Wish in the city

Vođeni razgled Zagreba 31. svibnja – turistički vodiči nas časte

Kao poklon svojim sugrađanima i posjetiteljima grada, povodom Dana Grada Zagreba, 31. svibnja 2023., Društvo turističkih vodiča grada Zagreba organizira čak četiri tematska razgleda

Najskuplji turistički gradovi svijeta koje vrijedi posjetiti

Cijene nekih osnovnih potrepština poput kave, piva ili sendviča diljem svijeta variraju i mogu biti dobar pokazatelj osnovnih troškova putovanja

Znate li baš sve oko brze mode i činjenica zbog kojih bi se mogli puno više zabrinuti i zamisliti

Hoće li nas brza moda preskupo stajati? Znate li kako popularni brendovi uništavaju Zemlju? Naime, već svi dobro znamo da se modna industrija vinula u sami vrh najvećih zagađivača na svijetu, ali jeste li sigurni da znate baš sve podatke, činjenice i informacije zbog kojih bi se mogli puno više zabrinuti i zamisliti?

Beč uljepšava ulice umjetničkim djelima

Po uzoru na London i Grad Beč ukrašava svoje ulice živopisnim umjetničkim djelima.

Gradovi s više zelenila imaju manje depresivnih stanovnika

Povezanost čovjeka i prirode koja traje od začetka ljudskog roda, evidentna je u brojnim koristima koje su dokazane kroz niz različitih istraživanja.

Boogie Lab je novo cool mjesto u Zagrebu saznajte zašto

Otvara se najveći pekarski laboratorij u najluđoj atmosferi. Boogie Lab je bistro, pekarnica i bar koji se smjestio u novom kompleksu Park kneževa u Ulici Kneza Borne u Zagrebu.

Saznajte sve o prvoj pivovari u Zagrebu

Pivo, piće koje prvo padne na pamet kad vam kažemo da ga neki smatraju prehrambenim proizvodom, izvrsno paše i u ljetnim i u zimskim mjesecima, posebice uz roštilj ili nakon neke sportske aktivnosti?

Cijeli Zagreb bruji o ozbiljno dobroj kavi i hit desertu kojem se ne može odoljeti

Kako istraživanja pokazuju da prosječan Hrvat u godini dana popije čak 4,15 kilograma kave, odnosno jednu i pol šalicu dnevno, mnogi bi pomislili da je Hrvatima kvantiteta važnija od kvalitete.

Karneval je moj dan: Rijeka, Samobor i mnogi gradovi vas čekaju

Postoji taj jedan mjesec u godini kad možete biti što god poželite, a mjesto gdje se možete pretvoriti u što želite je karneval ili fašnik.

Europski gradovi s ljubavnim lokotima

U veljači je sve nekako u znaku ljubavi, Valentinova. Priroda se budi, rađaju se nove ljubavi i slave se stare ljubavi.