Film

Svečano otvoren 24. Sarajevo Film Festival

Svečanom ceremonijom u sarajevskom Narodnom pozorištu otvoren 24. Sarajevo Film Festival koji će u narednih 8 dana donijeti 266 filmskih ostvarenja iz 56 zemalja svijeta.

Serija koja će vas osvojiti „Sanjarenje“

Mara Kint živjela je sasvim ‘običnim’ životom. Međutim, nakon nezamislive tragedije koja joj se dogodila u privatnom životu, postaje profesorica na fakultetu. Iako još uvijek shrvana, Mara odlučuje okrenuti novu stranicu u životu.

Nepoznato o Whitney Houston, Grace Jones, M.I.A.-i…

Summer Screen program 24. Sarajevo Film Festivala donosi vrhunske filmove bazirane na glazbi i pop kulturi.

Marvelov filmski univerzum na Ljetnoj pozornici Tuškanac

I ovaj tjedan potražite filmsko osvježenje u najljepšem kinu na otvore-nom uz niz akcijskih avantura i veliku turneju Marvelovim filmskim univerzumom.

Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

Jedna od najgledanijih i najskupljih serija u povijesti televizije, Izgubljeni (Lost), dostupna je na Pickboxu sa svim svojim sezonama. Saznajte zašto je serija postala apsolutni televizijski fenomen.

Uživajte u ljetu s ekskluzivnim premijerama na kanalu Viasat

Kanal Viasat History za kolovoz je pripremio nekoliko ekskluzivnih premijera.

Počasna Srca Sarajeva 2018: Nuriju Bilge Ceylanu i Nijazu Hastoru

Ovogodišnji dobitnici nagrade Počasna Srca Sarajeva 2018. su Nuriju Bilge Ceylan i Nijaz Hastor.

Objavljen program Sarajevo Film Festivala

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival u brojkama – 266 filmova iz 56 zemalja, 18 programa, 52 svjetske premijere i 23 medjunarodne premijere.

Prava kulinarska avantura: Gospodari okusa s Garyjem Mehiganom

Ova prava kulinarska avantura, nadahnut će sve zaljubljenike u nove okuse koji će slijedeći Garyjeve recepte inspirirane zanimljivim indijskim okusima, zasigurno oduševiti svoje najmilije!

Ljetna pozornica Tuškanac u znaku filmova

Ususret nadolazećem izdanju Zagreb Film Festivala, na Ljetnoj pozornici Tuškanac do subote, 28. srpnja gledamo ZFF-ove naslove: Isabellino sunce, Julien u sredini, Ciambra, Ivan, Žaba i Kvadrat.