Gastro

Mousse od čokolade i Leffe piva

Da li možete zamisliti ukusan mus od čokolade boboljšan sa tamnim belgijskim ale pivom koje je bogato aromom pržene kave, vanilije, klinčića i sušenog voća s blago slatkim okusom

Za sve koji obožavaju nove okuse Leffe brownie torta

Nadamo se da ćete uživati u ovoj posebnoj kombinaciji piva i čokolade, a nudimo vam ekskluzivno recept za Leffe Brownie tortu koja će biti specijalan užitak na vašim nepcima.

Vinarija Krauthaker predstavlja Pinot sivi 2016.

U samom srcu Slavonije, na osunčanim južnim padinama Krndije, već stoljećima se razvija kult uzgoja vinove loze i stvaranja vrhunske vinske kapljice.

Ultimativno vino jeseni

Pinot crni nastao je u Burgundiji u srednjem vijeku i bio je omiljena sorta plemića i velikodostojnika.

Nodoljiv specijalitet Užička komplet lepinja

Poznata i kao „lepinja sa sve“ koja je, ako je vjerovati pričama mještana grada Užica u zapadnoj Srbiji bila neizostavan obrok ondašnjih majstora

Čokoladni užitak zvan brownie

Brownie je toliko sočan i slastan čokoladni kolač da mu teško netko može odoljeti. Razveselite se ovim slatkim zalogajem ovih dana uz odličan recept koji vam donosimo.

Sfera od kestena i Zacapa ruma s spužvom od bijele čokolade i kristaliziranog lisnatog tijesta

Najduže ime na svijetu za kolač koji se isplati napraviti. Toliku rapsodiju na nepcima koju ova slastica ostavlja vrijedna je njene izrade prema receptu koji vam donosimo.

Tart od butternut buče s jasminom i cimetom

Slasna poslastica s omiljenim mirisima buče, cimeta i jasmina. Pa tko bi odolio ovom slatkom zalogaju.

Konjak i čokolada: Savršena kombinacija konjaka Remy Martina

U raskošno lijepoj francuskoj pokrajini Cognac, legendarna kuća Remy Martin svoje goste upoznaje s podrijetlom i velikom stručnošću koja se krije iza slavnih i poznatih konjaka.

Jesenski suši od buče i vrganja

Jesen ima svoje čari. Dolaskom hladnijih dana u prirodi ćemo pronaći vrganje i buće koji mogu postati prave gastro delicije.