Beauty

Valentino najavljuje lansiranje novog parfema

Valentino sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje novog parfema, Voce Viva

Beauty kolekcija za ljeto

Poetic Forest nova je Naj Oleari Beauty kolekcija za proljeće/ljeto koja svoju inspiraciju crpi iz blagotvornih učinaka prirode na um, dušu i tijelo.

Morski valovi u kosi uz sunčani make up

Ljeto donosi nove trendove, a kosa voli opušteni, lepršavi ljetni total look – morske valove koji daju neodoljivi volumen sjajnoj kosi uz lagane ciglaste tonove na licu, obogaćene s puno sjaja.

Kultni beauty brend predstavio ljetni hit

Kako bi dočarala ljepotu Gdanska, u trgovini Högl u Ilici 12, sagrađen je ‘grad’ u čijem su fokusu neke od najprepoznatljivijih građevina ovog baltičkog grada. Arhitektonski elementi i rad rukama uklopio se i u ovogodišnju Höglovu kolekciju koja svojim dizajnom slavi ljepotu umjetničkog pravca Bauhaus.

Svjetlosna terapija u tretiranju kože

Terapija LED svjetlima, pametna ogledala i proširena stvarnost – budućnost je stigla.

Ljeto je idealno za mirisno ulje ili mlijeko za tijelo

Koliko ste se puta okrenuli za nekim, jer je privlačno mirisao? A koliko puta frknuli nosom jer je miris bio lijep, ali previše intenzivan?

Savršene nijanse mat ruževa za ljeto

Predstavljamo Tatouage Couture Velvet Cream, tekući mat ruž bogat pigmentom koji dolazi u čak 14 nijansi, te ostavlja kremasto mek osjećaj na usnama.

Nekoliko make-up trikova koji će vam pomoći oko besprijekornog izgleda

Donosimo nekoliko make-up trikova / savjeta koji će vam u velikoj mjeri pomoći da postignete besprijekoran make-up lica.

7 prirodnih proizvoda za bezbrižno ljetovanje

Prirodni proizvodi najbolja su pomoć u ljetnim mjesecima kada nam koža zahtjeva dodatnu njegu, a tu su i dosadni komarci koji nam svima ponajviše smetaju u ugodnom opuštanju.