Beauty

Novi blond izazov

Kérastase predstavio svoju prvu njegu za sve tipove posvijetljene kose Blond Absolu obilježivši prigodno 55 godina postojanja.

Razmazit ću svoju kožu!

Bez vode nema života. Tako i naša koža treba „piti“. 365 dana godišnje, bilo da je dan ili noć, našoj koži treba hidratantna njega.

Kozmetika iz vaše kuhinje

Postoji mnogo prirodnih trikova za svjež izgled kože, a namirnice za sljedeće recepte ćete pronaći upravo u svojoj kuhinji.

Omiljeni makeup proizvod – Touche Eclat

Već od lansiranja 1992., zlatna olovka Touche Eclat s čarobnom formulom i moći osvjetljavanja i isticanja crta lica u samo nekoliko dodira s kožom postala je legenda.

Najugodnija njega za suhu kožu lica

Zima uvijek ostavlja posljedice na našoj koži. Hladni i vjetroviti dani, u kombinaciji s grijanjem u domovima i uredima, intenzivno isušuju kožu.

Legendarni miris Sì Armani otvara novom pričom

U suradnji s Cate Blanchett, dobitnicom Oskara i globalnom ambasadoricom branda, Giorgio Armani 2019. otvara inspirativno novo poglavlje priče o legendarnim mirisima Sì.

Prirodne maske za lice iz vaše kuhinje

Najzdraviji i najjeftiniji tretmani za njegu lica su oni prirodni, koje možete sami napraviti u svojoj kuhinji.

Veganski proizvodi za njegu lica bez ambalaže

Nije li vrijeme da se pridružite goloj revoluciji?

Senzualni miris Black Opium

Ovaj neodoljiv i neobičan miris budi znatiželju i privlači poput magneta svojom intrigantnom intenzivnošću i sirovošću prema kojima nitko ne ostaje ravnodušan.

Parfemi i mirisi stvoreni za dvoje:Together Stronger

Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao energičan urbani brand prožet pozitivnošću, mladenačkim poletom i slobodom – eksperimentalniju verziju Armanijevog stila.