Wish nature & healthy

Idealan doručak za sve koji ujutro nemaju apetita ili vremena

Kako bismo pokrenuli metabolizam i mozgu osigurali neophodnu energiju, doručak se ne smije predugo odgađati, a još manje preskakati, a jednostavan i zdav smoothie idealan je jutarnji obrok za sve to.

Kako magično ulje argana rješava strije i suhu izboranu kožu

Saznajte kako je lako napraviti preparat koji će vam pomoći u njezi bora, strija i suhe kože. Ulje argana pravi je lijek za vašu ljepotu.

20 zdravih obroka za bikini liniju iz snova

Kao i s učenjem, s pripremom tijela za ljeto i dnevnim vježbanjem uvijek uglavnom započinjemo u zadnji trenutak.

Zašto biste pili mlijeko od zobi?

Ako ste intolerantni na kravlje mlijeko ili općenito na mlijeko životinjskog podrijetla ljekovito mlijeko od zobi vjerojatno će biti pravo savršeno rješenje za vas.

Moringa mega izvor vitamina i proteina

Smanjite stres i ojačajte imunitet vašeg organizma uz čudotvornu biljku moringu koja je izuzetno bogata nizom vitaminima i mineralima.

Kako smanjiti težinu i smršaviti koliko želimo

Popularizacija dijeta i raznoraznih metoda za mršavljenje najviše je prisutna u (pred)ljetno vrijeme, kada su pažnja i fokus ustvari najviše na nama samima.

Kako što bolje utjecati na gubitak kilograma

Kada osoba želi izgubiti višak nakupljenih kilograma, često uz sav trud i napor ostaje razočarana jer se kilogrami ne smanjuju.

7 zelenih začina koji nas okružuju i čine neizostavan dio naših jela

Nezamislivo je napraviti dobar kuhani obrok bez i jednog začina. Ovaj vam put donosimo listu 7 začina, njihovih karakteristika, podrijetla i pripreme. Naučimo više o zelenim začinima koji nas okružuju i čine neizostavan dio naših jela.

Artičoka kraljica kuhinje i super hrana za žuč

Predivna ljepotica ljubičastih cvjetova artičoke nikoga ne ostavlja ravnodušnim pogotovo kada se zna da srce te biljke pomaže pri zdravlju, a kao namirnica u kulinarstvu dovodi nepce do neslućenih užitaka.

Prehrana u zrelim godimana ne znači odricanje od onoga što volimo jesti

Ako se naše tijelo počne mijenjati to ne znači da se moramo odreći kvalitetne hrane.