Fashion

Haljine ovog ljeta donose dašak čiste romantike

Nova Delight kampanja donijeti će nam lepršave dnevne haljine, ženstvena odijela i romantične večernje haljine. Saznajte kako je nesputana i ženstvena Andrea Andrassy predstavila Delight kampanju.

Moda u srcu glumice Katarine Baban: brand Lilith by Katarina Baban

Glumica i dizajnerica Katarina Baban za potrebe snimanje svog uspješnog brenda Lilith by Katarina Baban, našla se u ulozi modela brenda i odlično ispričala svoju modnu priču.

Vrijeme je za odabir idealnog stila za palžu

Krajnje je vrijeme da svoj stajling za plažu dovedete do vrhunca. Donosimo trendi kupaće kostime i dodatke za plažu uz koje ljeto može biti itekako trendi.

Neodoljive haljine Lilith by Katarina Baban najbolji izbor za ovo ljeto

Glumica i dizajnerica Katarina Baban za ovo ljeto pripremila je lepršave i romantične haljine u kojima možete provesti cijeli dan i noć.

Omiljeni nakit od sada i u Splitu: Grubić Design

Omiljeni hrvatski brand nakita Grubić Design za 30 godišnjicu rada otvorili i svoju splitsku adresu vrhunskog dizajna.

Matija Vuica dizajnirala kolekciju inspiriranu bajkama

Nova kolekcija “Kraljevstvo za KING” modne dizajnerice Matije Vuice

Bajkovito eNVy room ljeto

Jedan od najuspješnijih hrvatskih brendova eNVy room predstavio je novu kampanju za kolekciju proljeće i ljeto koja je prethodno predstavljena na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom HP-a.

Nova kolekcija Lane Puljić

Kolekcija koja predstavlja ono najbolje od dosadašnjeg rada, veliki je comeback domaćeg brenda, a namijenjena je za sve ženstvene frajerice.

Nova ljetna kolekcija Avantgarde Family

Ujedinjenom vizijom Charlie i Spirit by TB odnosno Loredana i Tomislav Bahorić predstavljaju svoju ljetnu kolekciju inspirativnog naziva Avantgarde Family.

Torbe i torbice Kristine Fazinić

Neodlučna u svojoj velikoj umjetničkoj dvojbi, Kristina Fazinić nikako da odabere što joj je draže – fotografiranje ili dizajniranje torbi.