Film

Filmovi Genea Wildera u kinu Kinoteka

Prepoznatljivo lice američkih komedija 70-ih i 80-ih gledamo u izvrsnim parodijama s potpisom Mela Brooksa i u tandemu s legendarnim Richardom Pryorom.

Film „Južni vjetar“

Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić i Nebojša Glogovac u hit filmu koji osvaja regiju!

Premijera filma o festivalu koji obožava cijeli svijet

Split, Brač, Hvar i Vis glavne su zvijezde filma koji će u samo par sata obići cijeli svijet! Riječ je o najiščekivanijem desetominutnom uratku, ULTRA Europe 2018 Aftermovie, na koji se čekalo od sredine srpnja.

Divlja Montana dokumntarac koji ćete obožavati

Viasat Explore od subote, 8.prosinca, prikazuje dokumentarnu emisiju Divlja Montana u kojoj će gledatelji, iz epizode u epizodu biti upoznati sa životom u divljini.

Filmovi legendarnog montypythonovca Terryja Gilliama

Ovotjedni program kino Kinoteka posvećuje kultnom redatelju fantas-tike i avanturističinih filmova prepoznatljive estetike – Terryju Gilliamu

Vulkani: Razaranje i stvaranje

Viasat Nature pripremio je fascinantnu priču o vulkanskoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, Vulkani: Razareanje i stvaranje, koja će se na kanalu prikazivati od 7.prosinca.

Novi Robin Hood sniman je u Hrvatskoj

Legenda koju znate, priča koju ne znate… Saznajte kako je Robin Hood postao ikona i legenda kakvu poznajemo danas.

Aquaman u kinima

Ljubiteljice prezgodnog Jasona Momoa ovog će se prosinca grijati u kinu uz Aquamana.

Kino Kinoteka ima super recept za glazbu na filmski način

Ovotjedni Glazbeni tjedan u Kinoteci donosi glazbeno-filmske uspješnice: Zvijezda je rođena, Bohemian Rapsody, Glazba tišine i Marley te koncert Like Kolorado.

Projekcija filma “Damirove priče” u Kinu Europa

U četvrtak 8. studenog u 19 sati u Dvorani Müller Kina Europa održat će se projekcija filma E.A. 1/1 S.V. “Damirove priče”.