Eu i mi

Beč pokrenuo novu kampanju za borbu protiv nasilja nad ženama

I austrijska prijestolnica pridružuje se globalnoj inicijativi „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama”

Platna usluga Payoneer posluje s eBayom

eBay svjetska platforma za pružanje internetske aukcijske kupnje i prodaje nastavlja suradnju za plaćanjima, u većem broju zemalja, uz podršku Payoneera

Beč je ovog ljeta postao velika pozornica na otvorenom

U okviru manifestacije Bečko kulturno ljeto stanovnici glavnog grada Austrije i turisti ove godine od 3. srpnja do 15. kolovoza 2021. mogu uživati u raznolikom programu uz koncerte, kazališne predstave, plesne nastupe i umjetničke performanse

Platna usluga plaćanja i transakcija – Payoneer u Hrvatskoj

Payoneer, tvrtka za platne transakcije koja omogućuje plaćanja i rast u novom globalnom gospodarstvu, objavila je rezultate Hrvatske na međunarodnim tržištima za prvo tromjesečje 2021. godine.

Povijesna jezgra grada Beča u novom ruhu u 2021. godini

Beč ove 2021. godine ulaže 2 milijuna eura u obnovu povijesne jezgre grada

Želite li zeleniji urbani okoliš? Mi smo Za!

Dokazano je da urbano zelenilo smanjuje smrtnost građana, povećava i čuva mentalno i fizičko zdravlje, no unatoč tomu mali broj naših političara vodi računa o ovom važnom segmentu života svojih birača.

Ljetna oluja u gradovima i zašto su stabla su itekako važna za život u urbanim sredinama

Zbog nestručnosti i neznanja u nadležnim službama, tijekom ljetnih oluja dolazi do gomilanja negativnih efekata snaga i strujanje vjetra te simptoma na stablima u gradskim sredinama što dovodi do razornijih posljedica nevremena u ljetnim olujama.

Danas uživo gledamo koncert povodom Dana Europe

Dan Europe, koji se širom Europske unije obilježava 9. svibnja, bit će prigodno obilježen u zagrebačkoj Tvornici kulture i ove godine, a građani će događanje moći pratiti i putem prijenosa uživo.

Bečka kavana pokrenula digitalnu akademiju slastičarstva po receptima baka i djedova

Bečka kavana „Vollpension“ uslijed zatvaranja pokrenula je online platformu na kojoj stariji građani nude tečajeve slastičarstva.

Payoneer globalna platforma za plaćanja i elektronsku trgovinu

Payoneer Inc., globalna platforma za plaćanje i podršku trgovini koja pomaže rast milijuna digitalnih firmi širom svijeta