WOW

11. izdanje festivala PINK DAY Zagreb 20. travnja u Laubi: kući za ljude i umjetnost!

Jedini hrvatski festival ružičastih vina PINK DAY Zagreb pripremio je i ovoga puta bogat i raznolik program s čak osam radionica i Masterclasseva, a ovogodišnja zemlja partner festivala je Mađarska.

WineRi & WOW

Međunarodni eno – gastro festival WineRi najveće je eno – gastronomsko događanje u Rijeci i na Kvarneru, ali i jedan od najvećih i najznačajnijih festivala u Hrvatskoj.

Srce za nju, WineRi – i WOW – pozivaju na vikend u znaku žena i vina

Vikend 8. i 9. ožujak u Rijeci bit će u znaku vina. U Exportdrvo stiže eno gastro festival WineRi, sedmi po redu, a okupit će više od 100 izlagača s preko 500 vinskih etiketaiz Hrvatske i Europe.

WOW dodjela nagrada za vino godine

U četvrtak, 14.prosinca, udruga WOW je svečano proslavila svoj 12. Rođendan i dodijelila svoje godišnje nagrade za vino godine.

Imamo finaliste izbora “Što žene žele” za WOW vino za 2022. godine

Svake godine, vinari željno očekuju finale akcije „Što žene žele“ koja traje od svibnja do listopada, a anketom ju provode popularno zvane WOW-ice i njihove simpatizerke.

IN VINO VERITAS drugi vinski festival u Puntu

Vikend za uživanje! Tako bi se mogao opisati vinski Festival koji će 9. i 10.lipnja na zlatnom otoku doživjeti svoje drugo izdanje

Srce za nju i WOW udružile snage u donatorskoj večeri Mala vinska škola s Kvarner Wines

Da udruga Žene i vino (WOW) nije grupa žena zainteresiranih samo i isključivo za vino, dokazale su već više puta svojim humanitarnim akcijama.

Druženje WOW-ica i Polettija u Bornsteinu

Teško da u Zagrebu, uz, srećom, sve jaču konkurenciju, još uvijek postoji bolje, ljepše i primjerenije mjesto za ljubitelje vina od Bornstein vinoteke i wine bara na adresi Kaptol 19.

Proslavljen 11. WOW rođendan udruge WOW

U Business Clubu 5, u zagrebačkom Sky Office-u, u subotu proslavljen 11. WOW rođendan udruge WOW i po deseti puta dodijeljene godišnje WOW vinske nagrade i WOW Grand Prix.

Deseto WOW ocjenjivanje vina godine

Udruga WOW/Žene i vino, popularne WOW-ice, aktivna je na području kulture stola a članice intenzivno promoviraju vina