Mozaik

Novinarki Ivani Kalogjeri dodijeljena nagrada za Inspiraciju godine

Prema izboru portala Naturala.hr i magazina Naturala Life, nagradu Inspiracija godine dobiva Ivana Kalogjera, novinarka koja je preživjela karcinom dojke i pokrenula udrugu Nismo same.

Dvodnevno Adventsko izdanje festivala „Biljke i svirke“

Interaktivni glazbeni festival „Biljke i svirke“ omogućit će posjetiteljima da i tijekom prosinca uživaju u simbiozi prirode i zvukova glazbenih instrumenata.

Blagdanski stol na slavonski način

U ovo blagdansko vrijeme gostoljubivi Slavonci pozivaju nas za blagdanski stol kako bismo okusili sve ono što nudi Zlatna Slavonija.

Pickbox praznici

Svi govore o lampicama, ugođaju, snijegu, djedovima i bakama, obitelji, zajedništvu, hrani. Dok drugi govore, Pickbox se bacio na spajanje svega na jednom mjestu.

Izvanredan izložba Obična promatračica

Posjetite fantastičnu izložbu koja je otvorena sve do 20. siječnja 2018, u Radničkoj galeriji, Radnička cesta 22, Zagreb, u tjednu od ponedjeljka do subote od 10 do 18, a nedjeljom od 10 do 14 sati.

Novi proizvodi Crème de Corps

Kiehl’s Since 1851 predstavlja dva nova člana legendarne palete proizvoda Crème de Corps

Što se krije ispod balonera?

Nakon što je nedavno predstavio novu activewear kolekciju koja je ‘na prvu’ osvojila sve zaljubljenike u sport i rekreaciju, domaći brend ‘I CAN ICON’

Smjeli predstavio pršut od crne slavonske svinje

Pravi tajming za gurmane! U zagrebačkom dućanu Smjeli premijerno predstavljena nova delicija – sjajan spoj slavonske i dalmatinske tradicije.

Razbijanje mitova o zimskom pikniku

Razbijanje mitova o zimskom pikniku na Krvavecu sa Juretom Koširom, 6Pack Čukurom, Alfijem Nipičem i Grupom Orlek.

Prekrasna Larie kampanja ostavlja bez daha

Dizajnerica Marina Matić ne staje i prema pravilima modne struke već nam donosi kampanju za proljeće u kojem se njen brand Larie protivi modnoj monotoniji spajajući suprotnosti.