Preporuke

Poklanjamo CROCS najpopularnije japanke ovog ljeta

Ljeto je u punoj snazi, a japanke su zasigurno najtraženija lagana obuća u vrućim danima, stoga vam poklanjamo jedan par savršeno udobnih CROCS japanki u uvijek poželjnoj morsko plavo boji.

Uživajte na Griču uz svijeće, okuse domaćih vina i zvukove violine i ukulela

Otkrijte Le Grič malo i intimno događanje u zagrebačkom gornjogradskom parku s romantičnim štihom

Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet u vikendima tijekom kolovoza

Svakoga vikenda u kolovozu, Hrvatski Telekom svojim je korisnicima omogućio korištenje neograničenog interneta bez naknade.

Gluten free mješavina za kruh Bakin mix osvojila svijet

Bakin’Mix je hrvatski gluten free brand mješavina za kruh, peciva i kolače, čije su posebnosti, osim top kvalitete i jednostavnosti pripreme, i činjenica da je razvijen u Hrvatskoj u suradnji s nutricionistima i ekspertima.

INSPIRACIJE oduševilo je prisutne s arijom pod zvijezdama

Poput vode, život će uvijek naći načina da se dogodi. Pa i uz vodu. A dogodio se uz vodu jarunsku i pod krošnjama bara Eat me.

Zagreb dobio svoj prvi MOBIA store

Muškarci su ga nazvali ‘Rajem na zemlji’, a žene cool mjestom na kojem se nalazi ‘odjeća’ za mobitele i ostale gadgete! Zagreb je dobio svoj prvi Mobia store!

Neodoljivi mjehurići za dugo, toplo ljeto

Nakon samo jednog gutljaja otkrit ćete zbog čega je pjenušac Re brut 2016., poznate istarske vinarije Kabola oduševio i glumicu Salmu Hayek. Idealan za vruće, ljetne večeri.

Jednostavne tehnike i mali trikovi za vrhunsku fotografiju

Autor jedne od najpoznatijih fotografija ikad, Steve McCurry nagrađivani fotoreporter i kreator fotografije “Afganistanska djevojka”, savjetuje kako snimiti savršenu fotografiju.