Wish in the city

Beč će uskoro imati filmski studio kao onaj u Hollywoodu

Do 2024. austrijska metropola Beč dobit će studio s dvjema dvoranama za filmsku produkciju ukupne površine oko 3.000 kvadratnih metara. Novi filmski studio bit će na razini Hollywooda, najavljuju u Beču

Najbolje europske destinacije za odmor u Novoj godini

Gradovi i mjesta koja osvajaju srca mogu biti i vaša destinacija za doček Nove godine i za nezoboravan zimski godišnji odmor.

Top pet planinskih odredišta u kojima ćete poželjeti uživati ove zime

Zimsko vrijeme praznika oko blagdana idealni su razdoblje odmora u planinama za sve koji žele pobjeći od stvarnosti i pronaći ravnotežu u užurbanoj svakodnevici.

Gradovi koje se isplati posjetiti tijekom sljedećeg godišnjeg odmora

Ukoliko razmišljate o sljedećoj destinaciji za vaš godišnji odmor, provjerite ova tri grada koji nude savršen omjer kulture, umjetnosti i zabave. A što je najbolje od svega, do sva tri grada lako možete stići i avionom iz Hrvatske.

Jeste li spremni za neobičan blagdanski odmor?

Zagreb, kao jedan od najljepših adventskih gradova, nastavlja oduševljavati domaće i strane posjetitelje nudeći kuhano vino i fritule kao rješenje za ugrijati se u ovim hladnim zimskim danima.

Muzej glazbe u Lisabonu najneobičnija je oaza glazbe na svijetu

Jedan od poznatijih muzeja, Museu da Música posvećenih glazbi, nalazi se u župi São Domingos de Benfica, u najmnogoljudnijem i kozmopolitskom dijelu portugalskog Lisabona i krije mnoge zanimljivosti koje ne možete razgledati ili osjetiti negdje drugdje volite li glazbu i glazbene instrumente.

InterRail karte za vlakove za putovanje Europom prema vašim željama

Želite putovati na jeftiniji i zabavniji način? Upoznati neki grad ili zemlju na način na koji ste samo vi poželjeli? InterRail putna karta nudi upravo tako nešto i to po više europskih zemalja po vrlo povoljnim uvjetima

Balet Orašar veličanstvena je bajka koju obožavaju sve generacije

Romantični balet Orašar vole gledati sve generacije, a priča je to koja oduševljava podjednako i odrasle i djecu

Izaberite drugačije destinacije za Božić i ovu Novu godinu

Koje su to bajkovite destinacije za nezaboravan odmor i iskustvo u luksuznim smještajima koje se nalaze na ljestivici najboljih destinacija za Božić i Novu godinu.

Advent kod Matoša pretvara Gornji grad u najromantičniju blagdansku kulisu!

Popularno Strossmayerovo šetalište na Gornjem Gradu, tamo gdje sjedi lik hrvatskog književnika Antuna Gustava Matoša, ponovno oblači svoje blagdansko ruho ove 2022. godine i pretvara se u jedinstvenu božićnu priču