Muzeji i galerije

Anja Brabec – mlada umjetnica iz Virovitice

20. rujna posjetite otovrenje samostalne izložbe Anje Brabec, umjetnice iz Virovitice koja se koprivničkoj publici predstavlja prvi put ito samostalnom izložbom naslova „Anja Brabec – Slike“.

Najbolje svjetske novinske fotografije i ove godine u Beču

Svjetski poznata bečka foto galerija WestLicht i ove godine od 14. rujna do 21. listopada predstavlja najbolje novinske fotografije iz protekle godine.

Izložba Gorana Vranića

Renomirani hrvatski fotograf Goran Vranić ovaj petak 14. rujna otvara izložbu Kameni ritmovi krčki u Gradskoj galeriji Crikvenica.

Arvida Byström – Samo birane trešnje

Ovog vikenda održano je svečano otvorenje izložbe umjetnice Arvide Byström naziva Samo birane trešnje.

Hvarska baletna čarolija

Posebna i pomalo nestvarna i iznad svega lijepa bit će izložba fotografija, autorice Nine Bogdan koja će se u petak, 21. rujna otvoriti u gradskoj Lođi u gradu Hvaru, s početkom u 20.30 sati.

Izložba Fotosofia 13 u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu

U petak, 21. rujna 2018. godine u 19 sati, u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu, Pavla Hatza 6 otvorit će se izložba Fotosofia 13.

Izložba nakita Refleksije

U utorak, 18. rujna u 19 sati u Stalnom postavu Muzeju za umjetnost i obrt svečano se otvara izložba nakita akademske umjetnice Diane Sokolić pod nazivom Refleksije.

Denis Butorac i mesna manufaktura

Izlagačka misija zagrebačke Galerije SC (Studentskog centra) jest, među ostalim aktivnostima, pokazivati i radove mladih, tek stasalih autora

Izložba „ Egipat u Hrvatskoj: hrvatska fascinacija starim Egiptom“

Muzej Mimara predstavlja izložbu hrvatske fascinacije starim Egiptom.

Izložba Mladena Galića

u četvrtak, 13. rujna 2018., u 19 sati, u Modernoj galeriji bit će otvorena retrospektivna izložba slikara, grafičara i grafičkog dizajnera Mladena Galića.