Top deset razloga zašto upisati školu trčanja

Odluči, kreni i promijeni! Trčanje je danas najpopularniji način rekreacije – jednostavna aktivnost koja je zasigurno zabavna i korisna za cijelo tijelo.

Ne treba imati zadršku oko ulaska u svijet trčanja jer u školi trčanja polako i pravilno učimo savladati tu jednostavnu aktivnost kada je disanje i trčanje usklađeno onako kako to zahtjeva naš organizam, jer tak nakon toga dobivamo sve potrebne blagodiati iz ove rekreacije.

Trkaci savjetuju ove pjesme za najbolje podizanje motivacije

OVDJE vam donosimo Top listu pjesama za trčanje

Zašto se pokrenuti i upisati školu trčanja i nordijskog hodanja? Nudimo 10 razloga:

1. Trčanje i nordijsko hodanje u školi idealni su za rekreativce početnike koji nemaju prethodno iskustvo i fizičku spremu.

2. Oprema je jednostavna i ne zahtjeva velika ulaganja – trenirka i tenisice te štapovi za hodanje sasvim su dovoljni za kvalitetan početak.

3. U školi nikada niste sami. Sami ste se odlučili na promjenu i pokrenuli se no na svakom koraku u školi vode vas treneri i bodre kolege trkači i hodači. Upoznat ćete osobe s istim interesima i obogatiti svoj društveni život.

4. Boravak na zraku tri puta tjedno po sat vremena ima brojnih pozitivnih učinaka na organizam – kako fizičkih tako i psihičkih. Razina stresa se drastično smanjuje, a uz to ste napokon odlučili uzeti vrijeme za sebe.

5. Program škole polako vas uvodi u svijet trčanja što znači kako ćete svoje metre i kilometre skupljati postepeno ali brže nego što ste mislili da možete. Važno je samo biti uporan i redovito dolaziti na treninge.

6. Trenerice i treneri su vaši učitelji trčanja i hodanja ali i glavni savjetnici za sve druge teme. Od savjeta o prehrani, opremi, prevenciji ozljeda preko čiste motivacije kako bi trening završili sa smiješkom.

7. Nuspojave koje osjetite u 8 mjeseci škole nisu samo bolja fizička sprema, zdraviji način života i veće samopouzdanje, već je to i ljubav prema fizičkoj aktivnosti na otvorenom koja ostane u vama još dugo nakon završetka škole.

8. Više nema isprika za izlazak iz kuće poput kiše i visokih ili niskih temperatura. Ležanje na kauču ispred televizora zamijenit ćete treninzima i druženjem jer vrijeme je uvijek dobro za trening.

9. Godine starosti ovdje ne igraju baš nikakvu ulogu, kao ni konfekcijski broj ili prethodno iskustvo. Svi su dobrodošli i baš svi mogu završiti školu trčanja jer ova aktivnost ne diskriminira.

10. Upisom škole izlazite iz svih svojih dosadašnjih okvira i otvarate se promjeni kakvu niste očekivali ali ste priželjkivali.

Odluči - kreni - promijeni navike

Pridružite se besplatnim probnim treninzima 16. i 23. veljače te 2. ožujka u Zagrebu, Rijeci i Splitu. Sve informacije o lokacijama i terminima treninga možete saznati na internetskoj stranici Trčaona, te na Facebook (facebook.com/trcaona) i Instagram (instagram.com/trcaona) profilima.

Trčaona, prva i najveća škola trčanja i nordijskog hodanja u Hrvatskoj, poziva sve one koji traže promjenu i žele se pokrenuti u ovoj godini, da se pridruže velikoj obitelji kroz koju je do sada prošlo više od 6000 ljudi.

#Trčaona #odluči #kreni #promijeni

Facebook Like Button