Preporuke

Đurđa se vraća!

U novoj kampanji za Pan pivo vraća se lik legendarne Đurđe.

Novu liniju bezalkoholnih i LABV koktela potpisuje šarmantni Esplanadin bar manager

Na boutique druženju u kultnom Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru premijerno je predstavljena nova linija bezalkoholnih i LABV koktela

Vikend u CineStaru uz animirani hit privukao brojne obitelji željne zabave

Poklon naljepnice za svu djecu te skrivene nagrade za najsretnije oduševile najmlađe posjetitelje koji su uz film uživali i u igri s maskotama.

Tony Cetinski maestralnim nastupom zatvorio večer dodjele Večernjakove ruže

Društvenim mrežama nižu se brojni pozitivni komentari na spektakularan nastup domaćeg glazbenika pred publikom u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Šibenska vinska priča- između tradicije i trenda

Boraviti u Šibeniku i okolici, a ne zaviriti u prekrasne šibenske vinarij, gotovo je nezamislivo brojnim domaćim i stranim gostima.

Europa Donna Hrvatska obilježila 27. Dan narcisa

Prva subota u proljeću posvećena je Danu narcisa, a udruga Europa Donna Hrvatska obilježila ga je na Cvjetnom trgu po 27. put.

HAUSER i Andrea Bocelli na trenutak zaustavili vrijeme na čuvenom Times Squareu

Povod glazbenoj poslastici bila je premijera Bocellijevog filma “The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli”, a okupljene je svojim izvedbama na violončelu oduševio i HAUSER.

Ravnoteža uma, tijela i duha obilježile proljetno izdanje INSPIRACIJA

Više nego ikada prije, okrenuli smo se sebi i načinima kako unaprijediti i poboljšati svoje zdravlje, bilo psihičko ili fizičko. Stalno smo u potrazi za metodama kako da se osjećamo bolje, a briga o našem unutrašnjem dobru je nešto što je često zanemarivano.

Ekološki održive dekoracije postaju izuzetno tražene i sve su popularnije

Proljeće je vrijeme kada se gradovi pretvaraju u žive i uzbudljive destinacije, a svjetlosne dekoracije su jedan od načina da se ovaj dojam dodatno istakne. Svjetlosne dekoracije odavno nisu vezane samo za blagdanska razdoblja i svoj puni potencijal ispunjavaju upravo u proljetnom i ljetnom periodu.

Ravnotežom u crijevima do željene figure

„Manje jedi – više troši i kilogrami će nestati“, rečenica je koju ste sigurno čuli ako ste spomenuli svoj višak kilograma.