Wish in the city

Što sve možete posjetiti u Beču ovog proljeća

Što se sve sprema u Beču u prvoj polovici ove godine i što očekuje posjetitelje u raskošnim bečkim kulturnim institucijama saznajte u nastavku.

Grad Dresden kralj kulture: otkrijte zašto ga treba vidjeti

Uljuljan u dolini rijeke Labe, ili kako je domaćini nazivaju Elbe, glavni grad njemačke pokrajine Saske Dresden oduzima dah svojom povijesnom ljepotom i modernim načinom života.

Gastro destinacije za ljubitelje organske hrane

Danas, više nego ikada prije, ljudi su svjesni utjecaja kojeg imaju na okoliš.

Izaberite svoje zimsko idilično uživanje

S dolaskom zime, mnogi od nas traže zanimljive načine na koje će provesti ostatak svojih godišnjih odmora i tako nakratko pauzirati realnost u kojoj nas čekaju iste stare obaveze.

Što učiniti s poklonom koji vam se ne sviđa

U blagdansko vrijeme veseli nas druženje s najmilijima, uživanje u raznim poslasticama, ali i poklonima koje ćemo dobiti.

Dočekajte Novu godinu na bečkoj Silvestarskoj stazi

Još je svega dvadesetak dana ostalo do dočeka Nove godine. Ako još niste sigurni kamo, mi imao prijedlog. Zaputite se u glavni austrijski grad koji je od Hrvatske udaljen svega nekoliko sati vožnje.

Omiljena hrana na blagdanskom adventu

Jedan od nezaobilaznih događaja u blagdanskim danima prosinca, koji je prepoznat u cijelom svijetu je znameniti zagrebački advent.

Advent u Budimpešti

Na rijeci Dunav, u sjevernom dijelu Mađarske, smjestila se Budimpešta, koja je ujedno i glavni grad

Veličanstveni balet Orašar bajka koju obožavaju sve genracije

Romantični balet Orašar vole gledati sve generacije, a priča je to koja oduševljava podjednako i odrasle i djecu te spada u jedno od najizvođenijih dijela u svijetu. Prema njemačkoj predivnoj priči za djecu, Orašar i kralj miševa, nastala je omiljena ruska baletna predstava koja je nezaobilazan dio programa svakog Božića.

Zimska čarolija u Hugo’s baru

Tisuće lampica i mnoštvo borova u snijegu odvest će vas u bajku.