Knjiga

Prigrlite mindfulness i obnovite svoj um, tijelo i dušu

Wellness almanah spiritualni je vodič kroz stvaranje zdravih mindful navika kojeg su osmislili intrigantni umovi kolektiva The Leaping Hare

Ultraum – Jednostavan način da pobijedite depresiju

Šestotjedni plan oporavka zasnovan je na načelima novog područja funkcionalne medicine, a razotkriva tihu epidemiju „mentalne prezasićenosti” koja je zahvatila više od milijardu ljudi diljem svijeta.

Svi grešnici krvare – stigao roman najvećeg krimi-inovatora današnjice S. A. Cosbya

Kada ljubitelji kriminalističkih romana govore o omiljenim autorima, najčešće spominjano ime je S. A. Cosby.

Izašao je hvaljeni roman švedskog pisca i novinara Jensa Liljestranda

U knjižare je u izdanju Profila upravo stigao prvi na hrvatski prevedeni roman cijenjenog švedskog novinara i pisca Jensa Liljestranda – Ako sve i nestane

Dobar dan, ljepoto raskošan je roman za koji se već snima za Netflix

Dobar dan, ljepoto četvrti je roman američke književnice Ann Napolitano, a uskoro ćemo na Netflixu gledati i njegovu ekranizaciju.

Objavljen posljednji roman Gabriela Garcíje Márqueza – Vidimo se u kolovozu

Desetu godišnjicu smrti slavnog kolumbijskog nobelovca i jednog od najvećih književnih majstora svih vremena Gabriela Garcíje Márqueza obilježavamo, 6. ožujka, na dan njegova rođenja, objavljujući njegovo posljednje remek-djelo, roman Vidimo se u kolovozu.

Književno druženje u povodu Međunarodnog dana žena

U povodu Međunarodnog dana žena, Gradska knjižnica Biograd na moru organizirala je književno druženje, a knjiga “Mali noćni razgovori” poslužila je za razmjenu važnih misli i ideja koje se tiču borbe žena.

Stigao drugi dio napete, romantične trilogije Spasi se autorice Mone Kasten

Ako ste pročitali knjigu Spasi me iz 2020., vrijeme je da u ruke uzmete drugi dio ove napete tinejdžerske trilogije. Romantična trilogija, Spasi se, je upravo stigao u knjižare.

Zmajska republika – nastavak serijala koji je zaludio svijet

Rebecca F. Kuang svjetska je književna senzacija koja je oduševila kritiku i publiku s obje strane Atlantika.

Ispod Đavoljeg mosta i Pacijentova tajna novi su hitovi nevjerojatne autorice Sluškinjin dnevnik

Loreth Anne White domaćoj se publici predstavlja napetim i nezaboravnim naslovom „Sluškinjin dnevnik“, romanom koji se do samoga kraja ne ispušta iz ruku, a njezina najnovija uspješnica prava je opsesija za sve obožavatelje trilera.