Wish zoo

Rastanak ili razvod parova uvijek je emotivno izazovan, a situacija postaje još složenija kada je uključen zajednički kućni ljubimac. Odluka o tome kome bi trebao pripasti ljubimac može biti teška

U Zoološkom vrtu Grada Zagreba gradi se nastamba za vuka, a u Dumovcu sklonište za mačke.

Toplo doba godine donosi uzbudljive promjene u svijetu ptica, a Zagreb nudi posebno mjesto za ljubitelje prirode – park i šumu Maksimir. Ovdje možete uživati u povratku raznih ptičjih vrsta koje donose živost i raznolikost nakon zimskog mirovanja.

Patke su jedinstvene ptice koje obitavaju na mnogim staništima naših područja. Mnogi ih ljudi, osobito na selima, još uvijek drže kao domaće životinje.

Stimulacija psa je ključna jer pomaže u održavanju mentalne sreće i zdravlja. Kroz igre i aktivnosti, psi koriste svoje prirodne instinkte i vještine, te se izražava njihova potreba za mentalnom stimulacijom.

Pjesma kosa, smještenog na samom vrhu zimzelenog drveta u ranu zimsku zoru, najavljuje skori dolazak proljeća. Unatoč tami i hladnoći, ovaj veseli ptić osjeća toplinu koja dolazi.

Igre za razvijanje inteligencije kod pasa su ključne za održavanje mentalne stimulacije i sreće kod vašeg kućnog ljubimca.

Stavovi o tome gdje psi “trebaju” živjeti često su duboko ukorijenjeni u kulturnim i osobnim vrijednostima pojedinca, uključujući vjerovanja o prirodnom “mjestu” psa u ljudskom društvu.

Prosinac je mjesec svođenja „računa“ i planiranja budućih zbivanja, pa iako su koji puta želje veće od mogućnosti, neke naoko nevelike akcije mogu polučiti puno dobroga.

Život sa psom jedna je od najljepših stvari na svijetu za sve ljubitelje životinja.

Znate li da je Degu idealan i inteligentni kućni ljubimac.

Svjetska četveronožna dlakava elita natječu se u Karlovcu na WCF Svjetskom izboru 2023 za najljepšu mačku. Čak 372 mačke iz 17 europskih zemalja natječe se za ovo ugledno priznanje.