Wish nature & healthy

Njegujte očne kapke i riješite podočnjake na ispravan način

Posvetićemo malo prostora nečemu što najviše odaje zdravlje, stanje organizma, ali i godine jedne žene, a to su su nježni očni kapci i predio ispod očiju. Zašto baš kapci i nježna koža ispod očiju predstavlja dio lica kome treba posvetiti maksimalnu pažnju i njegu?

Kako bi trebalo živjeti s 40 + godina savjetuje dr. Meri Bura

Predlažem da razgovaramo o doživljaju i istini, kreiranju, a ne o dojmu koji ostavljate i kako osvajate. O pravom i lažnom egu.

Kad tijelo kaže detox – evo što vam je činiti

Ako ste tijekom blagdana pretjerali u hrani i piću, vrijeme je da svome organizmu učinite uslugu i očistite ga od nakupljenih toksina.

Top 7 vrsta sauna za savršeno zdravlje i potpuno opuštanje

Saune su maleni ugrijani prostori koje imaju veliko značenje za fizičko stanje čovjeka, a toliko su korisne da ih treba upoznati prije nego se opustite u tim oazama zdravlja i opuštanja..

Odmorite tijelo i duh od blagdanskog režima prehrane

Da bi se odmorili od blagdanske groznice, pomladili svoje tijelo, ojačali imunitet te se zaštitili od raznih bolesti, primjenite detoksikaciju organizma – metodu čišćenju tijela od toksina.

Otkrivamo tajne vanilije neizbježnog začina slastica, parfema i fine kozmetike

Koje tajne krije vanilija, čaroban začin koji se dobiva iz cvijeta orhideje.

Imunitet ojačajmo hranom: ono što volimo jesti neka nas liječi

Živimo u vremenima kada je hrana postala bitan saveznik zdravlja i našeg imuniteta, ali i potreba da pratimo prehrambene namirnce od njene nabavke do kuhanja ili isprobavanja najfinijih specijaliteta.

Koja je razlika između mozzarela sira i Buffalo Mozzarelle

Bivolje mlijeko i bivolji sir sve su traženije namirnice u prehrani! Do sada ste u raznim medijima mogli čuti za kravlje, sojino ili kozje mlijeko koja su „standard“ i uobičajena mliječna klasika.

Imunitet sačuvajte s Matcha specijalnim zelenim čajem

Matcha zelenom čaju, takozvanom čudotvornom čaju, pripisuju se iznimna antioksidativna i anti-age svojstva, a poznat je i po liječenju protiv raznih upala te očuvanju imuniteta.

Vjerujte eterično ulje jasmina sjajno je za podizanje raspoloženja

Miris jasmina inspirirao je mnoge ljubavnike, ali i pjesnike, a blagodati ovog korisnog eteričnog ulja oduševiti će svakoga tko brine o svom zdravlju.