Kulturna događanja

Let The Music Be Free – prava glazbena poslastica

Marco Carola, Luciano i Claptone glavne su zvijezde premijernog izdanja glazbenog festivala koji u Zagreb dovodi kremu svjetske elektroničke scene.

Što niste znali o rock legendi Sir Rodu Stewartu

Jedinstveni umjetnik, pjevačka legenda, rock superstar, sve je to Sir Rod Stewart i sve su to nadimci su pod kojim poznajemo pjevača koji je obilježio svjetsku glazbenu scenu.

Stjepan Jimmy Stanić uz Zagrebačku filharmoniju u Off ciklusu

Legenda hrvatske glazbene scene ovog petka uz Zagrebačku filharmoniju priprema još jedan od vrhunaca svoje veličanstvene karijere.

Savršena zabava uz nagrađivanu predstavu A Play: Tartuffe

Vrijeme je da se razonodite uz izvedbu nagrađivane Ferlinove predstave Staging A Play: Tartuffe ovoga travnju u ZeKaeMu.

Virtualni koncert austrijskih orkestara za ljubitelje glazbe

devet austrijskih orkestara, među kojima su i Bečki simfoničari, 2. travnja 2021. pripremaju pravu glazbenu poslasticu za sve ljubitelje klasike.

Holivudska ikona Hedy Lamarr u Beču dobiva vlastiti muzej

Bečki Židovski muzej otkupio je zbirku glumice i inovatorice Hedy Lamarr koju namjerava izložiti u novom muzeju posvećenom ovoj čuvenoj Bečanki i Holivudskoj ikoni filma.

Zagrebačke ulice bogatije za tri mala street art remek djela

U organizaciji umjetničkog kolektiva Udruge Preuredi moju pumpu i Turističke zajednice grada Zagreba, prošlog je tjedna završen prvi ciklus oslikavanja novog projekta pod nazivom Ulični triptih.

On line galerija mladih umjetnika

Portal Relaxino u 2021. godini pokreće on line galeriju mladih umjetnika koji svojim radovima žele uljepšati vaš životni ili radni prostor.

JazzTimeRijeka slavi 30 godina djelovanja

Riječki internacionalni jazz festival, JazzTimeRijeka, ove godine slavi trideset godina kontinuiranog djelovanja.