Film

Potraga za skrivenim novcem Pabla Escobara

Narcos, ali ovaj put sa stvarnim agentima i suradnicma Pabla Escobara, “kralja kokaina”, jednog od najtraženijih i najbogatijih kriminalaca u povijesti

Najiščekivaniji film koji ruši sve tabue

Jedan od najpoznatijih i najnagrađivanijih hrvatskih redatelja, Branko Schmidt donosi u hrvatska kina 30. studenoga svoj novi film “Agape”

Skandalozno savršena serija Skandal

Zbog moćne drame Shonde Rhimes politiku ćete gledati drugim očima Kompletan politički triler Skandal na Pickboxu od 20. 11.

Julia Roberts u novom filmskom kino hitu Čudo

Temeljeno na bestseleru New York Timesa, Čudo je nevjerojatna inspirativna priča o Augustu Pullmanu, desetogodišnjem dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Ne propustite seriju o Dian Fossey: Tajne u magli

U Afriku me nisu odveli ni sudbina ni kob. Ni ljubav. Imala sam duboku želju vidjeti i živjeti s divljim životinjama u svijetu koji ljudi nisu još promijenili. – Dian Fossey

U Kinoteku se vraća Alfred Hitchcock

Novi tjedan u Kinoteci stavlja fokus na Alfreda Hitchcocka i prikazuje tri odabrana naslova ovog kultnog britanskog redatelja: “Krivi čovjek”, “Nepoznati iz Nord ek-spresa” i “Nazovi M radi ubojstva”.

Jesenska shema krimi serija

Krimi serije koje se napeto gledaju ispod dekica uz topli čaj ili kakao. Savršena hladna popodneva mogu početi.

Kulinarske serije koje svi obožavaju gledati

Ljubazno vas pozivamo da svakoga dana u 14 sati sjednete ispred televizora za božićni stol Jamieja Olivera, Gordona Ramsayja, Nigelle Lawson, Adriana Richardsona i mnogih drugih. Nove emisije i novi recepti za čarobno iskustvo Božića.

Novi tjedan u kinu Kinoteka

Ovaj tjedan u kinu Kinoteka ne propustite opus direktora fotografije, trostrukog os-karovca Freddieja Younga uz vizualne spektakle u režiji Davida Leana “Lawrence od Arabije” i “Doktor Živago”, biografiju Vincenta van Gogha “Žudnja za životom”

Film uz koji se vodi ljubav

Nakon što je službeni trailer dugometražnog ljubavnog filma Fuck Off I Love You u prva dva tjedna prikazivanja vidjelo više od 260 000 gledatelja