Preporuke

Zadrani dobivaju svoj drugi McDonald’s

McDonald’s otvara 30. restoran u Hrvatskoj opremljen najmodernijom tehnologijom koncepta „Made For You“ kako bi posjetiteljima Supernove Zadar pružili mjesto za predah.

Ponuda Wizz Aira

Wizz Air, jedna od avio-kompanija s najbržom stopom rasta i najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Europi

Slim & Fit Uskrs

Duži i topliji dani, šareno cvijeće i cvrkutanje ptica, … šetnje bez šalova i rukavica. Zbog svega toga veselimo se proljeću

Pitate se što možete raditi u Vojvodini

Salaši, vrhunska vina, odlična gastronomija, atraktivni hoteli i tamburaši, tako je Turistička organizacija Vojvodine predstavila ponudu Zagrebu.

Darujemo karte za predavanje Neala Donalda Walscha

Darujemo 2 puta po dvije ulaznice za Večernje lekcije najiščekivanijeg seminara Nealea Donalda Walscha u Zagrebu, koje će se održavati u hotelu Antunović, 24. i 27. 3. s početkom u 18 sati.

Ekskluzivno: 5 promjena ulomak iz nove knjige Nealea Donalda Walscha

Donosimo vam ekskluzivno ulomak iz tek izašle knjige Nealea Donalda Walscha „Devet promjena koje će promjeniti sve”.

Napiši navijačku pjesmu

Napiši navijačku pjesmu i s McDonald’som otputuj na finale FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva 2018.!

Završen do sada najveći PLACE2GO

Više od 28 predavača, blogera i putopisaca, zanimljiva predavanja, panelice i posebne prezentacije obilježili su sedmi Međunarodni sajam turizma.

Otvoren Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

Više od 180 izlagača iz 21 zemlje, prvi puta Zanzibar, Sejšeli i Obala Bjelokosti, nagradne igre koje vas vode u Dublin, Istanbul, Tunis i Gardaland

Sutra počinje sedmi Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

U Areni Zagreb do nedjelje će se predstaviti više od 180 izlagača iz 21 zemlje, a posjetitelje očekuju bogate nagradne igre u kojima mogu osvojiti putovanja i avio karte.