Film

Nova serija Grantchester smještena u engleskoj grofoviji Cambridgeshire biti će hit ove jeseni

Nova dramska serija Grantchester uzbudljiva je i šarmantna radnja koju ćemo rado pratiti na televiziji, a smještena je u Britaniju 1950-ih godina.

U novom filmu Babylon Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva čine moćnu filmsku ekipu

Nagradom Oscar® nagrađeni redatelj Damien Chazelle predstavlja film BABYLON čija je radnja smještena u 1920. godinu u Los Angelesu, a u glavnim ulogama su Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva.

Fabelmanovi film o Stivenu Spilbergu – pogledajte trailer

Predstavljamo prvi trailer za najintimniji film Steveba Spielberga Fabelmanovi, jer filmovi su snovi koje pamtiš zauvijek….

Zagreb TourFilm Festival vraća se na veliko platno

Zagreb TourFilm Festival vraća se na veliko platno, a građanstvo će opet moći besplatno uživati u filmsko-turističkim naslovima iz cijelog svijeta!

Gdje je granica? Pogledajte trailer za novi film PAD koji je već u kinima

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Avatar je film koji se gleda u kinu – stiže nam Put vode drugi nastavak koji nestrpljivo očekujemo

Film koji se gleda samo na velikom platnu: „Avatar“ od 22. rujna 2022. prvi put u IMAX3D i 4DX formatu! Uz prvi nastavak, pripremite se za drugi nastavak epske priče Jamesa Camerona.

Pogledajte trailer filma Black Adam u kojem briljiraju The Rock i Pierce Brosnan

Postoje junaci, zločinci i BLACK ADAM! Pogledajte novi trailer filma u kojem poznati glumac Dwayne Douglas Johnson i Pierce Brosnan ostvaruju sjajne i uzbudljive uloge i napete scene za pamćenje.

Serija koja je oborila sve rekorde gledanosti uskoro i u Hrvatskoj

Život je lijep kad se voli vrlo je uspješna serija u premijernom emitiranju Dizi Channela u Hrvatskoj!

Pogledajte tri romantične komedije koje će zauvijek ostati ljubavni klasici

Ako vam je potrebna inspiracija za prvi ili nevažno koji po redu spoj s omiljenom osobom, ovaj mjesec možete pogledati tri romantične komedije uz koje ćete se podsjetiti zašto naposljetku ljubav sve pobjeđuje.

Skrivene dragulje Jadrana Andrea Buča pretočila u serijal “Stani na otoku”

Andrea Buča sve ljepote pučinskih otoka i samotnih hridi pretočila je u novi serijal “Stani na otoku”! Nove avanture nagrađivane autorice, i njihove živopisne mještane ove jeseni pratit ćemo na HTV1.