Gastro

Gurmansko ljeto u Le Bistrou Esplanade

Eksplozija boja i okusa u novim autorskim jelima chefa Ane Grgić u gurmansko ljetu Le Bistroa Esplanade.

Pašta u umaku od gljiva i sjemenki

Savršen obrok i savršen zalogaj najbitniji su kada okusimo ono što smo pripremali.

Izaberite pravo vino za vruće dane i one malo manje vruće

Sunce! Vrućine! Prijatelji! More! Izlazak u prirodu! Roštiljanje! Sve su to asocijacije na vruće ljetne dane koji su pred nama.

Strategija razvoja vinarstva i vinogradarstva Istre do 2030.

Na izbornoj Skupštini Vinistre jednoglasno je podržan najvažniji strateški dokument za razvoj istarskog vinarstva i vinogradarstva.

Doživite snažan dojam Krauthakerovog pjenušca Julija

Vinarija Krauthaker kreirala je Juliju, elegantan pjenušac, finog perlagea, savršen za dugo očekivani ljetni odmor.

Restoran Passarola omiljena gastro destinacija Hvara

Hvar već godinama slovi kao jedno od najpopularnijih ljetnih odredišta u Hrvatskoj.

Predstavljen Prvi Jazz & Wine festival

Krajem srpnja za Hvarane i njihove goste svira američki blues i jazz gitarist Yogi Lonich te drugi vrhunski džezisti.

Zašto je šljiva superfood današnjice

Šljiva je odavno zauzela status superfooda odnosno voća u kvalitetnoj prehrani.

Ljetna senzacija uz Zvjezdani sendvič

Pomisao na fini sočan sendvič uvijek izaziva zazubice, a ako je on pripremljen od kvalitetnih namirnica onda je ujedno i nutritivno vrijedan.

Šalša nezaobilazan umak u svakoj kuhinji

Šalša je našla svoje mjesto gotovo u svim kuhinjama svijeta, svi je jedu, pripremaju i vole. Šalša ili kako je neki izgovaraju salsa od rajčica, pomidora ili paradajza na svim je jezicima prepoznatljivo fina.