Wish nature & healthy

Dobrobiti planinarenja za um i tijelo

Jesen je savršeno vrijeme za provesti u prirodi pa iskoristite ove zadnje sunčane dane i upustite se u planinarske avanture.

Hayeva dijeta:najbolja dijeta prema savjetima nutricionista

U svijetu su danas poznate mnogobrojne dijete, a nema osobe koja barem jednom u životu nije bila na dijeti ili barem pokušala biti.

Život ne završava s menopauzom!

Kad redovito osjećate nagle valove vrućine, promjene raspoloženja, ukoliko ste dobile nekoliko kilograma viška i osjećate vaginalnu suhoću, tad znate da je ovdje – stigla je menopauza.

Sauna prije ili poslije vježbanja, prije ili poslije masaže

Sauna je okrjepa za duh i tijelo samo mnoge muči pitanje da li da u nju uđu i opuste se prije ili poslije vježbanja. Prije ili poslije plivanja ili divne masaže tijela, jer možda esencijalna ulja dublje uđu u kožu.

Kako se osloboditi stresa pomoću meditacije?

Meditacija i medicina imaju isto podrijetlo. Ono što liječi, ono što čini čilim i zdravim je medicina, a na najvišoj razini meditacija.

Sami birajte okus: Domaće aromatizirane vode

Zaboravite na kupovne vode s okusima koje su pune štetnih sastojaka i konzervansa. Uz najdraže voće i prave začine možete i sami pripremiti aromatiziranu vodu po vlastitom ukusu.

Kako jednostavo i zdravo mršavjeti

Mnogi ljudi vegansku prehranu izabiru radi zdravlja. Izbacivanjem mesa, mliječnih proizvoda i ostalih namirnica životinjskoga podrijetla iz prehrane, svoje tijelo oslobađaju od štetnih masnoća, hormona itd.

Stvarni izvori kalcija

Velike su dileme oko pitanja koji su najbolji izvori kalcija za ljudski organizam. Podjednako se svi pitamo dali je testiranje na životinjama najsigurniji način za ispravne kliničke testove. Odgovorili smo na tri najčešća pitanja naših čitatelja koja ćete pronaći u nastavku teksta.

Uz ječam ćete mršaviti i biti izuzetno zdravi

Ono što ljude, koji žive modernim ubrzanim životom, uvijek iznova zanima je namirnica koja bi bila izuzetno zdrava, a korisna u svakom pogledu, ali usput ne bi debljala.

Konstruktivni savjeti za skidanje trbuha

Mnoge od nas svakodnevno muči grižnja savjest pri pogledu u ogledalo. Uža suknja ili bilo koje hlače nemilosrdno otkrivaju poveći trbuščić ili naslage u obliku “šlaufa” koji se prelijeva preko pasice.