Ana Peršurić Palčić, koja zajedno sa sestrom Katarinom, vodi sjajnu istarsku vinariju Misal, specijaliziranu za proizvodnju pjenuša odaje nam tajnu za pripremu posebno ukusne i mirisne juhe od kamenica i pjenušca.
Donosimo vam autentičan recept za domaću stubičku pisanicu ili kako je još volimo zvati svinjeći lungić, tradicionalno jelo koje vole sve generacije.
David Skoko podijelio je s nama recept za ražu u toču s hrskavom palentom i kremom od kukuruza šećerca koji će postati vaš omiljeni recept za ribu.
Confit ili pripremanje hrane u masti stara je tehnika pripremanja jela, a ovaj recept za ukusnu morsku ribu palamidu s tikvicama donosi samo za vas chef David Skoko.
Ana Grgić Tomić, chefice kuhinje hotela Esplanade, donosi izvrstan recept s vrganjima i puževima s kojim ćete iznenaditi svoja nepca.
Tjestenina s vongolama ili kako ih još zovu kućicama i limetom za odličan ručak u vašem domu preporučuje chef Zoran Ožegović.
Za sve slatkoljupce, posebice one koji obožavaju mousse, donosimo odličan recept svjetskih razmjera kada su najfiniji okusi u pitanju.
Pravo je vrijeme za obožavane kestene. Ana Grgić Tomić, chef kuhinje hotela Esplanade, ovaj tjedan nam otkriva izvrstan recept za cannellone s punjenjem od ukusnih plodova kestena.
Pečena, mirisna purica neizostavan je dio blagdanskog stola, a kako je priprema chef Ana Grgić Tomić donsoimo vam u ovom sjajnom tradicionalnom receptu.
Korčulanski bakalar s krumpirom savršena je blagdanska delicija, a ovaj tradicionalni recept za omiljeni bakalar donosi nam chefica Višnja Čihoratić.