Sport

Donna Vekić predstavila najveće mlade nade hrvatskog tenisa

Mlade nade hrvatskog tenisa s Donnom su odigrali ”jedan na jedan”, a potom i u parovima pokazali svoje talente te uspješno zabavili okupljene gledatelje.

Tjedan opuštanja, rekreacije i otkrivanja prirodnih ljepota Mljeta – The Great Refresh

Raste broj prijava za Mljet trail i prvi trail maraton u sklopu outdoor tjedna The Great Refresh u Nacionalnom parku Mljet!

Donna Vekić nastavlja misiju izgradnje javnih teniskih terena

Od početka pa do danas, cilj ove inicijative je isti – želja da Osijek postane prvi grad u svijetu sa sve četiri Grand Slam podloge.

Dvije izvrsne dalmatinske tenisačice zaigrat će na WTA Makarska Openu

Na domaćem terenu za titulu WTA pobjednice u gradu pod Biokovom borit će se mlada Lucija Ćirić Bagarić i iskusna Tena Lukas. Obje na pragu ulaska među 200 najboljih.

Top deset razloga zašto upisati školu trčanja

Odluči, kreni i promijeni! Trčanje je danas najpopularniji način rekreacije – jednostavna aktivnost koja je zasigurno zabavna i korisna za cijelo tijelo.

Obertauern idealan spoj skijanja i wellnessa na idiličnim obroncima austrijskih Alpa

Bilo da tražite mjesto za idiličan zimski odmor, obiteljsku oazu s nizom atrakcija za djecu ili se spremate na adrenalinsku skijašku ili bordersku avanturu s prijateljima Obertauern i ove zime oduševljava ponudama u bajkovitim austrijskim Alpama!

Skijaška oprema za početnike

Za savršen zimski odmor i skijanje za početnike potrebna je adekvatna skijaška oprema.

Zimovanje u Austiji – Take me back to Obertauern!

Uz vrlo poznatu zabavu na pisti snijegom najbogatije austrijsko mjesto zimskog sporta Obertauern pripremilo je ultimativni popis željenih aktivnosti za ovu skijašku sezonu 2023/2024!

Slovenska skijališta koja se ne propuštaju niti jedne zime

Odmor zimi gotovo je nezamisliv bez obiteljskog odlaska na skijanje. Bilo da obožavate skijati ili tu zanimljivu vještinu tek trebate svladati – zabava na snijegu uvijek je zagarantirana.

Četiri odredišta za savršeno skijanje

Počela je skijaška sezona i mnogi putnici ove godine žele se spustiti skijaškim stazama.