Film

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Dugometražni film „Marginalci“, još je uvijek u kinima i nasmijava publiku diljem Hrvatske.

Ovo je popis filmova za veljaču koji ćete s veseljem pogledati

Donosimo vam nekoliko prijedloga za filmove koje ćete s nestrpljenjem dočekati ove veljače 2023. na TV1000.

Billie Eilish i BTS glazbene spektakle doživite na velikom kino platnu

Na svjetske spektakle ne trebate u inozemstvo jer već godinama CineStar kina prenose samo najbolje sadržaje sa svjetske scene na velika platna te će krajem siječnja i početkom veljače ove 2023. prikazati dva ekskluzivna koncertna filma glazbenih superzvijezda Billie Eilish i BTS.

Wonderland – preporučujemo ovu slatku australsku seriju

Australska romantična humoristična dramska serija Wonderland smještena je u jednu stambenu zgradu i fokusira se na četiri para koji plove kroz ljubav, život i prijateljstva. Seriju su zajedno kreirale Jo Porter i Sarah Walker, a kreće s prikazivanje od 20. siječnja 2023.

Dr. Smrt nova je serija o istinitoj horor priči koja je inspirirala ovu popularnu seriju

Dr. Smrt, nova serija u kojoj Joshua Jackson ima ulogu dr. Christophera Duntscha, bivšeg liječnika koji je optužen za ozljeđivanje 33 pacijenta i ubojstvo dvoje od njih tijekom operacija. Prva sezona nove serije Dr. Smrt temeljena je na istoimenom hit podcastu „Wondery“, a dolazi u omiljenom binge formatu od samo osam epizoda.

Film Babylon sjajan je uvertira u nevjerojatno bogatu filmsku godinu

Prvi Très chic u 2023. započinje filmskim spektaklom, dobitnikom Zlatnog globusa filmom Babylon, koji evocira neobuzdanu dekadenciju u ranom Hollywoodu.

Film Fabelmanovi stigao u kino – pogledajte dvostrukog pobjednika Zlatnog globusa

Novi kino hit FABELMANOVI bio je nominiran u čak pet kategorija za 80. godišnju dodjelu Zlatnog globusa, od čega je osvojio dvije najvažnije nagrade, nagradu za najbolji film – dramu a ovjenčan je i Steven Spielberg za najboljeg redatelja.

TV vodič za Staru godinu

Osim što u prosincu uživamo u blagdanskim gozbama i druženju s najdražima, ovaj mjesec volimo i zbog slobodnog vremena kojeg imamo više nego inače.

Film Avatar: Put vode novi je najveći filmski hit u cijelom svijetu

Novi kino hit kompanije 20th Century Studios AVATAR: PUT VODE, u distribuciji Blitz filma, već je prvog vikenda prikazivanja pogledalo rekordnih 41.908 gledatelja

Film i party na jedinstvenom dočeku

Najluđa noć u godini u jednom od najljepših hrvatskih kina u samom centru Zagreba uz kokice i piće neograničeno, čak tri pretpremijere, večeru i party.