Fashion

Kristina Ivanuš u modnoj kampanji

Jedna od djevojaka u kampanji je i predivna Kristina Ivanuš, koja je u kratkom roku svojom životnom pričom inspirirala i dirnula hrvatsku javnost.

Savršen jesenski look uz toplu odjeću mekanih boja

Jesenski ugođaj polako je zavladao našom svakodnevicom, ali i garderobama: tople boje odjeće, bogate siluete i grublji materijali zamijenili su lagane fashion kombinacije.

Haljina i čizme kao stvorena kombinacija za jesen 2020

Nova jesenska i zimska kolekcija 2020. hommage je hrabrim ženama koje su ostale pozitivne i koje su stoga najveća inspiracija dizajnerici Diani Viljevac za čarobne kreacije haljina, čizama i kaputa za sve prigode.

Uz nove traperice zaokružite jesenski look

Sastavni dio svakog ormara i nezaobilazan basic komad svakako su dobre traperice.

Torbe u jesenskom izdanju

Vrijeme je za nove trendove.

Veselimo se dobrom i vječnom kaputu, zanimljivoj haljini ili odijelu

Upravo jesen donosi svoje tonove, materijale i krojeve radi kojih se veselimo dobrom i vječnom kaputu, zanimljivoj haljini ili odijelu koje se danas može odjenuti čak i na tenisice i izgledati fantastično.

Torbe i torbice koje će obilježiti jesen 2020

Liu Jo kolekcija torbi i čizama ove sezone dolazi na velika vrata te predstavlja nove, mekše oblike, neformalnijeg izgleda.

Karirano za sofisticiran look

Jesen nam donosi slojevito odijevanje, deblje odjevne komade i zagasite boje, a klasici poput balonera, gležnjača i jesenskih neutralnih boja ponovno će pronaći put do naših jesenskih garderoba.

My Lovely Bag oduševio publiku na Milan Fashion Weeku

Tim je predstavljanje na Milan Fashion Weeku svojoj publici i trenutnim klijentima skrivao sve do samog polaska za Milano.

Baloneri, kaputi i jakne u ženstvenom i odmjerenom stilu

Power dressing možda najuspješnije sažima dojam koji ostavlja KLISAB kolekcija za aktualnu sezonu FALLFALLFOUR. Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić kreirali su odjeću muške forme koja, opisujući pritom žensku siluetu, evocira snagu i spremnost da se nju izrazi kroz odijevanje.