Beauty

John Frieda Dream Curls dubinski regenerator

John Frieda diže liniju Frizz Ease Dream Curls na novu razinu: specifično osmišljena za kovrčavu kosu

Najmoderniji ruž za usne: Ink za usne

Najmoderniji make-up trend je usredotočen na definirane i senzualne usne, kao i na usne koje imaju sjaj, a ipak su bogate bojom.

Novi cvjetni Guerlain pafrem

Utjelovljen od Angeline Jolie, majke, žene, slobodne, nesebične, posvećene, Mon Guerlain je posveta današnjoj ženstvenosti.

Zaštitnik ljepote – NUXE Huile Prodigieuse®

Prvo i najpoznatije višenamjensko ulje na svijetu, više od 25 godina osvaja žene svojom prirodnom i učinkovitom formulom, kao i nemasnom, senzualnom teksturom te neodoljivom fantazijom mirisa.

Nuxellence ECLAT – Do sad skrivena formula mladosti

Nuxellence® ÉCLAT – Anti-age fluid za mladost i sjaj – inovacija je u svijetu kozmetike koja potiče stanice kože da same stvaraju više energije.

Giorgio Armani: ACQUA DI GIÒ ABSOLU

Predstavljamo ACQUA DI GIÒ ABSOLU, odu mirisnom spoju vode i drveta. ABSOLU je treće poglavlje neponovljive priče o ACQUA DI GIÒ

Korektor za osvježene oči:Dr. Renaud noviteti

Sve žene žele imati prirodni i zdravi sjaj. Međutim, sve više i više imaju tamne podočnjake kao rezultat stresnog i napornog tempa života.

Max Factor novosti

Zavirite u proljetne novitete koji nam stižu iz Max Factora.

Instant Renewal Concentrate Mask

A svi ljubitelji jednokratnih maski, od sada će u Kiehl’su moći pronaći masku s instantnim učinkom hidratacije i mekoće.

Hairstyle festival

Iva Leko, Ella Dvornik i Kristina Šalinović zablistale na Keune beauty revijama Beyond True Beauty i Street Salon na ovogodišnjem Hairstyle News festivalu.