Restauranti

Nova zagrebačka gastro oaza

Nova zagrebačka gastro oaza Miki’s već je na samom svečanom otvorenju pokazala zašto će biti nova omiljena destinacija Zagrepčana i njihovih gostiju.

Kantina MM novo mjesto za kušanje vina i vrhunskih jela

U Zagrebu je otvoreno novo mjesto za sve one koji vole uživati u vrhunskoj hrani pripremljenoj od najboljih svjetskih namirnica, najboljim vinima u jedinstvenoj atmosferi.

Doznajte zašto je tako posebna pizza u Franko’s pizza&baru

Čarolija recepture, mjeseci stvaranja savršenog tijesta, namirnice koje osvajaju te potpuni užitak za sva osjetila, samo su neke od karakteristika najiščekivanijeg mjesta u gradu.

David Skoko stvara novu generaciju kuhara, konobara i barmena

Mladi kuhari, konobari i barmeni stekli su nova znanja i vještine pod vodstvom chefa Davida Skoke.

Predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča

Na gala večeri dodijeljeni kulinarski Oscari i predstavljeno drugo izdanje gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia 2019..

Oda francuskoj kuhinji uz gala večeru Goût de/Good France

Slavimo na isti dan na pet kontinenata u više od 5000 restorana francusko kulinarsko umijeće, radost dijeljenja i uživanja u vrhunskim namirnicama i inovativnim receptima uz Anu Grgić, proslavljenog chefa hotela Esplanade u Zgarebu.

Brenner Grill & Restaurant- novi život stare zagorske hiže

Nova gastro destinacija vrlo brzo postat će nam omiljeno odredište. Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u gastro bajku koju ćemo zavoljeti na prvu.

Restorani Amsterdama: vodič kojem neće moći odoljeti

Spremate li se uskoro posjetiti bajkoviti Amsterdam, koji vrvi restoranima i mjestima na kojima možete fino jesti, ipak valja napomenuti da, kao i u svakom gradu, ima izvrsnih, dobrih ali i osrednjih mjesta za objed.

Vjeko Bašić Chef godine Gault & Millau Croatia 2018.

U Kotányi Gourmet klubu u Zagrebu, najavljena je suradnja tvrtke Kotányi i svjetskog vodiča Gault & Millau Croatia.

Što nas čeka na domaćoj gourmet sceni

Dodjela godišnjih Gault&Millau trofeja, kulinarskih Oscara najboljim hrvatskim chefovima u ožujku, prilikom izlaska Gault&Millau Croatia 2019