Fashion

Točkice, pruge ili cvjetni uzorak?

Sunce u zraku, osim dobrog raspoloženja donosi nam cvijeće, točkice i pruge, uzorke koji ćemo voljeti nositi na haljinama, bluzama i hlačama ovog proljeća i ljeta.

Hit proljeća haljine i košulje sa zvonolikim rukavima

Bez obzira kakav je vaš osobni stil minimalistički i bezvremenski bez puno uzoraka i boja ili volite malo raskošniji stil, uvijek možete uvrstiti neki nevjerojatan i laskav komad odjeće u svoj proljetni ormar.

Pokloni za Valentinovo koji izmamljuju osmijeh

Na svijetu postoje jedinstveni pokloni koji će za Valentinovo svakoj djevojci, majci, supruzi i bilo kojoj dami na lice izmamiti osmijeh.

Zlatni nakit za Valentinovo kao znak vječne privrženosti i pažnje

Ljubav ne poznaje godišnja doba i prisutna je sve dane u godini, a u posebnim prigodama poput Valentinova doza romantike osjeća se na svakom koraku.

Modna sportska elegancija dolazi nam u proljeće

Patrizia Pepe najavljuje proljeće s futurističkom kampanjom.

Ženska modna kolekcija – poslastica zvana Identity

U onome sto ja dizajniram, klijentice izražavaju svoju osobnost, ali i dio moje vizije njih samih. Identity je naša točka dodira.

Ralph Lauren luksuzna i bezvremenska elegancija

Kuća Ralph Laurena sinonim je za luksuzne i bezvremenske elegantne modne kombinacije.

Nježni dodir baršuna i kako ga održavati da zadrži svoj kraljevski sjaj

George Constanza, lik iz humoristične serije Seinfeld, jedno je rekao “Ja bih se cijeli obukao u baršun

Lijepe u ružičastom

Vidjeli smo ih prošle sezone a ponovno ih viđamo u različitim varijantama i izdanjima i ove sezone. Bilo da su strukirani, predimenzionirani, kratki ili dugački predivni pastelni ružičasti kaputi ili super trendy jakne od umjetnog krzna vladaju i ove zime u svim modnim kombinacijama.

Umbra modna kolekcija romantičnog stilskog izražaja

Umbra, kraljevstvo sjena i snova, mjesto je gdje je nastala nova istoimena kampanja Borisa Pavlina za nadolazeću kolekciju proljeće/ljeto 2019.