Intervju

Mislav Gleich tako mlad a već sjajan pisac, ali i glazbenik, ali i……

Mislav Gleich pripadnik je nove generacije svestranih mladića koji stižu baš sve što zamisle, ali ovaj hrvatski pisac, sa svega 23 godine, otišao je i korak dalje pa postiže dodatne uspjehe svojim knjigama i krimi romanima koji se čitaju u dahu, a glazbeni projekti također su dio njegova stvaranja

Operna diva Antonella Malis otkriva sve o važnosti i moći glasa u pandemiji

Magistrirala je u Rimu, nastupala na gotovo svim kontinentima, pjevala pred dvojicom papa te redovite piše i govori o važnosti glasa i mentalnoj vitalnosti poslovnih žena i poduzetnica.

Seka Zebić ikona hrvatske beauty scene otkriva sve o ImunoD3erm serumu

U najnovijem intervjuu sa Sekom Zebić otkrivamo sve o ImunoD3erm serumu kojem se klanjaju i najveći beauty influenceri.

Sommelierka Jelena Šimić Valentić – Usudila sam se ohrabriti i živjeti svoj san

Sommelierka Jelena Šimić Valentić, jedna je od najcjenjenijih i najpoznatijih sommelierki na našim prostorima čiji autoritet u vinskom svijetu stalno raste.

Restoran Tač kultna zvijezda zagrebačke gastronomije u kojem caruje Vesna Miletić

Kuću čine ukućani, a restoran oni koji kuhaju sa srcem pa se tako i vlasnici, supruga i suprug Miletić, kultnog zagrebačkog restorana Tač mogu pohvaliti sa, kako sami kažu, iskrenom kuhinjom!.

Chef Mate Janković kuha i stvara svoje delicije isključivo uz dobru glazbu

Poznati chef mate Janković otkriva nam sve o eksperimentiranju u kuhinji, najmaštovitijim gastronomijama i grahu kao omiljenom blagdanskom jelu.

Iris Pinjuh ispunjava svaki interijer istinskom ljepotom življenja

Prolazili smo jednim od najljepših kvartova zelenog pojasa grada Zagreba i zapazili lokal koji nam je momentalno privukao pažnju.

Sreća stanuje kod Tomislava Gojšića – intervju prepun dobre vibre

U vremenima koja nam svakodnevno donose mnoga uzbuđenja po pitanju budućnosti teško je zadržati prisebnost duha i veselje u srcu.

Sandra Rončević začarala tržište s “Mrvu ovog, zeru onog”, kuharica koju smo svi čekali

Sandra Rončević osebujna je kuharica te autorica bloga “O slanom i slatkom: o svemu”, a njezini se recepti mogu pronaći i u knjizi, najnovijoj kuharici, “Mrvu ovog, zeru onog” koja je već na prvu osvojila sve koji vole dobre recepte i kuhanje.

Ljekovito bilje kako ga poznaje travar Momčilo Antonijević

Ljekovito bilje od davnina je među nama. Pripravljanje napitaka i čajeva te liječenje ljekovitim biljem nekada je bila povlastica malene skupine travara i narodnih liječnika koji su ljubomorno čuvali svoje znanje i iskustva u korištenju snage bilja.