Zagrebački restoran, Restoran&Bar Frida, smjestio se u Kaptol Centru i vrlo brzo postao omiljeno odredište za uživanje u neobaveznom ručku, romantičnoj večeri, organiziranim proslavama ili domjencima.
Dva nagrađivana lošinjska restorana – Alfred Keller i Matsunoki nastavljaju se probijati na svjetski gastronomski vrh, što su potvrdili i novim globalno prepoznatim priznanjima koja dodjeljuje World Culinary Awards.
Izlasci u grad petkom dobili su sasvim novo značenje otvorenjem prvog Tunaholic fish bara u Petrinjskoj 47.
Posljednjih nekoliko godina Advent u Bote jedno je od mjesta kojima se rado vraćamo.
Zagreb je dobio svoju prvu cicchetteriu – Cicchetti.
Pašta je jelo koje je nebrojno puta proglašeno najomiljenijm u cijelom svijetu, a svojim bogatstvom okusa osvaja još od davnina.
Još uvijek traje Tjedan crne slavonske svinje. Za vikend brojni restorani u Osijeku na tanjurima nude najbolje od Slavonije.
Otvoren novi RougeMarin City, restoran s potpuno novim konceptom, dosad neviđenim u Zagrebu i Hrvatskoj!
Zagrebački Food & Cocktail bar ulaskom u četvrtu godinu poslovanja najavljuje novitete u gastro ponudi, otvaranje sendvič bara i suradnje s domaćim food brendovima.
Da je restoran ZOI pravo mjesto za uživanje u sofisticiranim jelima, vinu, druženju i romantici, prepoznala je i struka, dodijelivši mu još jedno priznanje