Preporuke

Pizza festival kao stvoren za dobar provod u Zagrebu

Dobra glazba, osvježavajuća pića i mirisne pizze recept je za super provod na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana ovih dana!

Samsung i Netflix snimili kratki film inspiriran hit serijom Stranger Things

U svojoj najnovijoj suradnji s Netflixom, tvrtka Samsung je maksimalno iskoristila Nightography značajku kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona kako bi proslavili premijeru četvrte sezone.

Međunarodni institut za klimatske aktivnosti obilježila 10 godina postojanja

U predivnom okruženju kultne terase Oleandar hotela Esplanade jedna od najznačajnijih institucija modernih vremena IICA proslavila je svojih uspješnih 10 godina postojanja.

Ana Radišić s brojnim poznatim osobama „uzletjela među oblake“ i proslavila drugi rođendan svog podcasta

Bila je to večer dvostrukog slavlja – osim Aninog podcasta, rođendan je proslavila i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković.

Good Food nastavlja s projektom Art is Food. Eat Good. Good Food.

Na nekoliko sati, Teslina 7 postala je pravi slikarski atelje!

Crossica za sve – Yaris je uvijek korak ispred

Kad se kreće na putovanje sreća je glavni pokretač najboljih emocija, a još kad znate da idete s Toyotinim autom iz kojeg ćete svijet gledati „odozgora“ :) perspektiva pokreta je još snažnija.

Inspirativna španjolska večer kao stvorena za uvod u dugo toplo ljeto

Event koji nas inspirira iz mjeseca u mjesec i kojega zasigurno ne želite propustiti je kulturno društveno događanje Inspiracije na kojemu se prisutni mogu družiti, zabaviti i nešto novo naučiti, poslovno i osobno povezivati, te na taj način širiti krug prijatelja i poslovnih suradnika.

Na koncertu Pozdrav Ljetu Ani Rucner pridružit će se Policijska klapa Sv. Mihovil

Ana Rucner nova je promotorica nacionalne kampanje „Manje oružja, manje tragedija“, a na koncertu će zasvirati na violončelu izrađenom od dijelova dragovoljno predanog oružja građana.

Vratite svoju snagu uz moćne crijevne bakterije

OMNi BiOTiC® POWER razvijen je za djelovanje na disfunkciju crijevne barijere koja se opaža kod ljudi opterećenih sportskim, poslovnim i školskim obvezama.

Neuroth svečano obilježio 10 godina rada u Hrvatskoj

Austrijska tvrtka Neuroth slušna pomagala 10 godina svoje prisutnosti u Hrvatskoj obilježila je svečanim događanjem za stotinjak uzvanika, a diva Radojka Šverko dala je glazbeni obol cijelom događanju.