Chef de cuisine

Minestrone ukusna slastica od kestena

Šefica kuhinje Esplanade, Ana Grgić, nam odaje neodoljivi tajni recept od kestena.

Kremasti crni rižoto

Šefice kuhinje Esplanade Ane Grgić, za Veliki petak uoči Uskrsa, donosi nam recept

Žablji krakovi u bijelom vinu i špageti od bosiljka

Delicija kojim se najviše u međunarodnom kontekstu ponosi Francuska svakako su specijaliteti od žabljih krakova.

Recept za file od lososa u umaku od šafrana s aromatičnom palentom

Novi recept iznenađenja  donosi vam Višnja.                        

Pečena purica neizostavan dio blagdanskog stola

Svi smo uvijek željni novih ideja i novih recepata, kojima ćemo oduševiti cijelu svoju obitelj.

Čokoladni mousse sa šumskim voćem flambiranim s rumom

Za sve slatkoljupce donosimo odličan recept svjetskih razmjera.

Rižoto s bijelim tartufom parmezanom i maslinovim uljem

Rižoto s bijelim tartufom najpoznatije je obilježje Istre, a ovaj jednostavan, ali bombastičan recept, donosi nam svjetski kuhar, Giuseppe Daddio.

Stubička pisanica tradicionalni recept koji obožavamo

Donosimo vam autentičan recept za domaću stubičku pisanicu, tradicionalno jelo koje vole sve generacije.

Salata od kuhane piletine: predlaže masterchef Ana Grgić

Da li znate da kuhana piletina sadrži više Q10 nego pečena? Ovu malu, a zapravo veliku tajnu, otkrila nam je Ana Grgić – chef hotela Esplanade u Zagrebu koja priprema hranu dostojnu kraljeva u restoranima Zinfandel’s i Le Bistro.

Kako se radi pizza iz 00 brašna

Kako napraviti svjetsku poznatu pizzu na tankom tijestu iz 00, ili zero zero kako ga zovu Talijani, tipa brašna u svom domu? Samo sljedite recept za napuljsku pizzu svjetski pozbatog talijanskog kuhara Giuseppe Daddioa.