Wish nature & healthy

Kako energizirati vodu iz pipe na nekoliko jednostavnih načina

Naučite kroz par trikova kako energizirati i promijeniti strukturu vode!

Kako sunce zaista utječe na naše tijelo – sve male tajne između organizma i sunca

Svi znamo kako ništa nije idealno, no pozitivna strana svega ovog je što ima sve više ljudi koji tragaju za znanjem i načinima da isprave situaciju i da iskoriste izvore energije bez da oštete prirodu.

Kako poboljšati raspoloženje ovih dana

Ovo nam razdoblje mirovanja potpuno suprotnog od izlazaka, druženja i uživanja koje mu je prethodilo donosi ponekad neke sumorne misli, neraspoloženje ili kod nekih i depresiju..

Cjelovita detoksikacija u 3 koraka – očistite organizam na prirodan način

Učinite svom organizmu uslugu i napravite najbolju detoksikaciju uz detox plan u svega 3 jednostavna koraka. Očistite tijelo od nakupljenih toksina!

Milivoj Dragošević kroz bio priču u proizvodnji puretine i piletine

Vlasnik Purexa, Milivoj Dragošević, po struci diplomirani inženjer strojarstva i projektant bio je u svom životu vođen željom da svojoj djeci pruži što zdraviju prehranu te je stoga prije nekoliko godina odlučio pokrenuti proizvodnju uzgoja purana i pilića.

Domaći lijekovi iz zimzelenog drveća

Bor, smreka i jela su tradicionalna zimzelena drveća koja obožavamo kititi u vrijeme Božića, ali njihove vrijednosti za naše zdravlje mogu biti mnogostruke.

Sunce je izvor zdravlja, sreće i samog života

Optimalna količina svjetlosti i energije dati će balans fizičkog i mentalnog zdravlja, a pokazatelji će biti osjećaj sreće i zadovoljstva.

Znate li da medijsko bombardiranje hranom sve više utječe na prehrambene navike

Nalazimo se u 21. stoljeću, vremenskom razdoblju kada nam je sve dostupno i na dohvat ruke, a globalna epidemija pretilosti iz dana u dan je sve veća.

Koliko je orah dobar i za žene ili muškarce

Orasi su jedni je od glavnih sastojaka mnogobrojnih kolača, od oraha se rade liker i ulje. Orah ima ukusan jestiv plod, a od njegovih ljuski mogu se raditi razne dekoracije.

Ljuti začini fatalno dobrih okusa savršenih za zdravlje

Veliki ste ljubitelj ljute hrane pa čak i u maminu domaću juhu dodajete barem malo papra