Beauty

Novi mirisi za nju i njega Born in Roma Yellow Dream

Stigli su novi Valentino beauty mirisi: BORN IN ROMA YELLOW DREAM za nju & njega.

Što Libre Eau de Parfum čini kultnim mirisom

Glamurozna, samouvjerena ljepotica poznata po svojim odvažnim modnim odabirima, ova je mlada pjevačica i kantautorica, koja postavlja trendove u kulturi te je ujedno i jedna od najslušanijih izvođača na svijetu, zaštitno lice i glas mirisa Libre Eau de Parfum od 2019. godine.

Najbolji prijatelji ljetne skincare rutine

Čišćenje lica osnova je svake uspješne njege – ono uklanja prljavštinu i druge štetne tvari koje se tijekom dana ‘nakupe’ na koži lica

Želite najljepše prirodne kovrče na svijetu?

Prirodno kovrčava kosa je u ovom trenutku poprilično u fokusu. Kada imamo ravnu, želimo kovrčavu i obrnuto.

Svjež miris ruža u kolekciji za njegu tijela

Konačno nam stiže doba godine kada se mijenja i naša njega kože lica i tijela, ali i doba godine kada smo posebno pažljivi u odabiru mirisa i parfema.

Kiehl’s slavi 170 godina postojanja

Kiehl’s, osnovan 1851. godine, legendarna je njujorška marka i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože, a ove godine slavi velikih 170 godina postojanja.

Pet mirisnih kraljeva proljeća

S dolaskom sunčanih i proljetnih dana poželimo se nekog novog osjećaja svježine, parfema koji bi nas pratio tijekom dana svojim šarmantnim mirisom.

Hidratacija prijeko potrebna za optimalno zdravlje i mladolikost

Bez vode naš organizam ne može funkcionirati jer ona sudjeluje u gotovo svim metaboličkim procesima.

Catrice CLEAN ID nova kolekcija temeljena na ekološkim formulama

Okretanje prirodi u svim segmentima života trend je kojeg su brojne žene prihvatile raširenih ruku znajući da na taj način čine najbolje za sebe i zajednicu u kojoj žive.

Posvijetlite podočnjake nakon 1 staklenke kreme za oči

U današnjem svijetu kada je nošenje maske postalo neizbježan dio naše svakodnevne rutine, kao vidljivi dio lica, naše oči dolaze do posebnog izražaja. Dio lica koji iskazuje našu snagu i emocije, također je nježan i osjetljiv.