Sport

Najbolji u BMX Pro kategoriji bio je Amerikanac Jacob Thiem, a time je ujedno i završeno 23. izdanje Pannonian Challengea

Napetom “igrom lovice” na rang listi, osječka publika je uživala u velikom finalu, a vratolomije vozača s 3 kontinenta i 9 država su preko malih ekrana pratili i gledatelji iz 40 zemalja.

Tai chi – relaksacija laganim i harmoničnim pokretima

Relaksacija – zvuči poznato? Kako se uopće odmoriti? Kako zaustaviti mozak od pretjeranog razmišljana obzirom da nemamo tipku “stop”?

Osobni trener i bodybuilding prvakinja otkrivaju svoje fitness programe

FitMedo već je dobro poznato ime domaće fitness scene. Iza ovog nadimka i aliasa nalazi se osobni trener Ante Burazin

Den Eror – najmlađi Hrvat popeo se na Mount Everest

Zadranin Den Eror popeo se na Mount Everest i postao najmlađi Hrvat na krovu svijeta!

Velikani hrvatske košarke u NBA – četiri, ali vrijedna imena!

Iako hrvatska košarka posljednjih godina ne igra veliku ulogu na svjetskoj košarkaškoj sceni, priznanja ipak dolaze, ali pojedinačnim igračima.

Epic Rides stiže u Ilok

Ako vam je bicikl najbolji prijatelj, omiljeno prijevozno sredstvo, način rekreacije i punjenja baterija imamo super prijedlog. Save the date 21. svibnja!

Ostalo je još samo mjesec dana do novog izdanja Pannonian Challengea

Od 15. do 19. lipnja 2022. u Osijek ponovno dolaze najbolja imena iz svijeta ekstremnog sporta, energični predstavnici klupske scene, ali i esportaši iz cijele regije.

Srce Velebita Sveti Rok MTB Tour 2022.

Biciklijade Srce Velebita na preko 750 km biciklističkih ili biciklističko-planinarskih staza raznih profila i kondicijske zahtjevnosti po Parku prirode Velebit i općini Lovinac nude mogućnost velikog izbora amaterskim i profesionalnim biciklistima te obiteljima s djecom uz uvijek dobre vibracije.

Viliam Prodan prvak Hrvatske u rallyju ovih je dana u središtu pozornosti

“Auto-sport i rally su dio mene, i uživamo: ja u rallyju i rally u meni.”

Ovo je 7 glavnih razloga koji usporavaju ostvarenje vašeg fitnes cilja

Proljeće je kao stvorene za cjelovite detoksikacije organizma, kako iznutra tako i izvana. Vježbanje podrazumijeva pravi detox za cijelo tijelo, jer kada smo fizički u kondiciji naše tijelo, uz kvalitetnu i zdravu prehranu, postaje zahvalno.