Preporuke

Podijelimo radost i na metar-dva udaljenosti

Za trenutke radosti u životu ne treba sve biti savršeno, posloženo “po špagi” – znamo svi u teoriji, ali nam malo teže ide svakodnevna primjena.

#VukovarZaSvaVremena

Onima koji ne mogu dočekati svoje prvo putovanje, na kojem – u isto vrijeme – traže privatnost i slobodu, toplo preporučamo Vukovar. Evo i zašto!

Naš je ljetni favorit okus lubenice

Najpopularniji cider u Hrvatskoj ovih dana predstavio je još jedan okus – Lubenicu.

Hotel Esplanade slavi 95. rođendan uz promotivne akcije

Kako bi obilježio 95. obljetnicu, hotel Esplanade svojim je gostima i sugrađanima pripremio posebne rođendanske akcije .

Vodeni park Aquae Vivae otvara svoja vrata 20. svibnja

Ostati doma ili se konačno uputiti na izlet? Danas vam želimo preporučiti najbolji vodeni park čiji se bazeni pune čistom, izvorskom, ljekovitom, termomineralnom vodom.

Gradske slastice – emisija koja će vam izazvati zazubice

Paul Hollywood, inače sin pekara, zapravo je po zanimanju kipar i bavio se tom vrstom umjetnosti prije nego što ga je otac uvjerio da se priključi obiteljskom poslu.

Prošećite arheološkim parkom blizu Zagreba

Arheološki park Andautonija u Ščitarjevu spreman za posjetitelje i otvorio je svoja vrata za sve znatiželjnike koji još nisu bili u ovom jedinstvenom muzeju na otvorenom, a i za one koji žele obnoviti svoja sjećanja na sačuvanu prošlost nekadašnjeg rimskog grada.

NATURALA HEALTH: Preuzmi potpuno BESPLATNO i nabildaj svoj IMUNITET

Naturala Health je novi online projekt tvrtke Nativa Media – preuzmi izdanje potpuno besplatno i, uz savjete stručnjaka, nabildaj svoj imunitet!

Najtraženiji BMW i MINI modeli uz akcijske cijene

Najtraženiji BMW i MINI modeli uz bogate pakete opreme dostupni su odmah po još povoljnijim cijenama.

Ubiti pticu rugalicu bezvremenski je klasik u novom ruhu

Roman Ubiti pticu rugalicu prodan je u više od sto milijuna primjeraka širom svijeta i preveden je na više od 50 jezika, da li vam treba više za početi čitati ovu knjigu koju ćete teško ispustiti iz ruku.