Wish nature & healthy

D vitamin za vrijeme koronavirusa

Pojava pandemije COVID-19 rezultirala je iznimnim interesom za imunostimulansima, poput dobro poznatog vitamina C te cinka, vitamina A i vitamina D, a svi imaju ulogau u stvaranju i održavanju snažnog imuniteta, prepoznata kao nikada ranije.

Ulje sjemenki grožđa doza zdravlja i snage na vašoj trpezi

Ulje iz sjemenki grožđa zdravlje je na vašem tanjuru.

Bučino ulje mirisni sastojak zdrave hrane

Bučino ulje svojim mirisom koje podsjeća pomalo na kikiriki, svojom gustom strukturom i tamnom specifičnom bojom spada u sam vrh odabira dodataka i začina ukisnim jelima.

Stopala i dlan pravilnom masažom mogu postati izvor zdravlja i energije

Pravilnim pritiskom i ugodnom masažom stopala i dlana na ruci možete odagnati određene bolove poput glavobolje, zubobolje, bolova u trbuhu,ali i otkloniti umor i energizirati svoje tijelo.

Ojačajte zube i upoznajte hranu i biljke koje pomažu zubima

Upoznajte hranu koja održava zdravlje zubi, ali im i pomaže da postanu jači. Upoznajte povrće, voće i biljke koje pomažu našim zubima da budu snažniji i zdraviji.

Prirodni miris za dom koje možete napraviti sami

Napravite 100% prirodni miks mirisa za svoj dom i dočekajte adventske dane u toplom i opuštajućem blagdanskim okruženju.

Vitamini, minerali i nutrijenti i kako ih kombinirati zajedno

Kako bi bili što zdraviji, a imunitet što jači, pogotovo u doba korona virusa, izuzetno je bitno kombinirati namirnice koje u kombinaciji s vitaminima, mineralima i određenim sastojcima daju svoj maksimum organizmu.

Pronašli smo slatki pelin o kojem ovih dana mnogi pričaju

Da li znate da biljka pelin dokazano djeluje i vrlo je jak saveznik u borbi protiv virusa, bakterija i infekcija.

Fit i zdravi uz grejp

Ne volite kiselo voće? Uz grejp ćete zasigurno napraviti iznimku! Grejp je nastao davnih dana slučajnim križanjem naranče i limunike i od tada je jedno od najomiljenijih voćnih okusa, ali i jedno od najzdravijih vrsta južnog voća.

Prirodne kreme i ulje najbolja su za njegu kože u hladnim danima

Nagle promjene temperature s više na nižu pogoduju i doprinose isušivanju i ispucalosti kože te njenom grubljem izgledu i općenito slabijoj cirkulaciji kože, pogotovo kože lica..