Kuhinje Australije

Janjetina s medom recept od kojeg rastu zazubice

Janjetina je jedno od glavnih i omiljenih jela u Australiji, a kako se priprema jedan od najtraženijih australskih recepata, janjetina u medu, saznajte iz prve ruke.

Tradicionalna janjetina za uskršnji ručak prava je poslastica

Najveći kršćanski blagdan Uskrs dolazi u proljetno obojane dane i simbolizira obnovu i novo rođenje koje se slavi uz bogatu uskršnju trpezu, ponajviše ukusno pripremljenu janjetinu.

Janjeće varivo

Krepko varivo s janjećim mesom i ukusnim povrćem prava je poslastica.

Janjeća rebrica u umaku od ruža

Zamislite samo ukusnu mladu janjetinu u umaku od ruža. Neobično zvuči, ali nam u današnje vrijeme cvijeće postaje sve više dio naših prehrambenih navika.

Pavlova

Jednostavan kolač od jagoda smišljen u čast ruske plesačice u prvoj polovici prošloga stoljeća u Australiji.