarenim cvjetovima šire pozitivne vibracije tijekom cijele godine, čineći život ljepšim.