Gastro

Domaći brzi kroasani

Miris svježih kroasana budi najljepše jutarnje osjećaje uz prvu jutarnju kavu ili topli čaj.

Nomen est omen ili ime je opis u vinariji Sontacchi

Smijuljenje na spomen imena crnog vina „Kitokret“ iz Sontakijeve vinarije u Kutjevu pokazuje da su mnogi svjesni o čemu se tu radi – o vinu koje daje erotski poticaj ali i moć izvršenja.

Nova zagrebačka gastro oaza

Nova zagrebačka gastro oaza Miki’s već je na samom svečanom otvorenju pokazala zašto će biti nova omiljena destinacija Zagrepčana i njihovih gostiju.

Zadar Win Festival najozbiljniji vinski festival Dalmacije

Treće izdanje Zadar Wine Festivala, najozbiljnijeg festivala u Dalmaciji, održat će se 6. i 7. travnja 2019. godine, u zadarskom Arsenalu. Kao najava festivala, od 27. 3. – 5. 4. 2019. održat će se podmanifestacija „Deset dana restorana“.

Svijet Malvazija ponovo podiže ljestvicu

Podizanje bodovnog praga, manji broj članova komisije, mogućnost komentiranja uzoraka – neslužbeno svjetsko prvenstvo malvazije drži korak s najnovijim trendovima.

Kantina MM novo mjesto za kušanje vina i vrhunskih jela

U Zagrebu je otvoreno novo mjesto za sve one koji vole uživati u vrhunskoj hrani pripremljenoj od najboljih svjetskih namirnica, najboljim vinima u jedinstvenoj atmosferi.

Najružičastiji vinski festival stiže 30. ožujka u Mimaru!

Na današnjoj konferenciji za medije Udruga Women on Wine/WOW najavila je 7. po redu Pink Day Festival – Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca.

WineRi savršena promocija autohtonih kvarnerskih vina

Ovog je petka, na Međunarodni dan žena, pod sloganom „Trs je naš“ – (igra riječi s povijesnom izrekom o Trstu počeo 3. međunarodni eno – gastro festival WineRi 2019.

Omiljeni chia puding

Desert ili doručak – izbor je Vaš!

Doznajte zašto je tako posebna pizza u Franko’s pizza&baru

Čarolija recepture, mjeseci stvaranja savršenog tijesta, namirnice koje osvajaju te potpuni užitak za sva osjetila, samo su neke od karakteristika najiščekivanijeg mjesta u gradu.