Mozaik

Intriga, strast i opsesija u novim serijama u lipnju na Epic Drami

Lipanj 2024. donosi uzbudljive premijere na Epic Drama kanalu, s pričama koje će vas držati prikovane za ekran. Ovaj mjesec imamo dvije posebne serije koje obećavaju intrige, dramu i nepredvidive obrte. Pripremite se za emotivnu vožnju s “Tom Jones” i “Tvornicom lutaka”. Detalji o ovim uzbudljivim novim emisijama slijede u nastavku.

epizode sezona Tom Jones serija

Tom Jones- od 13. lipnja, četvrtkom u 21:00

Tom Jones, napušten kao dijete i usvojen od strane seoskog gospodina Squirea Allworthyja, izrasta u ljubaznog i slobodoumnog mladića, popularnog među ženama. Njegova priča postaje komplicirana kada se zaljubi u bogatu nasljednicu Sophiju Western, čija obitelj se protivi toj vezi. Protjeran i osramoćen, Tom se suočava s nizom izazova, dok Sophia bježi od prisilne udaje. Njihovi putevi vode ih u London, gdje Sophia uviđa surovu stvarnost visokog društva.

sezona epizode Tom Jones serija

Tvornica lutaka- od 5. lipnja, srijedom u 21:00

Iris, koja zarađuje slikanjem lutaka, sanja o tome da postane umjetnica. Silas, preparator, traži jedinstveni predmet koji će ga vinuti u slavu, dok Louis, plodni slikar, traži svoju novu muzu. Sudbina ih spaja i Iris dobiva priliku za novi život, ali s mračnim posljedicama. Ova potresna priča istražuje što se događa kada žena odluči uzeti ono što želi u svijetu koji bi je radije uništio nego joj to dopustio.

Lipanj na Epic Drama kanalu obećava vrhunsku zabavu i nezaboravne priče.
“Tom Jones” će vas odvesti na putovanje kroz ljubavne zavrzlame i društvene prepreke, dok će “Tvornica lutaka” pružiti mračnu i intrigantnu priču o strasti i opsesiji.

Ne propustite ove premijere koje će vas držati na rubu sjedala, svake srijede i četvrtka u 21:00. Pripremite se za mjesec prepun uzbuđenja i emocija uz Epic Drama!

Uz dopuštenje: Epic Drama sve fotografije

Dječja utrka “Zdrav kao lav” održat će se u parku Maksimir

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav kao lav“.

Siniša Koprivnjak svoj rad “Watchers” izložio na 35 tisuća metara

Rad hrvatskog multimedijalnog umjetnika Siniše Koprivnjaka, odabran je zajedno s 89 radova drugih umjetnika, kako bi promovirao novu kriptovalutu Turbo Toad.

Slikarstvo i kulinarstvo u hotelu Kunst u Krškom

Tjedan umjetnosti, manifestacija koja je po treći put održana u Krškom, u hotelu Kunst, okupila je slovenske i hrvatske umjetnike te likovne amatere na svojevrsnoj umjetničkoj koloniji.

Ana Radišić ugostila mega popularnog spisatelja Robina Sharmu

Autor motivacijskih bestsellera je u podcastu koji se snimao u Firenci u Italiji iskazao i svoju želju da čim prije ponovno dođe u Hrvatsku u kojoj je dosad bio dva puta.

Svjetska premijera Mad Max sage u Zagrebu

Miris spaljenih guma, raskoš popularnih primjeraka Harley-Davidson motora udruge HOG Pleter Chapter Croatia, zvuci hrvatskog metal benda, Old Lock Up Escape Room

Nogometno zagrijavanje za EURO 2024 uz Hisense

Ususret 17. izdanju Europskog prvenstva u nogometu, tvrtka Hisense organizirala je nogometni turnir Hisense kup 2024 na kojem su sudjelovale ekipe prodajnih partnera

Održano finale DNNA Ladies Tennis Tournament

”DNNA Ladies Tennis Tournament je prošao baš onako kako smo željeli, a sljedeće što planiramo je nešto najviše i najveće do sada” – izjavio je Igor Vekić.

Euforija oko Afroditinog X lifting shota širi se regijom! X shot – sretan ti 1. rođendan!

Afroditin serum s učinkom botoksa je potpuno zaludio cijelu Adria regiju!

Započeo DNNA Ladies Tennis Tournament u Osijeku

Na jedinstveni teniski turnir prijavile su se ukupno 32 poslovne žene rekreativke iz cijele Hrvatske.