Wish in the city

Balet Orašar veličanstvena je bajka koju obožavaju sve generacije

Romantični balet Orašar vole gledati sve generacije, a priča je to koja oduševljava podjednako i odrasle i djecu

Izaberite drugačije destinacije za Božić i ovu Novu godinu

Koje su to bajkovite destinacije za nezaboravan odmor i iskustvo u luksuznim smještajima koje se nalaze na ljestivici najboljih destinacija za Božić i Novu godinu.

Advent kod Matoša pretvara Gornji grad u najromantičniju blagdansku kulisu!

Popularno Strossmayerovo šetalište na Gornjem Gradu, tamo gdje sjedi lik hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša, ponovno oblači svoje blagdansko ruho ove 2022. godine i pretvara se u jedinstvenu božićnu priču

Znate li kako su nastale klompe najupečatljiviji suvenir Nizozemske

Jedna od prvih asocijacija pri pomisli na predivnu Nizozemsku zasigurno su šarene klompe koje su tradicionalni simbol ove zemlje.

Deset zanimljivih činjenica o bečkim kavanama

Zašto se u tradicionalnoj bečkoj kavani uz kavu uvijek poslužuje čaša vode? Koja je najneobičnija lokaciji na kojoj je smještena kavana u Beču? Saznajte više o kulturi bečkih kavana.

Graz je postao istinska prijestolnica gastronomskih užitaka

Mnogi bi se “prodali” za tartufe, deliciju i pravo šumsko blago koje mnoge kulinarske specijalitete čini jedinstvenima, ali ako niste znali i austrijski Graz u svojoj obližnjoj šumi krije svoje adute pogotovo od kad se otkrilo da Leechwald ispod svojih šumovitih krošnji krije ovaj biser svake gastronomije.

Kubne kuće u Rotterdamu zamenitost su moderne arhitekture Nizozemske

Jedna od zanimljivijih atrakcija svakako su kubne ili kockaste kuće, koje su specifične za Nizozemski grad Rotterdam, a privlače pažnju ljudi iz cijelog svijeta.

Čarobna Lendava: Savršeno mjesto za izlet nedaleko od Čakovca

Čarobna Lendava: Slovenski gradić koji zavodi mirisima bograča, idiličnom prirodom i sportskim aktivnostima!

Noć tržnica u Beču dobar je povod za izlet u prijestolnicu Austrije

U Beču se prvi put održava Noć tržnica, a tim povodom štandovi brojnih bečkih tržnica 2. rujna ove 2022. godine radit će sve do 23 sata!

Što ćemo jesti 2050.? U Zagrebu se otvara Supermarket budućnosti

Što ćemo jesti 2050.? Početkom rujna 2022. u Zagrebu se otvara Supermarket budućnosti. Meso bez životinja, mlijeko bez krava, pijanstvo bez alkohola i večera putem Zooma.