Gastro

Le Bistro Esplanade predstavlja novi zimski jelovnik

Novi kreativni à la carte jelovnik nadahnut je svježim lokalnim namirnicama i zimskim okusima s dodirom pariškog šika.

Blagdanski stol na slavonski način

U ovo blagdansko vrijeme gostoljubivi Slavonci pozivaju nas za blagdanski stol kako bismo okusili sve ono što nudi Zlatna Slavonija.

La Rioja španjolski trezor vrhunskih vina i raskošne ljepote

Prirodom okupana, prekrasna španjolska La Rioja autonomna je zajednica i provincija smještena na sjeveru Pirinejskog poluotoka.

Advent za vinoljupce

Iako se adventsko razdoblje uglavnom povezuje sa mirisima i okusima kuhanog vina, istinski ljubitelji dobre kapljice ovoga će prosinca doći na svoje.

Grofovski odrezak Dvorca Mihanović

Za sve ljubitelje mesa donosimo sočni recept za grofovski odrezak koji će rasplamsati vaše nepce. Glumica Marija Borić odlučila je na trenutak „daske koje život znače“ zamijeniti kuhačom i pokazati svoje kulinarsko umijeće.

Hrvatski specijaliteti i vina predstavljeni u Parizu

Sveti Nikola je s jednim danom zakašnjenja stigao u Pariz, gdje je u četvrtak navečer, u restoranu Auberge Flora, chef Tvrtko Šakota pripremao hrvatske blagdanske specijalitete.

Zvjezdice s cimetom i lješnjakom

Zvijezda svakog božićnog stola tradicionalani su kolači zvijezdice s cimetom i lješnjakom.

Lukavi hotdog Polidog

Mnogi odrasli obožavaju hrenovke. Donosimo jednostavan recept koji će unijeti miris užitka u vaše domove.

Najfiniji Hot dog Polidog Cheesy

Za sve u obitelji koji vole hrenovke i sir u kombinaciji, donosimo sjajan recept za hot dog upravo sa ovim omiljenim namirnicama.

Recept za pečene hrenovke Polidog Šampion

Kada vam se žuri, a gladni trbuščići žele svoj obrok odmha i sada, onda posegnite za ovim receptom koji će ih oduševiti.