Afrika

Tanzanija zemlja za ljubitelje safarija i pješčanih plaža iz snova

Tanzanija je zemlja netaknute prirode i veličanstvenih nacionalnih parkova savršena je turistička destinacija za sve prave istraživače i pustolove.

Kako organizirati najbolji foto safari u Tanzaniji – priču donosi Vlado Šestan

Safari u Tanzaniji putovanje je života o kojem se zasigurno priča generacijama, kad jednom odete u taj dio fascinantno lijepe Afrike..

Bocvana zemlja koju obožava princ Harry

Bocvana (Botswana) je istinska turistička odrednica Crnog kontinenta koja pomiruje najrazličitije želje i zahtjeve u božanstveno lijepoj Africi.

Tanzanija i Zanzibar ne silaze s top ljestvica najpoželjnijih turističkih putovanja

Pogledajte kroz ovu priču Tanzaniju i Zanzibar, zemlju na istočnoj obali Afrike, gdje se ova destinacija smatra jednim od najvećih novijih trendova u industriji putovanja, a vjerujte krije bezbroj mjesta i zanimljivosti koje očaravaju.

Komori otočna država Afrike i biser Indijskog oceana

Otoci Komori su zasigurno pravi biseri Indijskog oceana za avanturistički i vrlo sadržajan odmor. Nažalost, Komori su ujedno i jedna od najsiromašnijih zemalja svijeta.

Zelenortska Republika fascinantna su otočja Atlanskog ocena

Savršena destinacija za odmor na dugim pješčanim plažama uz kristalno plavo more zasigurno je Zelenortska Republika u Atlanskom oceanu.

Cabo Verde ili Zelenortski otoci biser su Atlanskog oceana

Prva asocijacija na Zelenortsku Republiku, pod portugalskim nazivom Cabo Verde, zasigurno je svjetski poznata pjevačica Cesária Évora

Južnoafrička Republika idealno je mjesto za najveće zanimljivosti na vašem odmoru

Južnoafrička Republika pruža bezbroj zanimljivosti i znamenitosti, a destinacija je to na kojoj se može doživjeti bezbroj avantura, ali i potpuno mirnog odmora iz snova.

Sejšeli ili otoci za zaljubljene proglašeni su najromantičnijima na svijetu

Valovi oceana oplahuju obale otočne države Sejšeli poznate po koraljnim grebenima, prekrasnim plažama i čistome moru.

Sharm El Sheikh egipatski raj za potpuni odmor

Egipat je najpopularnija turistička destinacija Afrike, a ovu suncem okupanu zemlju uvijek zamišljamo kao mjesto drevne kulture, uzbuđenja u razgledu veličanstvenih građevina, znamenitosti, drevnih gradova, ljudi i specifične gastronomije.