Muzeji i galerije

Izložba Gordane Drinković

Beskonačne kreativne mogućnosti koje nudi staklo, proziran i polimorfan, tisućljećima prisutan materijal, u središtu je izložbe “Staklo, moja druga koža”

Enter into My Life – Andy Warhol – izložba u Zadru

15 minuta slave…
„In the future everyone will be world-famous for 15 minutes“ najpoznatija je rečenica koja se pripisuje američkom pop umjetniku Andyju Warholu (1928.-1987.), da bi se vremenom skraćeno spominjala kao: „15 minuta slave“.

Izložba Andree Muse “Svijet se i dalje kreće”

U četvrtak 5. srpnja 2018. svečano je otvorena samostalna izložba akademske umjetnice Andree Musa pod nazivom “Svijet se i dalje kreće” u Galeriji svetog Krševana.

Svečano otvorena izložba Aleksandre Orlić

Crno-bijeli svijet fotografija Aleksandre Orlić na prvi nam pogled nudi iskustvo fotografskog dnevnika pješaka / šetača kroz urbano tkivo različitih gradskih vizura

Izložba Gordane Drinković: Staklo, moja druga koža

Muzej za umjetnost i obrt najavljuje izložbu Gordana Drinković: Staklo, moja druga koža koja će se otvoriti u subotu, 7. srpnja 2018. u 19 sati u galeriji Magazzino delle Idee u Trstu, Italija.

7 srpanjskih događanja u Muzeju grada Trogira

Četiri izložbe, jedan koncert, jedna večer poezije te jedan koncert i večer poezije u jednom – sedam je to događanja koja vas očekuju u Muzeju grada Trogira tijekom srpnja 2018.

Izložba Aleksandre Orlić

Izložba Aleksandre Orlić 5 km/h otvara se 5.07.2018. u 20.00 sati u Galerija Kranjčar.

Izložba Vere Josipović – Mala retrospektiva

Premda je znatan dio življenja i djelovanja provela u inozemstvu, Vera Josipović pripada hrvatskoj likovnoj umjetnosti, kako po svojim formativnim godinama i iskustvima

Promocija velike monografije posvećene šezdesetim godinama

Velika monografija posvećena razdoblju šezdesetih godina novije hrvatske povijesti koja prati aktualnu istoimenu izložbu “Šezdesete u Hrvatskoj – mit i stvarnost”

Ruski Ermitaž paralelno gostuje i u Zagrebu i u Beču

U bečkom je Muzeju povijesti umjetnosti početkom lipnja otvorena izložba „Ermitaž u gostima. Remek-djela od Botticellija do Van Dycka“.