Mozaik

Otkrivamo što se dešava kada upoznate srodnu dušu

Jednom kada se susretnete s tom posebnom osobom koja je vaša srodna partnerska duša i koja vam je suđena, možete očekivati niz promjena u životu.

Ovoga ljeta stvarno “napunite baterije”!

Dosadilo vam je svake godine ljetovati na isti način? Za one koje sve manje privlače pretrpane plaže i gužve u razvikanim turističkim središtima, predlažemo nekoliko destinacija za sasvim drugačiji ljetni odmor.

Novi kulinarski serijal “Kraljica čokolade”

Nevjerojatni okusi prekrasnih slastica u novom serijalu „KRALJICA ČOKOLADE“ na kanalu 24 KITCHEN od 31.srpnja u 13:00h svakog utorka.

Zašto je hidratacija kože obavezna tijekom ljeta?

TOP proizvodi za optimalnu ljetnu hidrataciju.

Film Dom osvojio srca publike Pula Film Festivala

Drugi dugometražni igrani film redatelja Daria Pleića okupio je vrhunsku glumačku ekipu koja je ispričala duboko socijalnu priču nabijenu emocijama.

Završnica Ljetne pozornice Bundek

Ovog petka i subote ne propustite završnicu ovogodišnje Ljetne pozornice Bundek, gdje nas očekuje još puno glazbenih poslastica koje morate doživjeti!

Paleta sjenila Born To Run: nešto za žensku dušu

Ako vam se često događa da u putnu torbu spremate gomilu makeupa za željeni look, paleta sjenila Born To Run uistinu će vas oduševiti.

Baletni spektakl na tvrđavi sv. Mihovila

Već tradicionalno kraj srpnja u Šibeniku obilježava plesna umjetnost kroz Šibenik Dance Festival koji će osmo izdanje ove godine prikazivati od 23.-28.srpnja.

Operacija Overlord je film kakav do sad niste vidjeli

Operacija Overlord je zabavan film, ali i divlji, napet, prepuna akcije ali i užasa.

Nova razigrana kolekcija japanki za ovo ljeto

More, sunce, sol u kosi, savršeni zalasci, druženje u omiljenom društvu, sve su to stvari koje nas podsjećaju na dugo toplo ljeto. Biti barem nakratko neopterećen, osjećati se slobodno i uživati u trenutcima, nešto je čemu svi težimo.