Film

Romantični filmovi kao stvoreni za Dan žena

Dan žena treba obilježiti na poseban način, a romantični filmovi kao stvoreni su za užitak i razbibrigu, zato cijeli nadolazeći vikend možete uživati u najromantičnijim filmskim temama! Očekuje vas 15 divnih romantičnih filmova koje možete gledati od 6. do 8. ožujka 2021.

Kultni dokumentarni filmovi koji će obilježiti Dan žena

Osmog ožujka, ove specifične po mnogočemu 2021. godine, za Dan žena kanal Viasat History obilježit će Međunarodni dan žena s dvije fascinantne posebne dokumentarne emisije o čudesnom doprinosu koji su žene dale kroz povijest.
Međunarodni dan žena globalni je događaj kojim se odaje počast društvenim, ekonomskim, kulturnim i političkim postignućima žena.

Zendaya i Tom Holland otkrili ime novog Spider-Mana

Jedan od najiščekivanijih filmova godine napokon je dobio puno ime… Spider-Man: No Way Home.

Filmski spektakl godine Monster Hunter

U kina 25. veljače napokon stiže Monster Hunter, akcijsko-avanturistički SF spektakl u kojem glavnu ulogu tumači Milla Jovovich.

Stiže nam serija Singapurski stisak epska priča sa izvrsnim glumcima

Serija Singapurski stisak epska je priča, u šest epizoda, smještena u vrijeme Drugoga svjetskog rata, a bavi se britanskom obitelji koja živi u Singapuru u vrijeme japanske invazije.

Dolazi dugoočekivani nastavak filma Poslije svega: Pad

Obožavatelji franšize autorice Anne Todd u veljači su dobili poseban dar – prvi teaser trailer dugoočekivanog nastavka filma Poslije svega: Pad, a društvene mreže su doslovno eksplodirale!

Povijesna dramska serija – Manhattan

Pratite najveću utrku s vremenom u povijesti znanosti o razvoju prve atomske bombe u Los Alamosu u Novom Meksiku.

Dva top romantična filma za popodne ispod dekice

Iako su ljubav i romantika dvije stvari bez kojih ne možemo i koje su upravo iz tog razloga svakodnevno prisutne u našem životu, veljača je i dalje mjesec ljubavi u kojem ne bismo trebali štedjeti ove pokretače energije, već ih maksimalno ojačati.

Novi filmovi koje jedva čekamo pogledati

Pogledajte koje nas uzbudljive filmske TV premijere očekuju na CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanalima.

Najbolji romantični filmovi za Valentinovo iz kreveta ili udobne fotelje

Ove godine Valentinovo nećemo provesti u restoranu ili baru, već na najromantičnijem mjestu na svijetu – ispod dekice u toplini svog doma