Fashion

Torba život znači ili su žene s Venere?

Kada bi žene svaki mjesec mogle kupiti novu torbu, sigurne smo da nam to ne bi predstavljalo nikakav problem jer bi za svaki outfit i raspoloženje pronašle baš ‘onu pravu’.

Zlatarna Celje predlaže ljubav i boje

Najnovije kolekcije Zlatarne Celje donose ljubav, boje i zavodljivost u najljepšem obliku. Zlatna kolekcija Phantasy Heart

Outfit za proljeće ljeto 2021 u koji se isplati uložiti

Tajna savršenog outfita ne krije se u pretrpanim ormarima nego u samo nekoliko osnovnih komada u koje je pametno investirati.

Zavirite u ženski svijet i uđite ležerno i ženstveno u proljeće

Trend koji se zaludio svijet i ne misli tako lako prestati, u izvedbi i s potpisom jedne od najpopularnijih YouTuberica i poduzetnica – Ane Zibar.

Timberland predstavio novu kolekciju

Nakon velikog makeovera prestižni Timberland shop u Arena centru zablistao je novim sjajem. S prvim danima proljeća predstavljen je novi koncept trgovine

Istaknite svoju osobnost uz Guess

Odjeća koju nosimo govori o našem karakteru!

Odijelo je nova haljina

Poznat i prepoznat od strane brojnih obožavateljica kvalitete i bezvremenskih krojeva, DeLight u svojoj novoj liniji odijela najavljuje najljepše proljeće do sada.

Moderna, sportska i minimalistička modna kolekcija

Za proljeće 2021. H&M poduzima još jedan hrabar korak u svojim naporima za održivost, vodeći promjenu u modnoj industriji donoseći nove inovativne materijale

Čarobno lijepa proljetna kolekcija haljina

Dolazak proljeća, osim vedrih i sunčanih dana koji su pred nama, uljepšala je naša poznata glumica i dizajnerica Katarina Baban svojim lijepim haljinama.

Top tri outfit prijedloga za proljetne dane 2021

Naša odjeća postala je komforna jer smo urede i radna mjesta zamijenili kućnom atmosferom te smo objeručke prigrlili udobne trenirke i mekane dukse.