Film

Tko sve stiže na 15. ZagrebDox?

Niz slavnih imena predvode Sergej Loznica, Želimir Žilnik, Nikolaus Geyrh-alter i Ivars Seleckis.

Nova serija “Izgubljena blaga Egipta” za sve koji vole mistiku

Dolina kraljeva jedno je od najpoznatijih mjesta u Egiptu koje je oduvijek plijenilo pažnju brojnih znanstvenika i stručnjaka, kao i posjetitelja iz cijelog svijeta.

Službeni program ZagrebDoxa Stanje stvari

Službeni program Stanje stvari gledateljima daje uvid u poznate ili manje poznate događaje, nudi zanimljive i nove poglede na brojne društvene fenomene

Kinoteka u znaku Oscara – deset filmova u utrci za prestižnu nagradu

Veljača u kinu Kinoteka u znaku je kandidata za nagradu Oscar, a do kraja mjeseca prikazat će se čak deset naslova, izvrsnih filmova, u utrci za tu prestižnu nagradu.

Svi umiru od želje za igrom

Što kada društvena igra u kojoj grupa igrača u tematski uređenom prostoru zajedničkim snagama rješava zagonetke, popularnog naziva Escape Room, postane stvarna borba za život.

Film snimljen skoro po istinitom događaju

Najnoviji hrvatski film uz koji ćete puknuti od smijeha dolazi u kina 04. travnja.

Dokumentarni filmovi dolaze nam s recentnih festivala

Nekoliko sjajnih dokumentaraca uvrštenih u programe uglednih međunarodnih filmskih festivala kao što su Sundance, Berlinale i Trst gledamo i na ovogodišnjem ZagrebDoxu.

Za Valentinovo stižu novi romantični filmovi

Valentinovo se bliži a s ovim najromantičnijim blagdanom stiže i niz novih filmova. Bili solo ili sa svojom boljom polovicom, preporučamo vam pregršt ljubavi u obliku super filmova i serija kojima se možete zasladiti ovo Valentinovo.

Valentinovo uz Filmsku CineLady u CineStaru

S prvim danima veljače parovi polako kreću planirati kako provesti Dan zaljubljenih. Neki se odluče za romantičnu večeru, neki taj dan provedu u toplini svog doma, neki otputuju, a neki se odluče na izlazak u kino.

Film Pedest nijansi mračniji: super nastavak Pedeset nijansi sive

Pedest nijansi mračniji je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedest nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James.