Preporuke

Prva Akademija za plastičnu kirurgiju u Hrvatskoj

U današnjem vremenu kada je estetska plastična kirurgija jedna od najrasprostranjenijih medicinskih grana suočavamo se sa rastućim brojem nezadovoljnih pacijenata.

Prva zagrebačka večera posvećena premium kobe govedini

Nova japanska priča kultnog zagrebačkog restorana Takenoko započinje već 1. ožujka, a glavna zvijezda posebne večere japanska je govedina Tajima Sanda.

Uživaj u jednostavnoj igri s FAVBET aplikacijom i otkrij svoj vlastiti svijet zabave!

FAVBET, pionir u industriji, od sada svojim korisnicima nudi jedinstveno iskustvo zabave – FAVBET aplikaciju i web stranicu s popratnom atraktivnom ponudom proizvoda

Pampers donacija Hrvatskom Crvenom križu

Procter & Gamble i u Hrvatskoj nastavlja podupirati Hrvatski Crveni križ kako bi i zajednički nastupili kao snaga za dobro u zajednici.

Uspostavite umnu i tjelesnu ravnotežu uz ultimativni zimski wellness

Zima donosi svoj šarm s bijelim pokrivačem snijega, toplim napicima i ugodnim trenucima uz vatru.

Tekstilpromet velikodušno donacirao udruzi Europa Donna

Posebnom akcijom za ružičastu vrpcu i borbu protiv raka dojke u prodaji su platnene torbe s potpisom dizajnera Ivana Friščića.

Pametni cvijet proizvodi struju za Bečke terme

Solarni paneli na krovu Bečkih termi trebali bi uštedjeti i do 400 tona CO2 godišnje te proizvesti 820.000 kilovatsati zelene električne energije.

Glazbeni duo Vanillaz objavio remix Mishine pjesme

Glazbeni duo Vanillaz već godinama nastupaju diljem svijeta po nekim od najvećih glazbenih festivala.

Pretpremijerno prikazan film ikone reggae kulture

Mnogobrojna publika na samo Valentinovo proslavila je ljubav u u CineStar kinima uz sjećanje na legendarnog glazbenika, pretpremijerno pogledavši film “Bob Marley: One love”.

Ljubav se množi dijeljenjem

Dan zaljubljenih, tradicionalno se obilježava 14. veljače diljem svijeta i bez obzira što bi se ljubav trebala slaviti i slavi se svaki dan, ovaj je datum ipak malo posebniji.