Beauty

Eksplozivan look s mat ruževima u prvom planu

Mat ruževi za eksplozivan look novi je moto palete L’Absolu Rouge Drama Matte za sve obožavateljice makeupa koje usne stavljaju u prvi plan.

Parfemi Armani Privé najprobraniji sastojci

Visoka se moda temelji na savršenom kroju, umijeću kreiranja i kreativnosti. Na isti način nastaju i mirisi Armani/Privé – sve kolekcije sadrže najprobranije sastojke.

Kosa kao remek djelo

Ella Dvornik, Iva Šarić Leko, Nina Mia Čikeš i brojni drugi prisustvovali jedinstvenoj i nesvakidašnjoj izložbi frizura Kosa kao remek djelo.

Kako najlakše do finog i čistog ujednačenog tena

Kao što sam već pisala u mom tekstu Zašto nastaje pigmentacija kože i kako ju tretirati odlučila sam do kraja se riješiti moje flekice na licu i doći do ujednačenog tena.

Zašto nastaje pigmentacija kože i kako ju tretirati?

Sitne pjegice na licu neke riđokose ljepotice ili plavuše oduvijek su mi bile beskrajno simpatične, ali moja flekica na obrazu ne može se nikako okarakterizirati na taj način.

Niche parfemi mirisna blagdanska bajka

Kada se na jednome mjestu ujedine svjetski niche brendovi kao što su Acqua di Parma, Bond no. 9, Tiziana Terenzi, V Canto, Etro, M. Micallef, Montale i Mancera

Poklon paketi za žene i muškarce

Darovi iz prirode za najljepšu božićnu čaroliju.

Ikonski Moschino Teddy Bear miris

Jedinstvena druga edicija ovog puta dizajnirana je u staklu te otkriva ekskluzivan miris. TOY 2, novi ženski miris by Moschino.

Savršen make up kao vaš idealan beauty saveznik

Sezona blagdana je pred nama, a misli nam se okreću vječnom pitanju kakav make up nositi?
Ne bi li bilo sjajno odmah i bez napora, pretvoriti svakodnevni look u blagdanski?