Knjiga

Objavljen posljednji roman Gabriela Garcíje Márqueza – Vidimo se u kolovozu

Desetu godišnjicu smrti slavnog kolumbijskog nobelovca i jednog od najvećih književnih majstora svih vremena Gabriela Garcíje Márqueza obilježavamo, 6. ožujka, na dan njegova rođenja, objavljujući njegovo posljednje remek-djelo, roman Vidimo se u kolovozu.

Književno druženje u povodu Međunarodnog dana žena

U povodu Međunarodnog dana žena, Gradska knjižnica Biograd na moru organizirala je književno druženje, a knjiga “Mali noćni razgovori” poslužila je za razmjenu važnih misli i ideja koje se tiču borbe žena.

Stigao drugi dio napete, romantične trilogije Spasi se autorice Mone Kasten

Ako ste pročitali knjigu Spasi me iz 2020., vrijeme je da u ruke uzmete drugi dio ove napete tinejdžerske trilogije. Romantična trilogija, Spasi se, je upravo stigao u knjižare.

Nastavak serijala koji je zaludio svijet

Rebecca F. Kuang svjetska je književna senzacija koja je oduševila kritiku i publiku s obje strane Atlantika.

Ispod Đavoljeg mosta i Pacijentova tajna novi su hitovi nevjerojatne autorice Sluškinjin dnevnik

Loreth Anne White domaćoj se publici predstavlja napetim i nezaboravnim naslovom „Sluškinjin dnevnik“, romanom koji se do samoga kraja ne ispušta iz ruku, a njezina najnovija uspješnica prava je opsesija za sve obožavatelje trilera.

Sutra bit će bolje knjiga je koju je popularna Betty Smith napisala u poluautobiografskom duhu

Sutra bit će bolje poluautobiografski je roman Betty Smith, autorice koja je već osvojila srca čitatelja diljem svijeta svojim klasikom Jedno drvo raste u Brooklynu.

Zagorka u suvremenom ruhu – uz 151. rođendan najpopularnije hrvatske književnice

Djela Marije Jurić Zagorke, majstorice povijesnih romansa koja cijelo stoljeće svojim pitkim pričama oduševljava naraštaje čitatelja

Roman nalik na mračan i grozničav san – Lisa Jewell: Sve ovo je laž

Nakon velikih uspješnica „A onda je nestala“, „Obitelj s gornjeg kata“, „Noć kad je nestala“ i „Ostaci obitelji“, Lisa Jewell predstavlja se domaćoj publici s novim romanom „Sve ovo je laž“.

Roman Moramo razgovarati o Kevinu ispunit će vam srce neslućenim emocijama

Na police hrvatskih knjižara stigla je svjetska književna senzacija! Roman „Moramo razgovarati o Kevinu“ autorice Lionel Shriver

Knjiga koja je osvojila Netflix – Ostavi svijet za sobom

Psihološki triler o obitelji, tehnologiji i životu u 21. stoljeću pod redateljskom palicom Sama Esmaila popeo se na prvo mjesto Netflixove ljestvice gledanosti