Fashion

Jednostavni krojevi i čiste linije kao stvoreni su za poslovnu ženu

bubabu DESIGN, iza čijeg se imena krije poznata splitska dizajnerica Gorana Milaković, predstavio je novu kolekciju koja glorificira žensku samouvjerenost, karakternost i neiscrpnu snagu.

Liu Jo i Kendall Jenner zajedno slave 25 godina

#Bornin1995, hashtag je nove Liu Jo komunikacije koju u 2020 predstavlja neosporna suvremena ikona, Kendall Jenner – super top-model i globalni influencer.

Nova “Sisters” kolekcija

Status žene u društvu se do danas nije značajno promijenio, razne predrasude prema ženama su još uvijek itekako prisutne u mnogim segmentima života, pri čemu moda i odijevanje žena nisu izuzetak.

Moda i modni trendovi koji će nas osovjiti ovog proljeća

Modna kolekcija A’marie za proljeće/ljeto 2020. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone…

Kakve ćemo traperice nositi ovog proljeća

U nadolazećim danima svoje klasične traperice zamijenite novim komadima s upečatljivim detaljima.

Sezona počinje uz Guess Jeans kolekciju

Nova ljetna Guess Jeans kolekcija za žene i muškarce donosi nam ultimativne glam komade u pastelnim bojama za zajamčenu figure i ležernu privlačnost.

Zagreb Fashion Destination 2020

Danas modu s punim pravom možemo postaviti na pijedestal zajedno s ostalim oblicima umjetnosti.

Kolekcija koja spaja umjetnost i modu

Eklektična, živahna, vibrantna i s infuzijom umjetničkog prizvuka, nova H&M Studio S/S 2020 kolekcija ispunila je odsjek slikarstva na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti

H&M predstavio novu kolekciju koja upravo dolazi u dućane

H&M Studio predstavlja limited edition kolekciju kreiranu od tima vrhunskih dizajnera u Stockholmu koji se predstavljaju publici dvaput godišnje, u skladu s tradicionalnim modnim kalendarom.

Nove modne stvarčice stigle su u dućane

Brendovi o kojima priča cijeli svijet i čije upečatljive komade nose sve vodeće fashionistice stigli su u ponudu ShoeBeDo dućana