Beauty

Parfem Mon Paris Intensément kao stvoren za mirisno ljeto

Originalni PARIS EAU DE PARFUM (1983.) bio je poklon Yvesa Saint Laurenta gradu kojem je nježno i ponosno tepao „Mon Paris” jer ga je osvojio, baš kao što je i on osvojio srce Pariza.

Promijenite svoje trepavice u samo 4 tjedna

Promijenite svoje trepavice u samo 4 tjedna novim revitalizirajućim serum za trepavice.

Njega i prekrasna boja za usne u jednom koraku

S dolaskom visokih temperatura i toplih ljetnih dana, naša kozmetička torbica postaje sve laganija i prozračnija, s tek nekolicinom kozmetičkih proizvoda koji nam postaju baza make-upa.

Jednostavan način skidanja šminke

MakeUp Eraser inovativni je proizvod koji samo s običnom vodom skida sve vrste šminke.

Pletenice u kosi neizostavan su dio ljetnog stylinga

Kao i svakog ljeta, tako su i ovog pletenice u kosi must have za sve koji dužu kosu vole pretvoriti u neobveznu, ali stylish frizuru.

Ljetne pletenice i ovog su ljeta najstaylish

Srpanj i kolovoz je uglavnom vrijeme kada želimo biti bezbrižni, slobodni i nesputani, posebice kada je riječ o izgledu i ljetnim frizurama.

Najbolja kozmetika ljeti – zavodljivi make-up koji ne opterećuje po vrućinama

Kada govorimo o kozmetičkim proizvodima, jedino što bi ljeti trebali nanositi na našu kožu u većoj količini jesu proizvodi sa zaštitnim faktorima. Za sve ostalo vrijedi pravilo ‘manje je više’, a to se pogotovo odnosi na ljetni make-up.

Miris koji otvara novo poglavlje ljeta

Giorgio Armani s ponosom predstavlja MY WAY, svijetli miris bijelog cvijeća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti, kreiran kako bi pokazao predanost održivosti.

Valentino najavljuje lansiranje novog parfema

Valentino sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje novog parfema, Voce Viva

Beauty kolekcija za ljeto

Poetic Forest nova je Naj Oleari Beauty kolekcija za proljeće/ljeto koja svoju inspiraciju crpi iz blagotvornih učinaka prirode na um, dušu i tijelo.