Film

Preporuka serija koje vrijedi pogledati u 2024. godini

Od adaptacija već popularnih blockbustera, animiranih serija i videoigara, do novih sezona omiljenih televizijskih hitova, 2024. godina donosi neke od najiščekivanijih serija koje će nas držati prikovanim za ekran. U nastavku donosimo nekoliko serija koje vrijedi pogledati te savjete kako ih doživjeti na još boljoj razini.

S budžetom od 75 milijuna dolara Građanski rat zasigurno će biti senzacija na filmskom platnu

Građanski rat najnoviji je film Alexa Garlanda i studija A24 smješten je u distopijsku budućnost, a u filmu glume Zlatnim globusom nagrađena Kirsten Dunst, zvijezda „Narcosa” Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman, Jesse Plemmons te Cailee Spaeny.

Za sve koji vole dokumentarce u ožujku će uživati u nekoliko sjajnih dokumentarnih filmova

Dokumentarni filmovi postali su izuzetno gledani od strane publike, zato što su i više nego zanimljivi svojim originalonim pristupima, scenografijom i izobiljem jedinstvenih informacija.

Zakoračite na teniski teren kroz Zendayu u napetom filmu Challengers

Ovog travnja, zakoračite kroz film na teniski teren kroz dramu Challengers, kinematografsko remek-djelo koje predstavlja Zendayju u njezinoj najtransformativnijoj ulozi do sada.

Najava za treći nastavak filma “Deadpool” oborila rekord

Svi zaslužuju sretan završetak… dugoočekivani trailer studija Marvel za ‘Deadpool & Wolverine’ oborio je globalne rekorde nakon objave u nedjelju

Pretpremijerna filmska veljača – Bob Marley: One Love

U sklopu proslave rođendana ikone reggae glazbe, Boba Marleya, najavljujemo pretpremijerno prikazivanje filma “Bob Marley: One Love” u srijedu, 14.2. 2024. u svim CineStar kinima u Hrvatskoj.

U kina stižu nove, još opasnije djevojke

Nakon 20 godina ponovno se vraćamo u North Shore High. Nova verzija teen komedije scenaristice Tine Fey stiže na velika platna, ovog puta u glazbenom izdanju i ispričan u doba društvenih medija.

Otkrijte što sve krije Novi Zeland

Izoliran od ostatka planeta još od vremena dinosaura, veličanstveni životinjski svijet Novog Zelanda prepušten je sam sebi već 80 milijuna godina, što ima neočekivane posljedice.

Zatražite besplatne ulaznice za CineStar za film „Poslije smrti“

Nakon što je „Zvuk slobode“ osvojio svijet, poharao kino blagajne i ostavio za sobom neke jake studijske naslove, skrenuta je pažnja na novu inovativnu studijsku platformu

Nagrađivani film Uboga stvorenja stiže u kina – pogledajte najavni trailer

Film oskarovke Emme Stone, Uboga stvorenja, koji je osvojio čak dvije nagrade Zlatni globus stiže u kina 18. siječnja 2024., a donosimo vam nešto više o sadržaju, glumcima i zanimljivoj priči koja je osvojila brojnu publiku i kritičare.