Wish in the city

Najpopularnije destinacije ovog Valentinova su Rijeka, Budimpešta, Sarajevo i Osijek

Za ovo Valentinovo možda ćete i vi poželjeti otputovati i obići neke zanimljive gradove koje spadaju u sam vrh najpopularnijih destinacija među Hrvatima ovog Valentinova, a to su Sarajevo, Budimpešta, Rijeka i Osijek.

Putovanja zapisana u zvijezdama za kineske horoskopske znakove

Lunarna Nova godina ove će se godine 2024. slaviti 10. veljače i, dok ispraćamo godinu zeca, poželimo dobrodošlicu 2024., godini zmaja, posvećenoj mitskoj životinji, simbolu samouvjerenosti, ambicioznosti, energičnosti i plemenitosti.

Flachau – skijaška bajka u srcu Austrije: Vodič za nezaboravan odmor u Salzburger Sportweltu

U Austriji ćete pronaći raj za skijaše i ljubitelje zimskih aktivnosti: Ski Amadé – najveće skijaško područje u zemlji koje broji više od 850 km skijaških staza među kojima se posebno ističu one u skijaškom raju za sve ljubitelje zimskih sportova a to je zasigurno Flachau.

Zavirite u skijaška odredišta iz snova

Dolazi vrijeme zimovanja i svi koji mu se vesele već sada pomalo razmišljaju gdje bi voljeli provesti par idiličnih snježnih dana.

Kroz kineski horoskop za 2024. pronađite inspiraciju za nova putovanja

Kineska Nova 2024. godina bit će godina drvenog zmaja, za kojeg se smatra da je vrlo okretan, poduzetan i postavlja visoko ljestvicu za sve odabrane ciljeve, a kroz svoj kineski horoskopski znak, jedne od životinja, saznajte gdje je nabolje putovati u 2024. godini.

Koja hrana donosi sreću u Novoj godini

Za zdravlje, ljubav i deblje novčanike Japanci jedu dugačke rezance, na Filipinima nema proslave bez košare s voćem

Otkrijte predivno Celje!

Otkad je otvorena nova atrakcija, slovenski grad Celje postao je apsolutni hit.

Restorani Amsterdama: vodič kojem neće moći odoljeti

Spremate li se uskoro posjetiti bajkoviti Amsterdam, koji vrvi restoranima i mjestima na kojima možete fino jesti, ipak valja napomenuti da, kao i u svakom gradu, ima izvrsnih, dobrih ali i osrednjih mjesta za objed.

Dvorac Gregorčić komadić je slovenskog raja tako blizu Zagreba

Poželite li otići preko vikenda na svjež zrak, idiličnu prirodu i još pri tom prespavati u bajkovitom dvorcu mislimo da je Dvorac Gregorčić, odnosno Boutique hotel Gregorčič nadomak Zagreba, pravo mjesto za vas.

Vodič kroz glavne gradske atrakcije Ljubljane, najbolja mjesta za razgledavanje i ukusnu lokalnu kuhinju

Ljubljana je zaista očaravajuće lijep grad koji nudi širok izbor atrakcija i aktivnosti za posjetitelje koji se uvijek jako rado vraćaju u ovaj privlačan slovenski grad.