Europa

7 razloga zašto bi Finska trebala biti na vašem radaru

Finska je poznata kao zemlja tisuću jezera. Osim što je Finska dom veselog čovjeka u crvenom, Djeda Mraza, ova je sjeverna zemlja također poznata po najvećem Lake Districtu u Europi, sa čak fascinatnih 188.000 jezera unutar svojih granica.

Italija čudesno lijepa zemlja povijesti, kulture i sjajne gastronomije

Italija je zasigurno turistička meka Europe za zaljubljenike u povijest, kulturu i nezaobilaznu dobru spizu!

Jezero Como u 48 sati – doživite obje strane hvaljenog jezera

Poznato po sjaju i glamuroznosti, jezero Como ima i avanturističku stranu. Provedite 48 sati doživljavajući obje strane hvaljenog jezera u sjevernoj Italiji.

Slovenija je prava riznica mjesta i atrakcija koje ćete odmah poželjeti posjetiti

Slovenija je zemlja prepoznata po svojim planinskim destinacijama, jezerima kao što su bajkovito jezero Bled i Bohinj, božanstvenoj Soči, prekrasnim dvorcima kao što je Otočec ili šarmantnim gradovima kao što su Ljubljana, Maribor ili Kopar.

Cipar idealan otok za predivan odmor

Dualna zemlja Sredozemlja za dvostruko uzbudljiviji odmor.

Burano šareni otok koji se ljulja

U venecijanskom zaljevu mnogo je mjesta koja se mogu posjetiti i koja su podjednako puna priča iz prošlosti kao i znamenita Venecija

Malta zemlja za sva osjetila

Zapanjujuće otočje Sredozemnog mora u kojem uživaju sva osjetila, Malta predstavlja najpoželjnije mjesto za vaš odmor.

Jeste li spremni za odlazak u Beč

Beč je zasigurno prijestolnica kulture s brojnim povijesnim i turističkim znamenitostima, glavni i ujedno najveći austrijski grad poznat po brojnim muzejima, raskošnoj arhitekturi, spektakularnim spomenicima, ali i najljepšim parkovima, tržnicama koje su očarale svijet te kupalištima i plažama koje su izvrsne za odmor i potpuno opušteno uživanje.

Austrija zemlja kulturnih znamenitosti, izvrsnh vina i piva te gastronomskih specijaliteta

Austrija je zemlja koju simboliziraju klasična glazba, bogata povijest, zapanjujuće prirodne ljepote Alpa, jezera, a ponajviše oduševljava turiste iz svih dijelova svijeta svojim najboljim austrijskim pivima, vinskim sortama i tradicionalnim specijalitetima poput Kaiserschmarrna, Apfelstrudela i Tafelspitza .

Santorini jedan od najljepših grčkih otoka za savršeno ljetovanje

Kad bi Vam netko pokazao fotografiju na kojoj se nalaze bijele kuće, poneki plavi krov te čisto plavo more, koji bi vam grči otok prvi pao na pamet? Naravno, otok Santorini u Egejskom moru jedan je od najljepših europskih otoka i toliko je fotogenično lijep da je svatko od nas poželio barem jednom odsjesti na ovom grčkom otoku.