Restauranti

Ana Grgić u novom jelovniku donosi izvorni okus namirnica ljeta

Novi Zinfandel’sov jelovnik s autorskim jelima chefice Ane Grgić Tomić donosi niz uzbudljivih senzacija.

Kultno riječko mjesto Kod Zajca ima odličnu gastro ponudu

Bogati doručak, sjajni kokteli i slasni večernji zalogaji čine ‘Kod Zajca’ jednim od trenutno najzanimljivijih odredišta u Rijeci.

Okusi tradicionalne dalmatinske spize s pogledom na Split koji oduzima dah

Konoba Argola, u Splitu, obitelji Kaštelančić svojim gostima pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo, koje se pamti za čitav život!

Omiljena zagrebačka foodie destinacija donosi nove gurmanske senzacije

Maštovito, zdravo, lagano i ljetno – dopustite da vas osvoji selekcija okusa s novog autorskog jelovnika poznate chefice Ane Grgić Tomić.

Good Food stigao i u Split

Popularno zagrebačko gastro odredište otvorilo je svoju virtualnu kuhinju u dioklecianovom gradu pod Marjanom, predivnom Splitu.

U Zagrebu ovog ljeta prava zabava bit će na Kvatriću!

Ljeto je proteklog tjedna službeno započelo te sa sobom donijelo pravu vrućinu gradskog asfalta. A najbolji recept za osvježenje donosi Jellyfish in Space, ultimativno kvartovsko mjesto poznato po odličnoj hrani, sjajnim koktelima i vrhunskoj zabavi.

Restaurant & lounge bar Sabbia u Crikvenici oduševljava vrhunskom fusion kuhinjom na impresivnoj lokaciji

Postoje ona mjesta koja su toliko kultna, da su postala svojevrstan sinonim za određenu destinaciju u kojoj se nalaze. Za Crikvenicu, nezaobilazno vikend i ljetno odredište brojnih Zagrepčana, to je Restaurant & lounge bar Sabbia.

Za sve ljubitelje finih okusa

File lososa u lisnatom tijestu, pečeni krakovi hobotnice, domaća srnetina, file orade s kremastim batatom, teleći medaljoni, dimljena pačja prsa s Ceasar umakom od lješnjaka

Ekskluzivnom večerom u režiji Davida Skoke i Janeza Bratovža

Ekskluzivnom večerom u režiji Davida Skoke i Janeza Bratovža počinje četvrta sezona Aminess Wine & Gourmet Nights.

Jellyfish in Space poznat po maštovitim jelima, originalnim koktelima i super atmosferi

Jellyfish in Space popularno je zagrebačko gastro odredište, smješteno u vibrantnoj Martićevoj ulici, nadomak Kvatrića, koje je ovaj kultni kvart ponovno vratio na mapu.