Film

Ratni akcijski triler SISU oduševio je kritiku i publiku diljem svijeta – pogledajte trailer

U kina 8. lipnja 2023., stiže finski ratni akcijski film SISU smješten u vrijeme kraja Drugog svjetskog rata kada je nacistima već skoro pa odzvonilo.

Pogledajte trailer filma Hipnotiziran s Benom Affleckom koji je došao u kina

Napeti akcijski triler redatelja Roberta Rodrigueza koji je film opisao kao „Triler Hitchcocka na steroidima“ sa oskarovcem Benom Affleckom u glavnoj će vas hipnotizirati u kinima od 01.06. 2023.

Disneyjeva „Mala sirena“ stigla je u CineStar kina

Dugoočekivana spektakularna morska avantura i čarobni Disney program za cijelu obitelj, ovog su vikenda bili savršena prilika za posjet kinu.

Očaravajuća serija Kraljice starog Egipta stiže na male ekrane

Ovog ćemo ljeta moći uživati u sjajnoj seriji koja nam donosi sve tajne raskošnih egipatskih kraljica i faraonki o kojima razgovaramo i dan danas i koje opčinjavaju još uvijek svojom snagom vladanja. Krenimo s raskošnom i posljednjom vladaricom Egopta Kleopatrom.

Disney vikend uz Malu sirenu bit će posvećen obiteljskom druženju

Idealna prilika za druženje i brojna iznenađenja za cijelu obitelj počinje već od srijede, 24. svibnja 2023., kada u kina napokon stiže spektakularna dugoočekivana morska avantura “Mala sirena” u distribuciji Blitz filma!

Film Praznici na talijanski donosi obilje smijeha i dobrog talijanskog raspoloženja

Glumačka postavka predvođena De Nirom i veličanstvene scene talijanskih krajolika ostavit će bez daha sve posjetiteljice CineLady projekcije u gledanju filma Praznici na talijanski.

Pogledajte trailer za film Nemoguća misija Odmazda – najopasnije misije do sad

Sad možete pogledati prvi trailer za fenomenalan film koji obožavaju generacije – Nemoguća misija Odmazda prvi dio, za čini se najopasniju isiju do sad!

Modni dodatak koji je posvađao glumca i redatelje

Glumca Jamesa Spadera većina pamti po ulozi Raymonda Reddingtona koja mu je obilježila karijeru.

San kućanice o kultnoj Diorovoj haljini vodi nas u Pariz

Film koji je oduševio kino publiku pričom o naizgled običnoj britanskoj kućanici čiji je san posjedovati neodoljivu svečanu haljinu Christiana Diora uskoro stiže na SkyShowtime.

Pogledajte prvi trailer Igre gladi – Balada pjevica i zmija

Polovicom studenog u distribuciji Blitza u kina stiže prequel mega uspješne franžise „Igre gladi – Balada pjevica i zmija“ snimljen prema svjetskom bestseleru spisateljice Suzanne Collins.