Preporuke

Otkrivamo što se dešava kada upoznate srodnu dušu

Jednom kada se susretnete s tom posebnom osobom koja je vaša srodna partnerska duša i koja vam je suđena, možete očekivati niz promjena u životu.

Ovoga ljeta stvarno “napunite baterije”!

Dosadilo vam je svake godine ljetovati na isti način? Za one koje sve manje privlače pretrpane plaže i gužve u razvikanim turističkim središtima, predlažemo nekoliko destinacija za sasvim drugačiji ljetni odmor.

Izabrali smo najbolju tamnu hranu za vaš stol

Magično crno voće i povrće te žitarice i sjemenarke sadrže mali broj kalorija, smanjen udio šećera, puno topljivih vlakana, hranjivih tvari i fitokemikalija koje povećavaju zdravlje. Želite li izgledati sjajno, osjećati se fantastično, a usput smanjiti kilažu Black Magic superfood savršen je izbor za vašu prehranu.

Gavrilovićevi naresci u osvježenom izdanju

Ljubitelji Gavrilovića od sada će moći uživati u prepoznatljivim okusima narezaka u novim, praktičnim pakiranjima koja još više održavaju njihovu svježinu.

Zabavite se uz jednodnevne kontaktne leće

Stiglo je mnogima najdraže godišnje doba koje sa sobom donosi mnogobrojne pustolovine.

Esplanade će u čast Vatrenima obojiti pročelje u crveno-bijele boje

Dokazano najstrastveniji nogometni korner u Zagrebu i ove je nedjelje prošao je u užarenoj navijačkoj atmosferi u najljepšem hotelu u Zagrebu, hotelu Esplanade.

Takvi ste kavi jeste – vaše tijelo vaša pravila: 3 savjeta za maksimalnu dozu samopouzdanja

Budite iskrene prema sebi i pokušajte se sjetiti kada ste zadnji puta stale ispred ogledala, sasvim gole, i pogledale odraz svog tijela? Koliko ste puta samo proletjele pored najvećeg ogledala u svom domu, spuštenog pogleda? Prema sebi bi trebali biti najiskreniji.

Gordana Buljan Flander – proglašena Ženom godine 2018

Na Oleander terasi hotela Esplanade održao 23. izbor za Ženu godine, čiju je titulu odnijela prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja.

Skockajte se s nama!

Vatreno finale Svjetskog nogometnog prvenstva na najljepšoj terasi grada Zagreba, na Oleander terasi!

Enis Bešlagić i najbolji sastav

NOVA POLI kampanja spaja dvije ljubavi u jednu cjelinu. Sport i marketing. Obzirom na veseli, radoznali, razigrani, sportski duh POLI branda i POLI se uključio u nogometno ludilo, jer kao što znate – SVI SU LUDI ZA POLI! Baš kao i za nogometom!