Afrika

Tanzanija je zemlja netaknute prirode i veličanstvenih nacionalnih parkova savršena je turistička destinacija za sve prave istraživače i pustolove.

Safari u Tanzaniji putovanje je života o kojem se zasigurno priča generacijama, kad jednom odete u taj dio fascinantno lijepe Afrike..

Bocvana (Botswana) je istinska turistička odrednica Crnog kontinenta koja pomiruje najrazličitije želje i zahtjeve u božanstveno lijepoj Africi.

Pogledajte kroz ovu priču Tanzaniju i Zanzibar, zemlju na istočnoj obali Afrike, gdje se ova destinacija smatra jednim od najvećih novijih trendova u industriji putovanja, a vjerujte krije bezbroj mjesta i zanimljivosti koje očaravaju.

Otoci Komori su zasigurno pravi biseri Indijskog oceana za avanturistički i vrlo sadržajan odmor. Nažalost, Komori su ujedno i jedna od najsiromašnijih zemalja svijeta.

Savršena destinacija za odmor na dugim pješčanim plažama uz kristalno plavo more zasigurno je Zelenortska Republika u Atlanskom oceanu.

Prva asocijacija na Zelenortsku Republiku, pod portugalskim nazivom Cabo Verde, zasigurno je svjetski poznata pjevačica Cesária Évora

Južnoafrička Republika pruža bezbroj zanimljivosti i znamenitosti, a destinacija je to na kojoj se može doživjeti bezbroj avantura, ali i potpuno mirnog odmora iz snova.

Valovi oceana oplahuju obale otočne države Sejšeli poznate po koraljnim grebenima, prekrasnim plažama i čistome moru.

Egipat je najpopularnija turistička destinacija Afrike, a ovu suncem okupanu zemlju uvijek zamišljamo kao mjesto drevne kulture, uzbuđenja u razgledu veličanstvenih građevina, znamenitosti, drevnih gradova, ljudi i specifične gastronomije.

Namibija je relativno mlada južnoafrička država razvijene infrastrukture u kojoj će se svaki zapadnjak osjećati gotovo kao kod svoje kuće.

Odlazimo u virtualnu šetnju raskošno lijepim Marokom, zemljom duginih boja, veličanstvenih planina, beduinske pustinje, mirisne morske obale i tajnovitih gradova koji stoljećima zavode pisce, slikare, modne kreatore i velike svjetske kuhare, a nije joj odoljela niti filmska zvjezdana industrija.