Film

Bijela princeza nova je raskošna serija o moći, obitelji, ljubavi i izdaji

Pogledajte trailer za raskošnu novu seriju Bijela princeza koju ćete jedva čekati gledati.

Nova skandi serija – Kad se slegne prašina

Izvrsna nova danska kriminalistička serija Kad se slegne prašina (Når støvet har lagt sig) (2020.) stiže na Pickbox NOW.

Pripremite se za filmske poslastice ovog svibnja

Pripremite grickalice jer vam donosimo popis pravih filmskih poslastica uz koje se možete opustiti nakon svakog radnog dana.

Jedna serija, pet velikih gradova, šest zločina

Upoznajte istrage iz prošlosti u seriji Ubojita povijest na programu Viasat History kroz šestodijelne serije koje će vas voditi kroz neke od najšokantnijih zločina iz prošlosti.

Gledamo online Sarajevo Film Festival iz udobnosti svoga kauča

Program “Suočavanje s prošlošću” Sarajevo Film Festivala besplatno online u cijeloj regiji i u kinu Meeting Point u Sarajevu.

Ne propustite: počinje Oscar tjedan na CineStar TV 1 kanalu

Najglamuroznija filmska revija na CineStar TV 1 kanalu će u periodu od 19. do 25. travnja 2021. godine predstaviti Oscarom® nominirane i nagrađivane filmove koji će vas izvrsno pripremiti za ovogodišnju dodjelu i najveći događaj u filmskoj industriji.

Filmovi u programu Mreže festivala Jadranske regije

Prvi zajednički regionalni online filmski festival, koji je udružio četiri filmska festivala iz četiri zemlje

Proljetno izdanje Zagreb Film Festival-a

Sarajevo Film Festival (BiH), Zagreb Film Festival (Hrvatska), Festival autorskog filma (Srbija) i Herceg Novi Film Festival (Crna Gora) zajedno donose novo jedinstveno festivalsko iskustvo

Nagrađena Turistička zajednica Bola na ITB Berlin

Koliko su važne autentičnost i inovativnost pri promiđbi odredišta prepoznao je žiri međunarodnog natjecanja turističkog filma i multimedije The Golden City Gate 2021

Romantični filmovi kao stvoreni za Dan žena

Dan žena treba obilježiti na poseban način, a romantični filmovi kao stvoreni su za užitak i razbibrigu, zato cijeli nadolazeći vikend možete uživati u najromantičnijim filmskim temama! Očekuje vas 15 divnih romantičnih filmova koje možete gledati od 6. do 8. ožujka 2021.